ELO - Suomalaisen ruokakulttuurin edistämissäätiö

KUTSU: Menestyksen reseptit

Jaa
Mitkä ovat Suomen Bocuse d'Or -tiimin finaalieväät? Mitä on Wild Food ja miten sen avulla viedään suomalainen ruokakulttuuri koko maailman tietoisuuteen?

Maailman parhaan kokin titteli ratkaistaan tammikuussa 2013 Bocuse d' Or -loppukilpailussa. Suomea Lyonissa edustaa keittiömestari Mika Palonen. Tule kuulemaan mikä on Suomen joukkueen teema ja mitkä ovat vahvimmat valttikortit finaalissa.

Suomalaisen ruokakulttuurin vahvuudet kumpuavat luonnosta, raaka-aineiden puhtaudesta, taidokkaista ammattilaisista ja vastuullisuudesta koko ruoanvalmistusketjussa. Tuhansien metsiemme ja järviemme kätkemä raaka-aineiden rikkaus on vailla ansaitsemaansa huomiota. ELO-säätiön järjestämässä tilaisuudessa paljastetaan, miten Wild Food -hankkeen avulla suomalainen ruokakulttuuri nostetaan koko maailman tietoisuuteen. Lisäksi kuullaan vastuullisuuden merkityksestä suomalaisille ruoka-alan toimijoille sekä alan uusista innovaatioista.

Aika: Keskiviikko 29.8.2012 klo 9.30-11.00.
Paikka: Ravintolakoulu Perho (Perhonkatu 11, 00100 Helsinki)

Ohjelma

9.30 - 10.00 Wild Food -aamiainen á la Ravintolakoulu Perhon opiskelijat

10.00 - 10.10 Tervetuloa
hallituksen edustaja Lasse Lehtinen, ELO - Suomalaisen ruokakulttuurin edistämissäätiö

10.10 - 10.20 Suomen valtit Bocuse d'Or 2013 -kilpailussa
Suomen kandidaatti Mika Palonen ja Bocuse d'Or -tuomari Pekka Terävä

10.20 - 10.30 Puhtaiden raaka-aineiden maa - miten ruokakulttuuriamme viedään maailmalle
johtaja Sari Mattila, ELO - Suomalaisen ruokakulttuurin edistämissäätiö

10.30 - 10.40 Vastuullista kotimaista elintarvike- ja keittiöhygieniaa
toimitusjohtaja Kari Vainio, KiiltoClean Oy

10.40 - 10.50 Käsityötä ja luonnollista Rotukarjaa
toimitusjohtaja Pasi Tamminen, Lihatukku Harri Tamminen Oy

10.50 - 11.00 Kestävää gastronomiaa Perhossa
rehtori Gun-Maarit Nieminen, Ravintolakoulu Perho

11.00 - 11.15 Tilaisuus päättyy, mahdollisuus kysymyksiin ja haastatteluihin

Tilaisuudessa on mahdollisuus tutustua harjoituskeittiöön.

Lämpimästi tervetuloa!

Lisätietoja ja ilmoittautumiset tilaisuuteen viimeistään 24.8. Sari Mattila, sari.mattila@elo-saatio.fi, puh. 040 738 7780

Tietoja julkaisijasta

ELO - Suomalaisen ruokakulttuurin edistämissäätiö
ELO - Suomalaisen ruokakulttuurin edistämissäätiö
Pajuniityntie 11
00320 Helsinki

http://www.elo-saatio.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta ELO - Suomalaisen ruokakulttuurin edistämissäätiö

Vuoden Kokki, Vuoden Tarjoilija, Bocuse d’Or Academy Finland kilpailutoiminta jatkuu katkeamattomana uusine pääjärjestäjineen31.8.2020 09:58:00 EEST | Tiedote

Tiedote 31.8.2020. ELO-säätiön hallinnoima ravintola-alan kansallinen ja kansainvälinen kilpailutoiminta siirtyy uusille pääjärjestäjille syyskuusta alkaen. Bocuse d’Or kilpailutoiminta siirtyy Bocuse d’Or Academy Finland ry:lle. Vuoden Kokki ja Vuoden Tarjoilija kilpailutoiminnan järjestämisvastuu siirtyy Wihuri Oy Aarnio Metro-tukulle. Sekä Bocuse d’Or että Vuoden Kokki ja Vuoden Tarjoilija kilpailutoiminta jatkuu katkeamattomana uusine pääjärjestäjineen ja nykyisine ammattilais- ja yhteistyökumppaniverkostoineen suunnitelmien ja tavoitteiden mukaisesti.

Vuoden Kokki ja Vuoden Tarjoilija -finalistit vuodelle 2020 on valittu - seuraa finaalia suorassa lähetyksessä13.3.2020 10:02:19 EET | Tiedote

Vuoden Kokki ja Tarjoilija 2020 -finalistit julkistettiin Gastro Helsinki -ammattitapahtumassa 12.3. Kahdeksan huippukokkia ja -tarjoilijaa jatkaa finaaliin, joka järjestetään poikkeuksellisesti suurelta yleisöltä suljettuna. Vuoden Kokki ja Tarjoilija 2020 -finaalia voi seurata tänä vuonna suorana Ilta-Sanomien verkkosivuilla Ruokala-osiossa 13.3. klo 10-14.

World GlobeA line styled icon from Orion Icon Library.HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye