Fiksuviini.fi

Olemme ainoa paikka, joka auttaa löytämään parhaat hinta-laatusuhteen viinit, jotka on aina testattu asiantuntijoiden toimesta . Asiantuntijamme auttavat sinua henkilökohtaisesti Viinikaveri-palvelun kautta. Kaikki fiksut viinit tilaat turvallisesti ja vastuullisesti Alkon verkkokaupan kautta.

Fiksuviini on Alkosta riippumaton toimia, joka kuratoi Alkon valikoimaa, jotta teidän olisi helpompi valita oikeat viinit.

Nämä Alkon tuotteet kallistuivat eniten syksyn 2023 aikana30.10.2023 08:00:00 EET | Uutinen

Hintojen nousuissa voimakkaimmat korotukset osuivat etenkin luksustuotteiden kategoriaan. Joissain tuotteissa korotukset olivat jopa 800 euroa. Tuotteiden hinnan korotukset olivat jopa 43 prosenttiyksikköä. Alkon reilun 18 000 tuotteen valikoimasta hintoja korotettiin noin 4150 tuotteen kohdalla. Poimimme kymmenen eniten hintojaan nostanutta väkevää alkoholijuomaa, sekä kymmenen eniten hintojaan nostanutta viiniä.

Próximo by Marques de Riscal huippulöytö grilliviiniksi!6.10.2023 08:00:00 EEST | Tiedote

Se maistuu Rioja Reservalta vaan ei ole, se on Proximó. Proximó on todellinen löytö Alkon espanjalaisten viinien valikoimasta. Raikas, maukas ja jo kolme vuotta pullossa kypsynyt viiniherkku Riojan huipputuottajalta. Kun vielä tietää, että huipputuottajan Rioja Reservat maksavat yleensä noin 20€ ja nyt saa lähes puolella hinnalla näin tasokkaan viiniin, huomaat että käsissäsi on todellinen löytö!

Viña Albali Reserva on todellinen ikiklassikko!3.10.2023 08:00:00 EEST | Tiedote

Haluatteko kypsän punaviinin, mutta ette jaksa odottaa? Me löysimme sen teille ja vielä alle kympin hintaan. Viña Albali Reserva on tuottajan teille valmiiksi kypsyttämä viini. Usean vuoden pullo- ja kellarikypsytys luo ajan mukana modernisoituneen, mutta tyylilleen uskollisen ja maistuvan laatuviinin. Siinä missä useimmat 10€ viinit pullotetaan välittömästi myyntiin, kehittyy Albali Reserva vielä vuosia kellareissa.

Rosé Feravino 2022 raikkautta Kroatiasta kesän nautintoihin29.9.2023 08:00:00 EEST | Tiedote

Rosé:ssa on kesän henkeä. Se on rento ja menevä. Harva on maistanut viinejä Kroatiasta. Vielä harvempi Kroatian roseita. Emme mekään niitä maistele joka päivä. Siksi toimme teillä tämän viinin. Se on hedelmäinen ja puolikuiva, mutta raikas ja pirteä, sillä tasapainoisessa viinissä hapot tasapainottavat sekä hedelmäisyyttä että makeutta. Kuitenkin kaikista tärkentä on se että se maistuu todella hyvältä. Maista vaikka!

Viinivahti löysi täydellisen piknik roseeviinin! Fiksun etu -8,10€ tai -40%14.9.2023 16:01:25 EEST | Tiedote

Santa Vittoria Max Langhe Rosato 2019 on Espoolaisen Maxin Kalan nimikkoviini. Maxin kalakauppa perustettiin vuonna 2016, perustajan opinnäytetyönä. Näin seitsemän vuotta myöhemmin, suuren suosion löytänyt Maxin Kala työllistää yli kymmenen henkilöä täysipäiväisesti. Viini on alunperin suunniteltu grillattujen äyriäisten kaveriksi. Me löysimme sille muitakin sopivia käyttötarkoituksia

Maze Shiraz Cabernet Sauvignon vuoden 2023 paras hanaviini!27.4.2023 08:00:00 EEST | Tiedote

Juha Lihtonen ja Petri Pellinen Fiksuviinin asiantuntijatiimistä maistoivat punaisia hanaviinejä erittäin kattavalla otannalla. Maistelun tarkoituksena oli saada käsitys kokonaistarjonnasta, sekä luonnollisesti löytää se kaikista paras hinta-laatusuhteen hanaviini. Selkeä voittaja löytyi huolellisen maistelun, eli pruuvauksen lopputuloksena. “Maze oli se viini, joka nousi selvästi esille. Siitä tuli heti tunne, että ollaan Australiassa ja samoin, että tämä voisi hyvinkin olla laadukkaampi pullotettu viini. Myös Icaro hyvällä tasapainollaan ja hedelmäisyydellään tuli esille, kuten myös ruokaviininä Corte Rossa Barbera." Petri Pellinen summaa.

Fiksuviini.fi julkaisee vuoden 2023 parhaan punaisen hanaviinin21.4.2023 11:56:18 EEST | Tiedote

Fiksuviini.fi julkaisee vuoden 2023 parhaan punaisen hanaviinin 27.04.2023 klo: 08:00. Juha Lihtonen ja Petri Pellinen Fiksuviinin asiantuntijatiimistä maistoivat punaisia hanaviinejä erittäin kattavalla otannalla. Maistelun tarkoituksena oli saada käsitys kokonaistarjonnasta, sekä luonollisesti löytää se kaikista paras hinta-laatusuhteen hanaviini. Haaste oli kova, mutta selvä voittaja löytyi!

Fiksuviini.fi palvelun asiantuntijat löysivät Barolon ystävien arkiviinin, joka on todellinen löytö!14.2.2023 12:52:04 EET | Tiedote

Nebbiolo-lajikeesta puhutaan eniten Piemontesta puhuttaessa. Useimmiten kuitenkin juodaan Barbera-lajikkeesta tehtyjä viinejä. Podere Ruggeri Corsini Barbera d'Alba 2020 on helmi kaikkien Barberoiden joukossa, joka Juha Lihtosen mukaan onkin “Barolon ystävien arkiviini.” Se kuulostaa todella suurelta lupaukselta, mutta tämän viinin kohdalla suurilla puheilla on myös katetta.
  • 1
  • 2
  • Viimeinen
  • >>

Olemme ainoa paikka, joka auttaa löytämään parhaat hinta-laatusuhteen viinit, jotka on aina testattu asiantuntijoiden toimesta . Asiantuntijamme auttavat sinua henkilökohtaisesti Viinikaveri-palvelun kautta. Kaikki fiksut viinit tilaat turvallisesti ja vastuullisesti Alkon verkkokaupan kautta.

Fiksuviini on Alkosta riippumaton toimia, joka kuratoi Alkon valikoimaa, jotta teidän olisi helpompi valita oikeat viinit.

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye