Kotipizza Group Oy

Kotipizzalla ennätysmyynti heinäkuussa

Jaa
Vauhdikkaasti kasvanut verkkokauppa siivitti Kotipizza-ketjun heinäkuussa taas uuteen myyntiennätykseen.

Kotipizza Groupiin kuuluvien Kotipizza-ravintoloiden myynti kasvoi heinäkuussa 6,3 prosenttia edellisvuodesta. Vertailukelpoinen myynti (same-store sales) nousi 3,0 prosenttia. Vertailukelpoinen myynti perustuu 266 ravintolan myyntilukuihin. 

Heinäkuun 2019 myynti oli 11,8 miljoonaa euroa, kun edeltävänä vuonna samaan aikaan myynti oli 11,1 miljoonaa euroa. Heinäkuun myynti on ketjun historian paras. Edellinen ennätysmyynti, 11,5 miljoonaa euroa, saavutettiin joulukuussa 2018. Ketjumyynti on kasvanut heinäkuu 2019 mukaan lukien 52 peräkkäistä kuukautta. 

Ketjun kivijalkaravintoloiden myynti kasvoi 8,0 prosenttia ja shop in shop -ravintoloiden myynti pysyi viimevuotisella tasolla. Kivijalkaravintoloita oli heinäkuussa 182 ja shop in shop -ravintoloita 98. 

Verkkokaupan myynti kasvoi 69,8 prosenttia 1,5 miljoonaan euroon. Verkkokaupan myynti koostuu pääasiassa 102 kuljetuksia tarjoavan kivijalkaravintolan myynnistä ja sisältyy kokonaisuudessaan kivijalkaravintoloiden myyntiin.

Kotipizza Groupiin kuuluvien Social Burgerjoint -ravintoloiden heinäkuun myynti oli 437 000 euroa. Viime vuonna samaan aikaan myynti oli 236 000 euroa. Ravintoloita oli heinäkuussa kuusi. 

Kotipizza Groupiin kuuluvien Chalupa -ravintoloiden heinäkuun myynti oli 184 000 euroa. Ravintoloita oli 10. Vertailukelpoinen myynti laski 5,1 prosenttia. 

Kotipizza Groupiin kuuluvan No Pizza -ravintolan heinäkuun myynti oli 61 000 euroa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Toimitusjohtaja Tommi Tervanen, 050 525 6472

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Kotipizza Group Oy
Verkkosaarenkatu 5
00580 HELSINKI

http://www.kotipizzagroup.com/fi/

Kotipizza

Kotipizza on suomalainen, vuonna 1987 perustettu pizzaketju, jolla oli tilikauden 2018 lopussa 280 ravintolaa. Kotipizza-ketjun ravintoloiden myynti tilikaudella 2018 oli 122,1 miljoonaa euroa. Yli 99 prosenttia Suomen Kotipizza-ravintoloista on franchisingtoimintaperiaatteella toimivia itsenäisten franchisingyrittäjien johtamia ravintoloita. Franchisingyrittäjä saa käyttöönsä testatun ja kannattavan liikeidean sekä valmiin tuotteen ja tuotemerkin, ketjun tietotaidon ja muut yhteistyön edut.

Kotipizza Group Oyj

Kotipizza-ketju on osa Kotipizza Groupia, johon kuuluvat lisäksi hankinta- ja logistiikkayritys Helsinki Foodstock Oy, vuonna 2015 avattua meksikolaistyyppistä ravintolaketjua Chalupaa operoiva Chalupa Oy sekä marraskuussa 2017 ostettu The Social Burger Joint Oy, joka hallinnoi Social Burgerjoint -ravintolaketjua ja Social Food -ruokarekkaa. Tilikaudella 2018 Helsinki Foodstockin liikevaihto oli 71,1 miljoonaa euroa, Chalupa-ketjun ravintoloiden myynti 2,3 miljoonaa euroa, Social Burgerjoint -ketjun ravintoloiden myynti 2,9 miljoonaa euroa ja No Pizza -ravintolan myynti 0,4 miljoonaa euroa. Kotipizza Group -konsernin liikevaihto samalla ajanjaksolla oli 91,5 miljoonaa euroa ja vertailukelpoinen EBITDA 9,39 miljoonaa euroa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kotipizza Group Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme