Metsä Tissue Oyj

Revontulenpuisto 2, Espoo Finland

Iloinen tekeminen opettaa parhaiten huolellisen käsienpesun tärkeyden16.11.2017 10:16:25 EET | Tiedote

Metsä Tissuen hygieniapaperituotteita ja -ratkaisuja tarjoava kotimainen Katrin julkaisi viime viikolla alakoululaisille suunnatun Puhtaasti paras -käsihygieniapuuhapaketin. Toiminnallisista peleistä ja leikeistä koostuva paketti pääsi ensi testiin Mäntän Koskelan alakoululla, jossa oppilaat saivat mm. tutkia käsienpesun tuloksia UV-lampun avulla. Touhukas tunti osoitti, että huolellinen käsienpesu on sekä hyödyllistä että myös tosi hauskaa.

Katrin opettaa koululaisille käsienpesun tärkeyttä ja vastuullisuutta yhdessä tekemisen avulla8.11.2017 09:46:08 EET | Tiedote

Huolellinen käsihygienia on paras keino ehkäistä flunssa- ja influenssatartuntoja. Yleisen käsihygienian puolestapuhuja, Metsä Tissuen hygieniapaperituotteita ja -ratkaisuja tarjoava kotimainen Katrin, julkaisee alakoululaisille suunnatun Puhtaasti paras -käsihygieniapuuhapaketin marraskuussa 2017. Hauskojen pelien ja leikkien tarkoitus on opettaa käsihygienian perusteet toiminnan kautta ja muistuttaa, että hyvä hygienia on kaikkien yhteinen asia.

Katrin tekee julkisista wc-tiloista entistä helppokäyttöisempiä – Uusi Katrin Inclusive -annostelijasarja huomioi myös erityisryhmien tarpeet16.2.2016 09:00:00 EET | Tiedote

Metsä Tissue tuo markkinoille uuden innovatiivisen Katrin Inclusive -annostelijasarjan, joka varmistaa julkisten wc-tilojen vaivattoman käytön kaikille käyttäjäryhmille. Annostelijoiden suunnittelussa on kiinnitetty erityishuomiota lasten, ikääntyvän väestön, heikkonäköisten sekä liikuntarajoitteisten henkilöiden tarpeisiin.

Revontulenpuisto 2, Espoo Finland

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye