Herrankukkaro Oy

Herrankukkaro laajentaa saaristopalvelujaan18.1.2023 12:22:24 EET | Tiedote

Koronan aiheuttaman palvelutauon aikana naantalilainen Saaristomeren yksi kärkituotteista, Rymättylän Airismaalla sijaitseva kokous- ja virkistyskeskus ei jäänyt tuleen makaamaan. Tauon aikana toteutettiin laaja palvelukapasiteetin laajennus. Majoituspaikkoja tuli lisää puolisen sataa. Mukana myös varsinkin ulkomaalaisia viehättäneet Telkänpönttökylä. Majoituspaikkoja on nyt 150 vieraalle, mutta erityisjärjestelyin kapasiteetti voidaan nostaa 250 petiin.

Suomen saaristo menestyi loistavasti Euroopan suurimmassa vastuullisen matkailun kilpailussa13.11.2020 07:00:00 EET | Tiedote

Kansainvälisen Sustainable Tourism Award -kilpailun järjesti Baltic Sea Tourism Center, jossa Turun saaristossa toimivat melonta- ja elämysyritys Aavameri ja matkailu-, kokous- ja virkistyskohde Herrankukkaro palkittiin vastuullisen matkailun ja kestävän kehityksen eteen tekemästään työstä. Sustainable Travel Finland -merkillä palkittujen saaristokohteiden vetoavulla Suomi oli kilpailun menestynein osallistujavaltio.
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye