ELO - Suomalaisen ruokakulttuurin edistämissäätiö

Vuoden Kokki ja Vuoden Tarjoilija -finalistit vuodelle 2020 on valittu - seuraa finaalia suorassa lähetyksessä

Jaa
Vuoden Kokki ja Tarjoilija 2020 -finalistit julkistettiin Gastro Helsinki -ammattitapahtumassa 12.3. Kahdeksan huippukokkia ja -tarjoilijaa jatkaa finaaliin, joka järjestetään poikkeuksellisesti suurelta yleisöltä suljettuna. Vuoden Kokki ja Tarjoilija 2020 -finaalia voi seurata tänä vuonna suorana Ilta-Sanomien verkkosivuilla Ruokala-osiossa 13.3. klo 10-14.

Ketkä ovat vuoden Kokki 2020 ja Vuoden Tarjoilija 2020, se selviää tänään klo 16.00 kun tulokset julkistetaan suorassa lähetyksessä!

Vuoden Kokki -finalistit 2020 

Helenius Lari, Ravintola Olo, Helsinki
Korhonen Ville, Ravintola Savoy, Helsinki
Päivästö Kim, Ravintola Demo, Helsinki
Pulkkinen Jarkko, Ravintola Finnjävel Salonki, Helsinki
Selin Simon, Restaurant HEJM, Vaasa
Shiwan Kozeen, I AM, Helsinki
Suomalainen Niko, Ravintola Olo, Helsinki
Väärti Turo, Ravintola Juuri, Helsinki

Vuoden Tarjoilija -finalistit 2020 

Angelov Christian, Finnjävel Salonki, Helsinki
Finni Joona, Ravintola Figaro, Jyväskylä
Hänninen Tiia, Freelancer, Hämeenlinna
Kämppi Otto, Viking Line Gabriella, Helsinki
Kärki Anu, Armas Catering, Tampere
Nordlund Milla, Ravintola Kalatori, Rauma
Salonen Jeremias, Ravintola Kaskis, Turku
Söderback Pernilla, Restaurant HEJM, Vaasa

Vuoden Kokki 2020 kilpailujohtajana toimii Ismo Sipeläinen, Vuoden Kokki 2015 ja Vuoden Tarjoilija 2020 kilpailujohtajana Maria Suihkonen, Vuoden Tarjoilija 2013. Vuoden Kokki 2020 -kilpailun päätuomarina toimii Filip Langhoff, ravintola Jord. Vuoden Tarjoilija 2020 -kilpailun päätuomarina toimii Miia Sironen, Yöpuu Yhtiö Oy. Salipuolen ja keittiön avustavissa tehtävissä kilpailussa nähdään ravintola-alan opiskelijoita ohjaajineen Perho Liiketalousopistolta. Kilpailujen juontajat ovat Risto Mikkola ja Anikó Lehtinen.

Vuoden Kokki ja Vuoden Tarjoilija -kilpailujen vastuullinen järjestäjä Suomessa on ELO-Suomalaisen ruokakulttuurin edistämissäätiö yhteistyössä laajan yhteistyökumppaniverkoston kanssa. Kilpailutoiminnan pääyhteistyökumppaneita ovat: HKScan Finland Oy, Messukeskus, Metos Oy Ab, Valio Oy, Viking Line Oyj, ja Wihuri Oy Aarnio Metro-tukku sekä yhteistyökumppaneita ovat: Ainoa Winery Oy, Jubilee Oy, Decanter, E.Ahlström Oy, Haaga-Helia, Diversey Suomi Oy, Laurea, MaRa ry, Meira Oy, MTK ry, Oksasen Puutarha Oy, Pajunen Oy, Perho Liiketalousopisto, Polar Electro Finland Oy, Puljonki, Ruokatieto Yhdistys ry / Hyvää Suomesta, SLC ry ja Vitriini-lehti.

