Ylemmät Toimihenkilöt YTN

YTN:n neuvotteluissa ei saatu tulosta teknologiateollisuudessa

Jaa

Ylemmät toimihenkilöt YTN:n ja Teknologiateollisuus ry:n välisissä työehtosopimusneuvotteluissa ei torstaina saavutettu neuvottelutulosta teknologiateollisuudessa työskentelevien ylempien toimihenkilöiden osalta.

Neuvotteluissa ei juurikaan edetty merkittävissä asiakysymyksissä. Eniten neuvotteluissa hiertää työajan pidentäminen eli niin sanotut kiky-tunnit. Palkoista neuvotteluissa ei ole vielä edes keskusteltu.

Teknologiateollisuus ry:n ja YTN teknologiateollisuuden työehtosopimuksen piirissä on noin 61 000 ylempää toimihenkilöä. Teknologiateollisuuden vastaava asiamies Hannu Takala kuvaa neuvottelutilannetta poikkeuksellisen hankalaksi.

- Ratkaisun löytyminen on tässä vaiheessa täysin hämärän peitossa, Takala sanoo.

YTN arvio vielä tämän illan ja huomisen aikana neuvottelujen jatkamisen edellytyksiä. 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:

YTN:n neuvottelupäällikkö Petteri Oksa, 040 577 0644
vastaava asiamies Hannu Takala, 040 088 0627

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Ylemmät Toimihenkilöt YTN
Ratavartijankatu 2
00520 Helsinki

0207 699 840http://www.ytn.fi/

Ylemmät toimihenkilöt YTN on Akavan yksityisen sektorin neuvottelujärjestö. Vastaamme Akavan kentässä ylempien toimihenkilöiden sopimustoiminnasta teollisuudessa sekä liike- ja palvelualoilla. YTN:n jäseninä on 22 akavalaista liittoa, joiden kautta edustamme 170 000 asiantuntijaa ja esimiestä eri toimialoilla.

 

 

 

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Ylemmät Toimihenkilöt YTN

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme