Lidl Suomi
Lidl Suomi

Lidl on Suomen kolmanneksi suurin päivittäistavarakaupan ketju. Tarjoamme parasta laatua halpaan hintaan iloisesti palvellen ja vastuullisesti toimien. Noin 75 % meillä myytävistä tuotteista on Lidlin omia merkkejä; niitä ovat muun muassa Pohjolan Meijeri, Leipäaitta, Kartanon, Kanamestari, Grillimaisteri ja Deluxe. 

Lidl-myymälöitä on Suomessa yli 200 Hangosta Sodankylään. Tavaravirrat kulkevat myymälöihin viikon jokaisena päivänä Janakkalassa, Järvenpäässä ja Laukaassa sijaitsevien jakelukeskustemme kautta. Pääkonttorimme on Espoossa. Työllistämme Suomessa lähes 5 800 kaupan alan ammattilaista. Ensimmäiset myymälät Suomessa avattiin vuonna 2002. Kansainvälisesti Lidl toimii 32 maassa.

Tätä arkituotetta suomalaiset käyttävät 60 % enemmän, kuin EU-direktiivi tavoittelee20.5.2024 11:21:13 EEST | Tiedote

Vuoden 2025 loppuun mennessä tulisi muovikasseja käyttää alle 40 vuodessa kansalaista kohti. Suomalaiset käyttivät 64 muovikassia vuonna 2022, eli tavoitteeseen on vielä matkaa. Lidl kysyi asiakkailtaan syitä muovikassien käytölle ja selvitti heidän tietämystänsä muovikasseista. Suurimmalle osalle tuli yllätyksenä, että kassalta yksittäin myytävä muovipussi sisältää jopa viisi kertaa enemmän muovia kuin rullasta myytävä.

Lidl tekee paluun musiikkibisnekseen – uusi kesäbiisi henkii Tapani Kansan menevää klassikkohittiä26.4.2024 14:07:37 EEST | Tiedote

Lidl on tunnettu soittolistoja villitsevistä kesäbiiseistään. Tänä vuonna Lidlin odotettu kesäbiisi tekee näyttävän paluun muutaman vuoden tauon jälkeen. Tapani Kansan klassikkohittiä mukaileva biisi on nyt julkaistu Spotifyssa ja Singa-laulukirjastossa. Toukokuun aikana biisiin on myös tulossa Youtubessa julkaistava musiikkivideo sekä TikTokista löytyvä tanssikoreografa. Biisillä Lidl haluaa ilahduttaa suomalaisia sekä luoda hyvää kesäfiilistä säästä riippumatta.

Kesän jäätelöissä trendinä raikkaus ja klassikkomaut – uutuudet saapuvat Lidliin23.4.2024 08:20:00 EEST | Tiedote

Lidl tuo kesän 2024 sesonkiin uusia jäätelöitä sekä aiempien vuosien suosikkeja. Tänä kesänä jäätelöiltä kaivataan raikkautta ja aitoja makuja. Lidlin viime kesän uutuustuote smoothiepuikko nappasi voiton kansainvälisessä kaupan omien merkkien kilpailussa, ja tänä kesänä vegaanisesta ja rasvattomasta smoothiepuikosta tuodaan myyntiin uusi virkistävä maku, päärynä. Kesän uutuusjäätelöt saapuvat Lidleihin lähiviikkoina.

Tutkimus paljastaa suomalaisten näkemykset ruoan hinnasta – näistä säästetään22.4.2024 08:15:00 EEST | Tiedote

Lidlin teettämästä tutkimuksesta selviää, että suomalaiset kokevat erityisesti elintarvikkeiden hintojen nousseen viimeisen puolen vuoden aikana, vaikka faktat puhuvat toista. Suurin osa kyselyyn vastanneista on muuttanut ostotottumuksiaan tehdäkseen säästöä ruokaostoksilla. Joulukuusta lähtien Lidl on laskenut lähes tuhannen tuotteen hintaa ja ostoskassin saa Lidlistä halvemmalla kuin puoli vuotta sitten.

