Savoy

Seitsemännen kerroksen private dining aukeaa: Ravintola Savoyn mittavan remontin toinen osa on valmistunut27.3.2023 12:26:48 EEST | Tiedote

Ravintola Savoy on läpikäynyt viimeisen kolmen vuoden aikana mittavan muutoksen. Uudistuksen ensimmäinen osa, kahdeksannen kerroksen ravintolasali, valmistui tammikuussa 2020, ja toinen osa, seitsemännen kerroksen private dining -kokonaisuus, aukeaa virallisesti tänään maanantaina. Molempien tilojen suunnittelusta vastaa palkittu sisustussuunnittelija Ilse Crawford ja hänen lontoolainen toimistonsa Studioilse. Uudistus tehtiin tiiviissä yhteistyössä Artekin kanssa.

Legendaarinen La Tour d’Argent huipentaa maailmankiertueensa Savoyhin15.12.2022 15:00:00 EET | Tiedote

Yksi maailman ikonisimmista ravintoloista, Pariisin keskustassa sijaitseva ja vuonna 1582 perustettu La Tour d’Argent saapuu Suomeen. Ravintola on parhaillaan historiallisessa remontissa ja ravintolan omistaja André Terrail on päättänyt hyödyntää vapautuneen ajan järjestämällä ”La Tour On Tour” -maailmankiertueeseen, jonka aikana ravintola on vieraillut eri puolilla maailmaa Kaliforniasta Tokioon ja Château Lafite Rothschild -viinitilasta Thomas Kellerin The French Laundryyn. Kiertue päättyy tammikuun lopussa 85-vuotisjuhliaan viettävään helsinkiläiseen Ravintola Savoyhin.
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye