Snellmanin Kokkikartano Oy

Takaisinveto. Tomaatti-vuohenjuustopastassa 300 g ja Tulisessa chorizopastassa 300 g allergeeniriski9.2.2024 15:26:55 EET | Tiedote

Raaka-ainetoimittajan virheen vuoksi Kokkikartanon Tomaatti-vuohenjuustopastassa (300 g) ja Tulisessa chorizopastassa (300 g) käytettävässä orecchiette-pastan yhdessä erässä on ilmennyt mahdollinen mustekalan musteen kontaminaatio, joka voi aiheuttaa allergisen reaktion nilviäisille allergisille henkilöille. Muille tuote on turvallista käyttää. Koska kuluttajien turvallisuus on meille ensisijaisen tärkeää, varotoimenpiteenä vedämme takaisin kaikki valmistuserät, joihin kyseistä raaka-aine-erää on käytetty.

Takaisinveto - Lihamakaronilaatikoissa (300g, 700g, 2800g) metalliriski16.6.2023 14:08:07 EEST | Tiedote

Raaka-ainetoimittaja Lantmännen Cerealia vetää useita pastatuotteitaan takaisin markkinoilta, sillä tuotantoprosessissa vioittunut laitteisto on saattanut aiheuttaa pienten metallinpalasten joutumisen pakkauksiin. Riski koskee myös Kokkikartanon lihamakaronilaatikoissa käytettävää sarvimakaronia. Koska kuluttajien turvallisuus on meille ensisijaisen tärkeää, varotoimenpiteenä vedämme takaisin kaikki valmistuserät, joihin kyseistä raaka-aine-erää on käytetty.
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye