Efecte

Merkittävä edistysaskel Efecten liiketoiminnalle Saksassa: asiakas- ja kumppanuussopimus Bechtle Hamburgin kanssa

Jaa

Pilviohjelmistoyritys Efecte on voittanut Bechtle GmbH IT System House Hamburgin asiakkaakseen ja yhteistyökumppanikseen. Bechtle Hamburg käyttää Efecten palvelunhallintaratkaisua sisäisten prosessiensa digitoimiseen ja tarjoaa lisäksi Efecten palvelunhallinta-alustaa myös omille asiakkailleen. Molemmat yritykset odottavat innokkaasti yhteistyötä.

"Bechtlen Enterprise Service Management (ESM) -osaamiskeskuksena neuvomme kollegoitamme Bechtle-verkostossa digitalisaatio- ja automaatiostrategioiden toteuttamisessa sekä palveluprosessien digitoinnissa – sekä sisäisesti että loppuasiakkaita koskien", toteaa Tobias Stender, Bechtle Hamburgin ESM-osaamiskeskuksen johtaja. "Olemme vakuuttuneita, että palvelunhallinta-alusta pystyy kattamaan suuren määrän erilaisia palveluprosesseja, sitä voidaan käyttää joustavasti, ja sen käyttöönotto voidaan tehdä hyvin lyhyessä ajassa."

"Odotamme innolla yhteistyötä Bechtle Hamburgin kanssa. Yhdessä tuemme asiakkaita liiketoimintaprosessien digitoinnissa ja vanhentuvien IT-ympäristöjen uudistamisessa", iloitsee Efecten Saksan maajohtaja Christian Frauen.

Efecte tukena prosessien digitoinnissa

"Käyttämällä Efecten palvelunhallintaratkaisua voimme keskitetysti provisioida, valvoa ja arvioida vakioprosessejamme", arvioi Hampurissa sijaitsevan Bechtle GmbH:n toimitusjohtaja Christian Schwickart. "Seuraavassa vaiheessa kehitämme järjestelmän avulla esimerkiksi hankintojen, henkilöstöhallinnon, liikematkustuksen ja koulutusten hallintaa. Lisäksi haluamme automatisoida mahdollisimman pitkälle sellaiset säännöllisesti toistuvat prosessit kuten uusien työntekijöiden perehdyttämisen ja sisäänajon."

Lisäksi Efecten ratkaisulla parannetaan omaisuuden-, muutosten- ja ongelmanhallinnan mittaamista ja läpinäkyvyyttä.

Bechtle Hamburg asemoituu digitalisaatiokumppaniksi

Tulevaisuudessa Bechtle Hamburg haluaa entisestään vahvistaa asemaansa digitalisaatiokumppanina ja tukea asiakkaitaan palveluprosessien uudistamisessa. Bechtle GmbH IT System House Hamburg markkinoi aktiivisesti Efecten palvelunhallintaratkaisua osana price-for-action -malliaan, jossa yhtiö laskuttaa asiakkaitaan jokaisesta tapahtumasta. Tässä mallissa asiakkaat saavat pienennettyä IT:n kokonaiskustannuksia, koska niiden ei tarvitse rakentaa tai uudistaa omaa infrastruktuuriaan ja ne maksavat ainoastaan käyttämistään palveluista.

Rutiinien automatisointia ja palveluntuotannon optimointia yhdessä Efecten kanssa

Bechtle Hamburg tarjoaa ulkoistuspalveluita joko paikan päällä asiakkaalla tai etänä. ITIL-pohjaiset palveluprosessit voidaan tulevaisuudessa kartoittaa Efecten IT-palvelunhallinnan (ITSM) ratkaisussa. Myös sovittujen palvelutasosopimusten (SLA) noudattamista voidaan valvoa keskitetysti. Asiakaskohtaiset itsepalveluportaalit tarjoavat modernin pääsyn Bechtle Hamburgin eri palveluihin, kuten palveluiden provisiontiin, laitteistoihin ja ohjelmistoihin. Lisäksi Efecte Service Management -ratkaisu mahdollistaa rutiinitukitehtävien automatisoinnin, mikä vähentää painetta Bechtle IT:n omassa asiakaspalvelussa vapauttaen näin aikaa monimutkaisten ongelmien ratkaisemiseen.

Yhteyshenkilöt

Henriikka Åkerman
Markkinointi- ja strategiajohtaja
Efecte Oyj
henriikka.akerman@efecte.com
+358 50 554 1639

Tietoja julkaisijasta

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Efecte

Efecten IGA-ratkaisu nopeuttaa ja yksinkertaistaa käyttövaltuuspyyntöjen hallintaa2.4.2019 07:55:00 EEST | Tiedote

Efecte julkisti tänään uuden Identity Governance and Administration (IGA) -ratkaisun käyttövaltuuspyyntöjen automatisoituun ja säännöstenmukaiseen hallintaan nykyaikaisissa, ketterissä organisaatoissa. Ratkaisu on suunnattu erityisesti keskisuurille yrityksille ja julkishallinnon organisaatioille, jotka haluavat nopeuttaa pääsyoikeuksiensa hallintaa ja mahdollistaa niihin liittyvien prosessien tehokkaan auditoinnin. Efecte IGA on pilvipohjainen ratkaisu, jonka avulla voidaan varmistaa, että oikeilla henkilöillä on oikeat käyttövaltuudet, oikeista syistä ja oikeaan aikaan. Lisäksi ratkaisu mahdollistaa valtuutusprosessien aukottoman seurannan. Pääsyoikeudet voivat liittyä mihin tahansa sovellukseen, palveluun, laitteeseen tai fyysisten tilojen kulkuoikeuksiin. "Käyttövaltuuksien hallinta ja niiden auditoitavuus ovat keskeisessä asemassa erityisesti silloin, jos työskennellään organisaation ulkopuolisten tahojen kanssa ja jos organisaatioon tulee tai sieltä lähtee paljon henkilöitä. Täst

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye