Pitkä Perjantai Elokuva

Pitkä Perjantai kokoillan actionkomedia jota kuvattiin kolmella mantereella ja nollabudjetilla. Voi huoletta sanoa että elokuva on tekijöidensä näköinen, koska he myös näyttelevät siinä. 

Tänään ensi-illassa: Pitkä Perjantai - kokoillan toimintakomedia joka tuotettiin nollabudjetilla17.5.2019 12:41:52 EEST | Tiedote

Kevään mielenkiintoisin ja yllättävin kotimainen elokuva, Pitkä Perjantai, saa tänään ensi-iltansa. Kolmella mantereella kuvattu ja nollabudjetilla toteutettu elokuva kertoo tarinan kolmesta kaveruksesta, jotka väärinkäsitysten johdosta joutuvat itse ottamaan maailman kohtalon vastuulleen. Elokuvan käsikirjoittanut, tuottanut, ohjannut ja sen yhtä pääosaa näyttelevä porilainen Karim Saheb suunnitteli Pitkä Perjantai -elokuvan alun perin ystävilleen ja verkossa näytettäväksi, mutta lopputuloksena syntyi näyttävä kokoillan seikkailu, joka saa ensi-iltansa Finnkinon teattereissa Pohjoismaiden johtavan elokuvayhtiön SF Studios:in levittämänä.

Pitkä Perjantai Elokuva - kokoillan toimintakomedia joka tuotettiin nollabudjetilla13.5.2019 14:09:15 EEST | Tiedote

Kevään mielenkiintoisin ja yllättävin kotimainen elokuva on kolmella mantereella kuvattu toimintakomedia Pitkä Perjantai. Nollabudjetilla toteutettu elokuva kertoo tarinan kolmesta kaveruksesta, jotka väärinkäsitysten johdosta joutuvat itse ottamaan maailman kohtalon vastuulleen tajutessaan, että maailmaa pahoilta voimilta suojelevia superkommandoninjajoukkoja ei oikeasti ole olemassa. Elokuvan käsikirjoittanut, tuottanut, ohjannut ja sen yhtä pääosaa näyttelevä porilainen Karim Saheb suunnitteli Pitkä Perjantai -elokuvan alun perin ystävilleen ja verkossa näytettäväksi, mutta lopputuloksena syntyi näyttävä kokoillan seikkailu, joka saa ensi-iltansa Finnkinon teattereissa Pohjoismaiden johtavan elokuvayhtiön SF Studios:in levittämänä. Nollabudjetilla toteutetun elokuvan tuotanto kesti 287 viikkoa ja nyt valmistunut Pitkä Perjantai saa ensi-iltansa perjantaina 17.5. Viisivuotinen projekti sai alkunsa videokilpailusta, jossa parhaan elokuvatrailerin tuottaneelle ryhmälle oli palkintona m

Pitkä Perjantai kokoillan actionkomedia jota kuvattiin kolmella mantereella ja nollabudjetilla. Voi huoletta sanoa että elokuva on tekijöidensä näköinen, koska he myös näyttelevät siinä. 

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye