Efecte

Efectelle merkittävä tilaus suurelta terveydenhuollon toimijalta Saksassa

Jaa
Pilviohjelmistoyhtiö Efecte sai merkittävän ratkaisutilauksen yhdeltä Saksan suurimmista sairaaloista.

Efecte toimittaa asiakkaalle palvelunhallinnan ja omaisuudenhallinnan ratkaisukokonaisuuden yhdelle Saksan suurimmista sairaaloista. Asiakkaalle on tulossa käyttöön myös Efecten helppokäyttöinen itsepalveluportaali, joka antaa yrityksen asiantuntijoille mahdollisuuden tehdä palvelupyyntöjä ja etsiä ratkaisuja ongelmiinsa itsenäisesti.

Ensimmäisessä vaiheessa Efecten ratkaisu tulee käyttöön asiakkaan IT-organisaatiolle, mutta suunnitelmissa on ottaa se käyttöön myös yhtiön sairaanhoidon ammattilaisille. Koska valtaosa ratkaisun käyttäjistä tulee lopulta olemaan terveydenhuollon asiantuntijoita IT-henkilöstön sijaan, olivat palvelunhallintaratkaisun käytettävyys- ja itsepalvelutoiminnallisuudet merkittävässä roolissa ratkaisun valinnassa.

Ratkaisun käytössä keskeisessä asemassa tulee olemaan palvelupyyntöjen täsmällinen ratkaiseminen, mitä tuetaan yhtiön SAP-toiminnanohjausjärjestelmän kautta tapahtuvalla laskutuksella.

“Olemme ilahtuneita siitä, että työmme Saksassa tuottaa tulosta”, toteaa Niilo Fredrikson, Efecte Oyj:n toimitusjohtaja. “On hienoa huomata, että merkittävä saksalainen toimija valitsee meidät perustuen monipuoliseen ja helppokäyttöiseen tuotteeseemme, asiantuntevaan tiimiimme ja asiakkaan onnistumiseen tähtäävään tapaamme toimia. Meille on tärkeää kasvaa ja olla asiakkaillemme entistä parempi kumppani sekä Suomessa että vientimarkkinoilla”, Fredrikson jatkaa.

Lisätietoja:

Niilo Fredrikson, toimitusjohtaja
Efecte Oyj
niilo.fredrikson@efecte.com
 +358 50 356 7177

Efecte on suomalainen ohjelmistoyhtiö, joka tarjoaa pilvipohjaisia palvelun- ja identiteetinhallinnan ohjelmistoja sekä niitä tukevia asiantuntijapalveluja. Efecten ratkaisut tehostavat ja yksinkertaistavat organisaation käytössä olevien palveluiden, tietojärjestelmien sekä infrastruktuurin hallinnointia. Efecte on asiakasmäärillä mitattuna yksi alan johtavista suurten ja keskisuurten sekä julkisten organisaatioiden ohjelmistotoimittajista Suomessa ja Pohjoismaissa. Efecte perustettiin vuonna 1998 ja se on noteerattu Nasdaq First North -markkinalla. Efectellä on toimistot Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Saksassa. Lisätietoja Efecten ratkaisuista ja palveluista: www.efecte.com. Tietoa sijoittajille: investors.efecte.com/fi.

Avainsanat

Tietoja julkaisijasta

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Efecte

Merkittävä edistysaskel Efecten liiketoiminnalle Saksassa: asiakas- ja kumppanuussopimus Bechtle Hamburgin kanssa8.5.2019 13:00:00 EEST | Tiedote

Pilviohjelmistoyritys Efecte on voittanut Bechtle GmbH IT System House Hamburgin asiakkaakseen ja yhteistyökumppanikseen. Bechtle Hamburg käyttää Efecten palvelunhallintaratkaisua sisäisten prosessiensa digitoimiseen ja tarjoaa lisäksi Efecten palvelunhallinta-alustaa myös omille asiakkailleen. Molemmat yritykset odottavat innokkaasti yhteistyötä. "Bechtlen Enterprise Service Management (ESM) -osaamiskeskuksena neuvomme kollegoitamme Bechtle-verkostossa digitalisaatio- ja automaatiostrategioiden toteuttamisessa sekä palveluprosessien digitoinnissa – sekä sisäisesti että loppuasiakkaita koskien", toteaa Tobias Stender, Bechtle Hamburgin ESM-osaamiskeskuksen johtaja. "Olemme vakuuttuneita, että palvelunhallinta-alusta pystyy kattamaan suuren määrän erilaisia palveluprosesseja, sitä voidaan käyttää joustavasti, ja sen käyttöönotto voidaan tehdä hyvin lyhyessä ajassa." "Odotamme innolla yhteistyötä Bechtle Hamburgin kanssa. Yhdessä tuemme asiakkaita liiketoimintaprosessien digitoinnissa ja

Efecten IGA-ratkaisu nopeuttaa ja yksinkertaistaa käyttövaltuuspyyntöjen hallintaa2.4.2019 07:55:00 EEST | Tiedote

Efecte julkisti tänään uuden Identity Governance and Administration (IGA) -ratkaisun käyttövaltuuspyyntöjen automatisoituun ja säännöstenmukaiseen hallintaan nykyaikaisissa, ketterissä organisaatoissa. Ratkaisu on suunnattu erityisesti keskisuurille yrityksille ja julkishallinnon organisaatioille, jotka haluavat nopeuttaa pääsyoikeuksiensa hallintaa ja mahdollistaa niihin liittyvien prosessien tehokkaan auditoinnin. Efecte IGA on pilvipohjainen ratkaisu, jonka avulla voidaan varmistaa, että oikeilla henkilöillä on oikeat käyttövaltuudet, oikeista syistä ja oikeaan aikaan. Lisäksi ratkaisu mahdollistaa valtuutusprosessien aukottoman seurannan. Pääsyoikeudet voivat liittyä mihin tahansa sovellukseen, palveluun, laitteeseen tai fyysisten tilojen kulkuoikeuksiin. "Käyttövaltuuksien hallinta ja niiden auditoitavuus ovat keskeisessä asemassa erityisesti silloin, jos työskennellään organisaation ulkopuolisten tahojen kanssa ja jos organisaatioon tulee tai sieltä lähtee paljon henkilöitä. Täst

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye