Apetit Oyj

Apetit on suomalainen elintarvikeyhtiö, jolla on vahva integraatio kotimaiseen alkutuotantoon. Perustamme toimintamme ainutlaatuiseen ja kestävään arvoketjuun: luomme kasviksista hyvinvointia tarjoamalla maistuvia ja arkea helpottavia ruokaratkaisuja ja jalostamme rypsistä laadukkaita kasviöljyjä sekä rypsipuristeita rehuraaka-aineeksi. Apetit Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsingissä. 

Tuoreita herneitä ympäri vuoden – ruokavaikuttaja Tara Junkerin neljä pakastehernevinkkiä8.5.2024 09:30:00 EEST | Tiedote

Pakasteherne on klassikko ja yllättävän monipuolinen raaka-aine. Se antaa raikkautta vaikka pannukakkuun, sopii arkeen ja juhlaan ja toimii jälkiruoissakin. Ripeän teollisen pakastusprosessin ansiosta pakasteherneessä on myös ravintoaineet kohdallaan. Palkokasvina herneessä on runsaasti proteiinia ja pakasteesta on näppärä ottaa herneitä juuri sopiva määrä.

Uusista lohipyöryköistä helppo ja terveellinen arjen kalaruoka sekä lisää kotimaisia pakastepizzamakuja - Apetitin kevään uutuuksissa helppoa kotiruokaa sekä maukasta napostelua19.3.2024 10:30:00 EET | Tiedote

Apetitin kevään uutuustuotteista löytyy kaksi monipuolista ja vaivatonta arjen todellista helpottajaa kala- ja vihannespakasteissa: Lohipyörykät ja Pomodoro Rosso -pakastevihannessekoitus sekä kotimaisten pakastepizzojen uutuusmakuja. Myös kukkakaaliwingsien tuoteperhe kasvoi kahdella uutuusmaulla.

Apetitin uusista keittoaineksista kattilallinen keittoa - klassikko-kotelokeitot helpottaneet suomalaisten ruokahetkiä yli 25 vuotta28.11.2023 09:30:00 EET | Tiedote

Apetitin arkiruokaklassikot, eli pakastekeitot ovat helpottaneet suomalaisten ruokahetkiä jo yli 25 vuotta. Pakastekeitot taipuvat jopa vohveleiden raaka-aineeksi. Syksyllä Apetit toi kotelokeittojen kaveriksi kauppojen valikoimiin uudet keittoainespussit, joista voi vähällä vaivalla valmistaa keittoa kerralla vaikka koko perheelle.

Apetitin päästövähennystavoitteet täyttyvät etuajassa – tuotantolaitoksilla tehty mittava energiamurros1.11.2023 09:30:00 EET | Tiedote

Apetit Oyj, lehdistötiedote, 1.11.2023 klo 9.30 Apetit on käynyt läpi mittavan energiamurroksen kaikilla yhtiön tuotantolaitoksilla. Vain viidessä vuodessa uusiutuvan energian osuus kaikesta käytetystä energiasta on noin kahdeksankertaistunut. Samalla Apetit on edennyt suunnitelmallisesti kohti yritysvastuuohjelmassaan määrittelemiään tavoitteita oman toiminnan energiankäyttöön liittyvien ilmastovaikutusten leikkaamisessa.

Valtaosa suomalaisista kokee, että pakastekasviksista on helppo valmistaa ruokaa – Näin saat pakastekasviksista enemmän irti26.9.2023 10:00:00 EEST | Tiedote

Apetit selvitti kuluttajakyselyllä suomalaisten kulutustottumuksia ja käyttötapoja pakastekasviksiin liittyen. Pakasteita pidetään oivallisena osana helppoa kotiateriaa. Pakastekasvisten ehdottomana etuna pidetään sitä, että ne helpottavat ruoanlaittoa ja auttavat lisäämään kasvisten käyttöä. Suomalaiset kaipaavat kuitenkin lisää vinkkejä pakastekasvisten hyödyntämiseen.

Herneen puinti käynnistyi - pakasteherneen laatuluokkaa määrittelevät pehmeys, makeus ja koko12.7.2023 10:30:00 EEST | Tiedote

Apetitin pakasteherneen puinti ja pakastus on ripeä prosessi, jonka ansiosta pakastealtaasta poimittu herne maistuu tuoreelta. Suomalainen pakasteherne on paitsi tuttu arkituote, myös kansainvälisesti arvostettu herkku. Apetitin pakasteherneet määritellään laatuluokituksella niiden pehmeyden, makeuden ja koon mukaan. Kuluvan satokauden herneenpuinti käynnistyi Mynämäeltä.

Uusi suomalainen öljykasvituotannon kehittämisryhmä - RypsiRapsi-foorumin tavoitteena on edistää rypsin ja rapsin viljelyä ja kannattavuutta Suomessa13.6.2023 14:00:00 EEST | Tiedote

Apetit Oyj, lehdistötiedote, 13.6.2023 klo 14.00 RypsiRapsi-foorumi on vuonna 2023 perustettu öljykasvituotannon kehittämisryhmä, jonka tavoitteena on edistää rypsin ja rapsin viljelyä ja kannattavuutta Suomessa. ”Rypsin ja rapsin viljely Suomessa vaikuttaa kotimaisen rypsiöljyn saatavuuteen, elintarvikkeiden kotimaisuusasteeseen sekä Suomen ruokaomavaraisuuteen. Haluamme foorumin toiminnalla tuottaa ja koota viljelijöille käytännönläheistä tietoa ja menetelmiä rypsin ja rapsin viljelyyn”, Apetitin Öljykasvituotteiden liiketoimintajohtaja Timo Huttunen sanoo. RypsiRapsi-foorumi kokoaa yhteen öljykasvikentän eri sidosryhmät sekä aiemman kehittämistoiminnan ja tuottaa uutta viljelytietoa muun muassa koetoiminnan kautta. Foorumin toimintaa koordinoi Pyhäjärvi-instituutti. ”Ohjaamme osaltamme alan tutkimusta sekä pitkän että lyhyen aikavälin tarpeiden mukaan. Foorumin toiminnan tarkoituksenmukaisuuden varmistamiseksi on erittäin tärkeää, että viljelijät ovat tiiviisti mukana toiminnassa”,
  • 1
  • 2
  • 3
  • Viimeinen
  • >>

Apetit on suomalainen elintarvikeyhtiö, jolla on vahva integraatio kotimaiseen alkutuotantoon. Perustamme toimintamme ainutlaatuiseen ja kestävään arvoketjuun: luomme kasviksista hyvinvointia tarjoamalla maistuvia ja arkea helpottavia ruokaratkaisuja ja jalostamme rypsistä laadukkaita kasviöljyjä sekä rypsipuristeita rehuraaka-aineeksi. Apetit Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsingissä. 

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye