Pirkanmaan hyvinvointialue

Pirkanmaan hyvinvointialue on Suomen suurin hyvinvointialue. Hyvinvointialueelle siirtyi 1.1.2023 Pirkanmaan kuntien sosiaali- ja terveyspalvelut sekä pelastuslaitoksen ja sairaanhoitopiirin palvelut. Lisätietoja pirha.fi.

Aluehallitus hyväksyi lapsiperheiden ja suun terveydenhuollon palvelujen verkoston jatkovalmisteluun ja käynnisti keskustelukierroksen avokuntoutuksen, vammaissosiaalityön ja vammaisten työ- ja päivätoiminnan palveluverkosta27.11.2023 12:44:12 EET | Tiedote

Aluehallitus käsitteli maanantaina lasten, nuorten ja perheiden sekä suun terveydenhuollon palveluiden verkoston kuulemis- ja keskustelukierrokselta saatua palautetta. Aluehallitus hyväksyi näiden kokonaisuuksien palveluiden verkostoa koskevat esitykset yksityiskohtaisen palveluverkkosuunnittelun pohjaksi.

Avokuntoutuksen, vammaisten työ- ja päivätoiminnan sekä vammaissosiaalityön palveluverkko aluehallituksessa 27.11.22.11.2023 15:58:14 EET | Tiedote

Avokuntoutuksen sekä vammaisten työ- ja päivätoiminnan toimipisteitä esitetään keskitettäväksi isompiin kokonaisuuksiin. Avokuntoutukseen ja vammaissosiaalityöhön kuuluu jo tällä hetkellä paljon kotikäyntejä, joten toimipisteitä voidaan nykyisestä keskittää ja digipalveluja edelleen lisätä. Myös vammaisten päivätoiminnassa voidaan lisätä liikkuvia palveluja ja etäosallistumista.

Aluehallitus hyväksyi yhteistoimintaneuvottelujen tuloksen ja palveluverkon ensimmäiset osat toimeenpantavaksi20.11.2023 13:43:02 EET | Tiedote

Pirkanmaan aluehallitus teki maanantaina merkittäviä päätöksiä, joilla on laajoja vaikutuksia pirkanmaalaisten palvelujen uudistamiseen ja kehittämiseen. Hallitus hyväksyi vastaanottotoiminnan, työikäisten sosiaalipalvelujen, vuodeosastojen ja kiirevastaanottojen palveluverkon sekä ikäihmisten palveluja koskeva ohjelman toimeenpantavaksi. Aluehallitus lisäsi palveluverkkopäätökseen joitakin tarkennuksia. Niin ikään uudistuksia tukevien yhteistoimintaneuvottelujen tulos hyväksyttiin.

Uudistunut pirha.fi palvelee aiempaa asukaslähtöisemmin torstaista lähtien16.11.2023 08:01:00 EET | Tiedote

Pirkanmaan hyvinvointialueen verkkosivusto pirha.fi on uudistunut torstaina 16.11.2023. Erilaisten käyttäjäryhmien kanssa sivusto on nyt rakennettu aiempaa helppokäyttöisemmäksi ja asiakaslähtöisemmäksi. Sivuston ulkoasu, sisältö ja tekninen käyttöliittymä ovat muuttuneet. Sivustolta löytää nyt aiempaa sujuvammin tiedot hyvinvointialueen palveluista, toiminnasta ja ajankohtaisista asioista.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Viimeinen
  • >>

Pirkanmaan hyvinvointialue on Suomen suurin hyvinvointialue. Hyvinvointialueelle siirtyi 1.1.2023 Pirkanmaan kuntien sosiaali- ja terveyspalvelut sekä pelastuslaitoksen ja sairaanhoitopiirin palvelut. Lisätietoja pirha.fi.