Linkit:

Seuraa suoraa lähetystä Ilta-Sanomien verkkosivuilla Ruokala-osiossa klo 10-14:

https://www.is.fi/ruokala/ajankohtaista/art-2000006437064.html?fbclid=IwAR2mTiwv_h16Wtm-a9cCKpYA1GYq7-isBTFj-5LhtBDwyrJPoMlPdMDUtiU

Vuoden Kokki
www.vuodenkokki.fi
Facebook ja Instagram @vuodenkokki #vuodenkokki #ruokakulttuuri #gastrohelsinki

Vuoden Tarjoilija
www.vuodentarjoilija.fi
Facebook ja Instagram @vuodentarjoilija #vuodentarjoilija #juomakulttuuri #gastrohelsinki

Kuvat Vuoden Kokki ja Vuoden Tarjoilija 2020 kuvapankki
https://www.flickr.com/photos/elosaatio/albums/72157713011942033 
Kuvaajana Santeri Stenvall / ELO-säätiö
 
ELO-säätiö
www.elo-saatio.fi

Bettina Lindfors (haastattelupyynnöt)
Toimitusjohtaja
ELO Suomalaisen ruokakulttuurin edistämissäätiö
+ 358 40 920 9810
bettina.lindfors@elo-saatio.fi
@BettinaLIndfors

Yhteyshenkilöt

Bettina Lindfors
Toimitusjohtaja / Executive Director / VD
ELO Suomalaisen ruokakulttuurin edistämissäätiö
ELO Foundation for the Promotion of Finnish Food Culture
ELO Stiftelsen för finländsk matkultur
Mobil + 358 (0)40 920 9810
bettina.lindfors@elo-saatio.fi
Twitter@Bettina Lindfors


www.elo-saatio.fi

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

ELO - Suomalaisen ruokakulttuurin edistämissäätiö
ELO - Suomalaisen ruokakulttuurin edistämissäätiö
Pajuniityntie 11
00320 Helsinki

http://www.elo-saatio.fi

ELO-Suomalaisen ruokakulttuurin edistämissäätiö tuo yhteen alan tekijät, tukijat ja tulevaisuuden toivot. Vuonna 2009 perustettu säätiö tekee töitä yhdessä laajan verkostonsa kanssa, jotta Suomi nousee kansainvälisesti kiinnostavaksi ruoka-, juoma- ja ravintola-alan edelläkävijäksi.

http://www.elo-saatio.fi/

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta ELO - Suomalaisen ruokakulttuurin edistämissäätiö

Vuoden Kokki, Vuoden Tarjoilija, Bocuse d’Or Academy Finland kilpailutoiminta jatkuu katkeamattomana uusine pääjärjestäjineen31.8.2020 09:58:00 EEST | Tiedote

Tiedote 31.8.2020. ELO-säätiön hallinnoima ravintola-alan kansallinen ja kansainvälinen kilpailutoiminta siirtyy uusille pääjärjestäjille syyskuusta alkaen. Bocuse d’Or kilpailutoiminta siirtyy Bocuse d’Or Academy Finland ry:lle. Vuoden Kokki ja Vuoden Tarjoilija kilpailutoiminnan järjestämisvastuu siirtyy Wihuri Oy Aarnio Metro-tukulle. Sekä Bocuse d’Or että Vuoden Kokki ja Vuoden Tarjoilija kilpailutoiminta jatkuu katkeamattomana uusine pääjärjestäjineen ja nykyisine ammattilais- ja yhteistyökumppaniverkostoineen suunnitelmien ja tavoitteiden mukaisesti.

Kutsu: Ravintola-alan huiput kilpailevat Vuoden Kokki ja Vuoden Tarjoilija 2020 suomenmestaruudesta Gastro Helsinki – ammattitapahtumassa 12-13.3.202012.3.2020 09:00:00 EET | Kutsu

Vuoden Kokki ja Vuoden Tarjoilija ravintola-alan suomenmestaruudesta kilpailee 16 kokkia ja 16 tarjoilijaa 12-13.3.2020. Gastro Helsinki -ammattitapahtumassa Helsingin Messukeskuksessa. Tervetuloa seuraamaan läheltä ravintola-alan ammattilaisten sali- ja keittiötyöskentelyä, jossa niin yksityiskohdat kuin kunniahimo on hiottu huippuunsa.