Älvsbytalo Oy

Älvsbytalo tukee paikallisia pienyrittäjiä ja haastaa muut yritykset mukaan kassavirtatalkoisiin

Jaa
Lehdistötiedote 2.4.2020. Älvsbytalo tukee paikallisesti toimivia pienyrittäjiä, jotka ovat koronapandemian vuoksi vaikeassa taloudellisessa tilanteessa. Tavoitteenamme on synnyttää pienyrityksille kassavirtaa nyt, mutta myös pitkällä tähtäimellä kulutustottumuksiin vaikuttamalla.
Älvsbytalon työntekijöitä Kauhajoen tehtaalla (kuva on otettu vuonna 2019).
Älvsbytalon työntekijöitä Kauhajoen tehtaalla (kuva on otettu vuonna 2019).

Jokainen Älvsbytalon työntekijä saa yritykseltämme 100 euron korvauksen paikallisilta pienyrittäjiltä ostetuista tuotteista tai palveluista. Suuremman vaikutuksen aikaansaamiseksi haastamme kaikkien pohjalaisten yritysten lisäksi kaikki suomalaiset yritykset, kuten esimerkiksi puutuoteteollisuusyritykset sekä yhteistyökumppanimme ja alihankkijamme mukaan kassavirtatalkoisiin. Yhdessä voimme vaikuttaa monen pienen yrityksen selviämiseen vaikeiden aikojen yli.

“Haluamme tehdä paikallisten pienyritysten merkityksen näkyväksi, vahvistaa yhteenkuuluvuuden tunnetta ja kannustaa henkilöstöämme tukemaan paikallisia yrittäjiä myös jatkossa kaikkialla Suomessa,” Älvsbytalon toimitusjohtaja Jan-Erik Rusk kertoo.

Kassavirtaa tarvitaan pienyrityksissä nyt

Juuri nyt on oikea aika ostaa paikallisten pienyritysten tuotteita ja palveluita. Varaamme jokaisen työntekijällemme käyttöön “pienyrittäjän satasen” eli hyvitämme työntekijöillemme pienen paikallisen yrityksen tuotteeseen tai palveluun huhtikuun aikana käytetyn summan sataan euroon asti. Lisäksi tarjoamme näille yrityksille näkyvyyttä sosiaalisen median kanavissamme.

Suomen Yrittäjät tukee pienyrittäjiä monella tavalla. Toimitusjohtaja Mikael Pentikäisen mukaan tämänkaltaiset talkoot ovat erittäin tervetulleita: “Tämä on hieno kädenojennus oman lähiseudun yrityksille ja yrittäjille. Toivottavasti muut ottavat tästä vastuunkannosta mallia. Iso kiitos.”

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:


Jan-Erik Rusk
Älvsbytalo Oy:n toimitusjohtaja
puh. 020 793 9630
jan-erik.rusk@alvsbytalo.fi

Kuvat

Älvsbytalon työntekijöitä Kauhajoen tehtaalla (kuva on otettu vuonna 2019).
Älvsbytalon työntekijöitä Kauhajoen tehtaalla (kuva on otettu vuonna 2019).
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Älvsbytalo Oy
Älvsbytalo Oy
Keskustie 23
61850 Kauhajoki

020 7939 620https://www.alvsbytalo.fi

Älvsbytalo Oy kuuluu Älvsbyhus-konserniin, joka on Pohjoismaiden johtava muuttovalmiiden talojen valmistaja. Konserni on perheyritys kolmannessa polvessa. Tuotantolaitoksemme sijaitsevat Ruotsissa Älvsbynissä ja Bjärnumissa sekä Suomessa Kauhajoella. Älvsbytalomyyjämme palvelevat asiakkaita kaikkialla Suomessa. Olemme suunnitelleet, valmistaneet ja pystyttäneet jo yli 43 000 taloa tyytyväisille asiakkaille Pohjoismaissa. www.alvsbytalo.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Älvsbytalo Oy

Talopakettien markkinat käyvät kuumana – Älvsbytalo ei ole lähtenyt hinnankorotuksiin mukaan13.9.2021 14:06:05 EEST | Tiedote

Rakennustutkimus RTS Oy:n mukaan talopakettimarkkina on kuumentunut jo liikaa. Talojen kysyntä on koronan myötä kasvanut reippaasti, ja samaan aikaan rakennusmateriaalit ovat kallistuneet rajusti. Tämä on aiheuttanut merkittäviä korotuksia talopakettien hintoihin. Älvsbytalon toimintamalli on alalla poikkeuksellinen, eikä se ole lähtenyt mukaan hinnankorotuksiin.

Älvsbytalo bygger 36 egnahemshus i centrum av Nokia16.11.2020 10:00:00 EET | Tiedote

Meddelande 16.11.2020. Älvsbytalo sänker tröskeln för köp av egnahemshus genom att bygga ett helt egnahemshusområde intill Nokia centrum. Totalt 36 hus från Älvsbytalo byggs på egna tomter endast ett stenkast från Nokias järnvägsstation. De första husen färdigställs hösten 2021 och de helt inflyttningsklara husen kommer till försäljning via fastighetsförmedlingsbyrån Tampereen Arvohuoneistot Oy.