Lidl puhuu kestävän ruokavalion puolesta – laskee kasvipohjaisten Vemondo-tuotteiden hintaa4.4.2024 08:12:41 EEST | Tiedote

Lidl on ryhtynyt konkreettisiin toimiin terveyden ja ympäristön kannalta kestävän ruokavalion edistämiseksi. Yhtiön tavoitteena on kaksinkertaistaa kasviproteiinien myynnin osuus vuoteen 2030 mennessä. Tavoitteeseen päästäkseen Lidl aikoo laskea kaikkien kasvipohjaisten Vemondo-tuotteiden hintoja 8.4. alkaen. Jatkossa Vemondon kasviproteiinit ovat vähintään yhtä edullisia kuin vastaava lihaproteiini.

Suomessa kehitetty smoothiepuikko päihitti italialaisen sorbetin kansainvälisessä kilpailussa – voittotuote myyntiin Lidleihin myös tänä kesänä3.4.2024 10:43:30 EEST | Tiedote

Kaksi Lidlin oman tuotemerkin Gelatellin smoothiepuikkoa nappasi voiton omassa kategoriassaan Euroopan innovatiivisimpien kauppojen omien merkkien kilpailussa. Pakastetuotteiden kategorian voittaneet smoothiepuikot saivat raadilta kiitosta korkeasta hedelmäpitoisuudesta sekä erinomaisesta, virkistävästä mausta. Smoothiepuikkoja on saatavilla kaikista Lidleistä myös tänä kesänä.

Lidl arpoo yli tuhannelle lapselle matkan jalkapallon EM-kisoihin saattamaan huippupelaajia kentälle2.4.2024 11:16:38 EEST | Tiedote

Lidl on jalkapallon UEFA EURO 2024TM -turnauksen virallinen kumppani kansainvälisesti. Osana yhteistyötä Lidl hakee euroopanlaajuisesti osallistujia Lidl Kids Teamiin. Lidl Kids Team on yli 1100 lapselle ainutlaatuinen mahdollisuus päästä kisamatkalle ja saattamaan jalkapallotähtiä kentälle. Suomesta Lidl Kids Teamiin haetaan 11 lasta. Kisamatkat arvotaan Lidl Plus -sovelluksessa ilmoittautuneiden kesken.

Takaisinveto: Kartanon täysjyväateriassa puutteelliset pakkausmerkinnät20.3.2024 15:41:24 EET | Tiedote

Lidl vetää myynnistä Kartanon-merkin kanakorma-valmisaterian puutteellisten pakkausmerkintöjen vuoksi. Kyseessä on kylmähyllystä myytävä valmisruoka. Tuote vedetään pois myynnistä, koska ainesosaluettelosta puuttuu maininta maidosta ja pavuista. Tuote voi olla vaarallinen maidolle tai pavuille allergisille henkilöille. Muille tuote on turvallinen käyttää. Tuote: Kartanon kanakorma Pakkauskoko: 350 g Viimeinen käyttöpäivä: 2.4.2024 tai aikaisemmin Lidl pyytää maidolle tai pavuille allergisia asiakkaitaan palauttamaan tuotteet Lidl-myymälään, jossa tuotteen hinta hyvitetään. Lidl pahoittelee asiakkaille aiheutuvaa ylimääräistä haittaa. Lisätietoja asiakkaille: Lidlin asiakaspalvelu, https://asiakaspalvelu.lidl.fi/ Lisätietoja medialle: Lidlin viestintä, media@lidl.fi, 09 2345 6400 Takaisinveto tehdään, kun tuote on tai sen epäillään olevan terveydelle haitallinen, ihmisravinnoksi soveltumaton tai käytössä vaarallinen. Silloin tuote on saatava pois kuluttajilta ja kaupoista mahdollisimman

Lidlin kuluttajakysely paljastaa: Valmis mikroateria syödään vähintään kerran viikossa20.3.2024 10:13:40 EET | Tiedote

Lidlin kuluttajakyselyn vastaajista 40 prosenttia kertoo syövänsä mikrossa valmistettavia valmisaterioita vähintään kerran viikossa. Valmisruokia syövät kaiken ikäiset, mutta maaseudulla mikroateria lämpiää harvemmin kuin kaupungissa. Valmisruoat mielletään kuitenkin epäterveellisiksi, ja lähes puolet kyselyn vastaajista toivoo ruokakauppaan terveellisempiä mikroaterioita. Lidl tuo myyntiin neljä kotimaista valmisateriaa, jotka vastaavat tähän toiveeseen.

