Älvsbytalo Oy

MARIA LUND ÄLVSBYTALON MAINOSKAMPANJAAN

Jaa
Kauhajoki 10.11.2010. Maria Lund ja Älvsbytalo Oy ovat tehneet mainossopimuksen vuoden 2011 loppuun asti. Lundille on toimitettu Älvsbytalo kesällä 2010, joten kampanjassa tullaan korostamaan hänen valintakriteereitään. "Ihastuin Älvsbytalon avaraan pohjaratkaisuun. Tuttavien suosittelu ja edullinen hinta vahvistivat päätökseni. Kaikki sujui vaivattomasti ja lyhyessä ajassa", sanoo Maria Lund.

Älvsbytalo myy ja valmistaa Kauhajoella laadukkaita muuttovalmiita puutaloja markkinoiden edullisimpaan hintaan. Vuodesta 1960 lähtien Pohjoismaissa on myyty yli 33 000 Älvsbytaloa. "Maria Lund sopii erinomaisesti kampanjoidemme keulakuvaksi, sillä asiakkaamme arvostavat edullisen hinnan lisäksi talotoimituksen nopeutta ja helppoutta", kertoo myynti- ja markkinointipäällikkö Ove Asplund.

Lisätietoja:

Ove Asplund
myynti- ja markkinointipäällikkö
Älvsbytalo Oy
p. 020 7939 621
ove.asplund@alvsbytalo.fi
www.alvsbytalo.fi

Kuvat

KUVA: Maria Lund, Älvsbytalo
KUVA: Maria Lund, Älvsbytalo
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Älvsbytalo Oy
Älvsbytalo Oy
Keskustie 23
61850 Kauhajoki

020 7939 620https://www.alvsbytalo.fi

Älvsbytalo Oy kuuluu Älvsbyhus-konserniin, joka on Pohjoismaiden johtava muuttovalmiiden talojen valmistaja. Konserni on perheyritys kolmannessa polvessa. Tuotantolaitoksemme sijaitsevat Ruotsissa Älvsbynissä ja Bjärnumissa sekä Suomessa Kauhajoella. Älvsbytalomyyjämme palvelevat asiakkaita kaikkialla Suomessa. Olemme suunnitelleet, valmistaneet ja pystyttäneet jo yli 43 000 taloa tyytyväisille asiakkaille Pohjoismaissa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Älvsbytalo Oy

Talopakettien markkinat käyvät kuumana – Älvsbytalo ei ole lähtenyt hinnankorotuksiin mukaan13.9.2021 14:06:05 EEST | Tiedote

Rakennustutkimus RTS Oy:n mukaan talopakettimarkkina on kuumentunut jo liikaa. Talojen kysyntä on koronan myötä kasvanut reippaasti, ja samaan aikaan rakennusmateriaalit ovat kallistuneet rajusti. Tämä on aiheuttanut merkittäviä korotuksia talopakettien hintoihin. Älvsbytalon toimintamalli on alalla poikkeuksellinen, eikä se ole lähtenyt mukaan hinnankorotuksiin.

Älvsbytalo bygger 36 egnahemshus i centrum av Nokia16.11.2020 10:00:00 EET | Tiedote

Meddelande 16.11.2020. Älvsbytalo sänker tröskeln för köp av egnahemshus genom att bygga ett helt egnahemshusområde intill Nokia centrum. Totalt 36 hus från Älvsbytalo byggs på egna tomter endast ett stenkast från Nokias järnvägsstation. De första husen färdigställs hösten 2021 och de helt inflyttningsklara husen kommer till försäljning via fastighetsförmedlingsbyrån Tampereen Arvohuoneistot Oy.

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye