Suomen Hypoteekkiyhdistys ja Suomen AsuntoHypoPankki Oy
Suomen Hypoteekkiyhdistys ja Suomen AsuntoHypoPankki Oy
Hypo on Suomen ainoa asumiseen erikoistunut luottolaitos.Tarjoamme asiakkaille kaikkia asumisen rahoittamiseen tarvittavia lainapalveluja: myönnämme asuntolainoja ja asuntovakuudellisia kulutusluottoja oman kodin hankintaan, asunnon vaihtamiseen ja remontointiin. Asiakkaamme saavat meiltä kaikki palvelut ilman palkkapankin vaihtoa tai pankkiasioiden keskittämistä.

Hypon Asuntomarkkinakatsaus perjantaina 26. toukokuuta klo 0:0122.5.2023 07:58:42 EEST | Tiedote

Ennakkotiedote Hypon Asuntomarkkinakatsauksesta 2/2023: Hypo julkistaa tuoreet näkemykset ja sävyt asuntomarkkinoilta varhain perjantaina 26.5. klo 0:01. Muun muassa päivitetyt ennusteet, tunnelmat lainatiskiltä ja näkemykselliset neuvot asuntovelallisille. Ja missä kulkee kerrostaloasumisen ja omakotitalojen välisen suosion suhde? Asuntomarkkinakatsaus Hypon netissä heti puolenyön jälkeen perjantaina 26. toukokuuta klo 0:01.

Vaalien jännite sähköistää julkista velkaa20.1.2023 00:05:00 EET | Tiedote

Hypon Talouskatsaus 1/2023 – Hypo ennustaa talouden painuvan taantumaan tänä vuonna. Syynä ovat muun muassa nopea inflaatio ja EKP:n korkopolitiikka, joka korkojen nousuvaiheessa iskee Suomeen enemmän kuin moniin muihin Euroopan maihin. Oman mausteensa talouden näkymiin heittävät vaaleihin valmistautuvat poliitikot, jotka ovat innostuneet huonosti kohdennettuihin sähkötukiin valmiiksi alijäämäisessä valtiontaloudessa.

Hypon Talouskatsaus perjantaina 20. tammikuuta klo 0:0116.1.2023 10:03:11 EET | Tiedote

Ennakkotieto Hypon Talouskatsauksesta 1/2023: Energia, inflaatio, korot, Venäjän hyökkäyssota - katsauksen otsikot ovat ikävän tutuksi tulleita, talouskehitys saa iskuja joka suunnasta, ja vain työllisyys pitää vauhtia yllä. Vaalit sähköistävät kireää tunnelmaa entisestään ja erilaiset tuet vaikuttavat julkiseen talouteen vielä pitkään. Suomen muuttunut turvallisuuspoliittinen ympäristö iskee sekin pitkäkestoisesti. Vuoden ensimmäinen talouskatsaus Hypolta perjantaina 20. tammikuuta varhain yöllä klo 0:01.

Hypon Asuntoluottoluokitus perjantaina 14. lokakuuta klo 0:0113.10.2022 08:00:00 EEST | Tiedote

Ennakkotiedote Hypon Asuntoluottoluokituksesta: Hypo julkaisee nyt kolmannen kerran alueellisen asuntoluottoluokituksen manner-Suomen kunnille. A-ryhmä on koronan poikkeusaikojen kirittämänä kasvanut viime vuodesta, mutta samaan aikaan eriytyminen on jatkunut eli kolmen C:n ryhmä on sekin kasvanut. Uutuutena Hypo tarkentaa asuntomarkkinoiden näkymää postinumeroalueille asti pääkaupunkiseudun kaupungeissa, Tampereella ja Turussa. Käytössä on sama 10-portainen luokitusasteikko AAA-luokasta D:hen kuin koko maan kunnissa, joten yksittäisen postinumeroalueen tilannetta voi verrata muualla maassa sijaitsevan kunnan kokonaistilanteeseen. Luokituksessa avataan asuntomarkkinoiden alueelliset riskit ja näkymät asuntorahoittajan silmin avoimesti. Hypon Asuntoluottoluokitus julki varhain yöllä, perjantaina 14. lokakuuta 2022 klo 0:01.

Hypo ennustaa hintojen laskevan pk-seudulla reilun prosentin loppuvuonna20.8.2022 00:05:00 EEST | Tiedote

Hypon Asuntomarkkinakatsaus no. 82 - Hypo ennustaa, että asuntojen hinnat laskevat pääkaupunkiseudulla reilun prosentin loppuvuoden aikana. Laskelma perustuu Hypon Asuntoindeksiin, joka ennustaa pk-seudun hintakehitystä kuusi kuukautta eteenpäin. Pankin mukaan asuntojen hinnat kääntyvät laskuun myös koko maassa ja lasku jatkuu vuoden 2023 lopulle asti. Hypo-indeksin lisäksi muut ennakoivat mittarit myyntiaikojen pitenemisestä, myynti-ilmoitusten kovasta kasvusta ja asunnon ostoaikeiden sukeltamisesta ennakoivat valon väistyvän asuntomarkkinoilta.

Hypon Talouskatsaus perjantaina 8. heinäkuuta klo 0:011.7.2022 10:23:26 EEST | Tiedote

Ennakkotiedote talouskatsauksesta 2/2022: BKT näyttää kasvavan tänä vuonna kahta prosenttia, mutta ensi vuonna häilytään taantuman rajamailla noin 0,5 prosentin vuosikasvulla. Taantuman riski on todellinen, mutta paluu kituliaaseen kasvuun on kenties vielä todennäköisempi tulevaisuudenkuva. Uudessa talouskatsauksessa Hypo käsittelee kuluttajien kriisiväsymystä, korkojen nousua ja inflaatiota. Hypon Talouskatsaus julki varhain yöllä perjantaina 8. heinäkuuta 2022 klo 0:01.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Viimeinen
  • >>
Hypo on Suomen ainoa asumiseen erikoistunut luottolaitos.Tarjoamme asiakkaille kaikkia asumisen rahoittamiseen tarvittavia lainapalveluja: myönnämme asuntolainoja ja asuntovakuudellisia kulutusluottoja oman kodin hankintaan, asunnon vaihtamiseen ja remontointiin. Asiakkaamme saavat meiltä kaikki palvelut ilman palkkapankin vaihtoa tai pankkiasioiden keskittämistä.