Takaisinveto: Pohjolan Meijeri mangojogurtti11.3.2024 15:54:57 EET | Tiedote

Lidl vetää takaisin erän litran pakkauksessa myytävää Pohjolan Meijerin laktoositonta mangojogurttia, koska kyseisen erän tuotteissa on todettu lainsäädännön rajat ylittävä määrä enterobakteereita. Enterobakteerit heikentävät tuotteen mikrobiologista laatua ja saattavat aiheuttaa ruokamyrkytysoireita. Takaisinveto koskee vain tuotteita, joiden parasta ennen -päiväys on 8.4.2024. Tuote: Pohjolan Meijeri laktoositon mangojogurtti Pakkauskoko: 1 l Parasta ennen -päiväys: 8.4.2024 Lidl pyytää kyseisen erän tuotteita ostaneita asiakkaitaan palauttamaan tuotteet Lidl-myymälään, jossa tuotteen hinta hyvitetään. Lidl pahoittelee asiakkaille aiheutuvaa ylimääräistä haittaa. Lisätietoja asiakkaille: Lidlin asiakaspalvelu, https://asiakaspalvelu.lidl.fi/ Lisätietoja medialle: Lidlin viestintä, media@lidl.fi, 09 2345 6400 Takaisinveto tehdään, kun tuote on tai sen epäillään olevan terveydelle haitallinen, ihmisravinnoksi soveltumaton tai käytössä vaarallinen. Silloin tuote on saatava pois kuluttaj

Takaisinveto: Solevita hedelmäsmoothie7.3.2024 13:12:55 EET | Tiedote

Lidl vetää takaisin erän Solevita hedelmäsmoothieta, koska tuotteessa käytetystä raaka-aineesta on löydetty liian suuria pitoisuuksia patuliinia. Patuliini on homemyrkky, joka voi aiheuttaa mm. pahoinvointia. Takaisinveto koskee vain tuotteita, joiden parasta ennen -päiväys on 12.3.2024. Tuote: Solevita Smoothie Red Genius, granaattiomena-acai Pakkauskoko: 250 ml Parasta ennen -päiväys: 12.3.2024 Lidl pyytää kyseisen erän tuotteita ostaneita asiakkaitaan palauttamaan tuotteet Lidl-myymälään, jossa tuotteen hinta hyvitetään. Lidl pahoittelee asiakkaille aiheutuvaa ylimääräistä haittaa. Lisätietoja asiakkaille: Lidlin asiakaspalvelu, https://asiakaspalvelu.lidl.fi/ Lisätietoja medialle: Lidlin viestintä, media@lidl.fi, 09 2345 6400 Takaisinveto tehdään, kun tuote on tai sen epäillään olevan terveydelle haitallinen, ihmisravinnoksi soveltumaton tai käytössä vaarallinen. Silloin tuote on saatava pois kuluttajilta ja kaupoista mahdollisimman tehokkaasti. Syitä takaisinvedoille ovat esimerki
  • 1
  • 2
  • 3
  • Viimeinen
  • >>

Lidl on Suomen kolmanneksi suurin päivittäistavarakaupan ketju. Tarjoamme parasta laatua halpaan hintaan iloisesti palvellen ja vastuullisesti toimien. Noin 75 % meillä myytävistä tuotteista on Lidlin omia merkkejä; niitä ovat muun muassa Pohjolan Meijeri, Leipäaitta, Kartanon, Kanamestari, Grillimaisteri ja Deluxe. 

Lidl-myymälöitä on Suomessa yli 200 Hangosta Sodankylään. Tavaravirrat kulkevat myymälöihin viikon jokaisena päivänä Janakkalassa, Järvenpäässä ja Laukaassa sijaitsevien jakelukeskustemme kautta. Pääkonttorimme on Espoossa. Työllistämme Suomessa lähes 5 800 kaupan alan ammattilaista. Ensimmäiset myymälät Suomessa avattiin vuonna 2002. Kansainvälisesti Lidl toimii 32 maassa.

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye