Golden Rainbow Oy

Millaisia taitoja tarvitaan 2020-luvun työelämässä? Nämä aiheet aukeavat syksyn aamiaisluennoilla

Jaa
Neljä aamiaistilaisuutta herättää ajatuksia ja antaa käytännön neuvoja, toimivan arjen luomiseen 2020-luvulla. Golden Rainbow Oy järjestää tilaisuudet. Ensimmäinen aihe on ihmissuhteet työelämässä. Puhujina ovat jääkiekkovalmentaja Jussi Ahokas ja Nokia River Golf:n toimitusjohtaja Kimmo Sirainen. He puhuvat arvoilla johtamisesta ja asiakaspalvelusta.
Lauri Pyykkönen tarjoaa kilpailuetu
Lauri Pyykkönen tarjoaa kilpailuetu

Aamiaisluentosarja aloitetaan 9.9.2019 Helsingin Sokos Hotelli Tornissa klo 8-10. Tilaisuudet on suunnattu yrityksen työhyvinvoinnista päättäville henkilöille.

– Toimivat ihmissuhteet ovat terveen ja kestävän työelämän perusta. Yritykset, jotka asian ymmärtävät ja vievät sen käytäntöön tekojen kautta, saavuttavat kilpailuetua tulevaisuudessa. Arvot määrittävät tekoja, jotka heijastuvat työyhteisön ilmapiiriin sekä asiakaspalveluun. Näistä asioista keskustelemme ensimmäisessä aamiaistilaisuudesssa Jussi Ahokkaan ja Kimmo Siraisen johdolla, selvittää toimitusjohtaja Lauri Pyykkönen Golden Rainbowsta.

Ennakoi tuleva

Koska luentosarja on suunnattu liike-elämän henkilöstöasioista vastaaville, tarkoitus on tarjota kilpailuetua.
– Se saavutetaan niin fyysisellä, psyykkisellä, sosiaalisella ja taloudellisellahyvällä ololla. Eli kun henkilöstö on hyvässä kunnossa, se työskentelee tehokkaammin, mutta se ei yksin riitä tulevaisuudessa.

– Kolmikymppiset ja nuoremmat sukupolvet katsovat työelämää toisin kuin vanhemmat sukupolvet. Heille työllä pitää olla merkitys ja tehtävät tulee perustella. Työn tulee olla omia arvoja tukevaa mielekästä ja merkityksellistä työtä, tietää Pyykkönen.

Arvoilla johtaminen sekä työskentely z-sukupolven kanssa tulee olemaan Jussi Ahokkaan puheenvuoron aihe. Tällä hetkellä Kouvolan KooKoossa päävalmentajana oleva Ahokas valmensi keväällä 2016 Pikkuleijonat MM-kultaan ja tammikuussa 2019 Nuoret Leijonat voittivat maailmanmestaruuden hänen opeillaan. ”Arvot tulevat esille tekojen kautta’’ on Jussin johtava ajatus valmennuksessa.

– Tuleva 2020-luku muuttuvine toimintaympäristöineen vaatii jatkuvaa uuden oppimista. Toimintaa täytyy arvioida jatkuvasti ja mukauttaa sitä. Päivittäinen arkinen työ ratkaisee. Terveyden edistäminen ja sairauksien ennaltaehkäisy luo kilpailuetua, tiivistää Pyykkönen.

Henkilöstö ja asiakaspalvelu

Toinen 9.9.2019luennoitsija Kimmo Sirainenpuhuu asiakaspalvelun johtamisesta, mistä hänellä on vuosien kokemus. Ennen siirtymistään Nokia River Golfin toimitusjohtajaksi, hän työskenteli Tampereella Varalan urheiluopiston rehtorina. 

Hänen teeseihinsä kuuluu henkilökunnan hyvinvoinninmerkityksen ymmärtäminen, sillä henkilökuntaluo asiakaspalvelun.

Siraisellaon selkeänäkökulma asiakaspalveluun.
– Palvele jokainen asiakas niin hyvin, että hän haluaa ottaa sinut töihin.
Onnellinen ihminen tekee onnellisia asioita toisille ihmisille. Kun henkilökunta voi hyvin, näkyy se kilometrin päähän. Sama toimii myös toisin päin.

Tulevaisuus tehdään nyt

Tulevalla 2020-luvulla asiakaspalvelu ja asiakaskokemus vaikuttavat vahvasti kuluttajien, erityisesti nuorten sukupolvien ostokäyttäytymiseen ja kulutukseen. Niiden merkitys tulee korostumaan entisestään.

Työelämään astuvat vastavalmistuneet edellyttävät työnantajiltaan arvojensa mukaista toimintaa, jossa kulminoituu työn merkityksellisyys, mielekkäät haasteet ja mukava työyhteisö. Työtyytyväisyys on tulevaisuuden kilpailuvaltti.

– Tervetuloa mukaan keskustelemaan ajankohtaisista aiheista, sanoo tilaisuuden järjestäjä Lauri Pyykkönen. 

​Luentosarjan aiheet perustuvat Laurin pyramidin elementteihin, joista koostuu hyvä arki. Ne ovat: ihmissuhteet, elämäntavat, talous ja unelmat.

– Arjessa me kuitenkin suurimman osan elämästämme työskentelemme ja elämme. Tehdään arjesta juhlaa. Tehdään yhdessä terve työelämä, sanoo Lauri Pyykkönen Golden Rainbow Oy:n toimitusjohtaja. 


Lisätietoja:

Lauri Pyykkönen
toimitusjohtaja 

Golden Rainbow Oy
040-2177-060
lauri.pyykkonen@goldenrainbow.fi
www.goldenrainbow.fi

Katso video

Kaikki aamiaistilaisuudet

Kutsu

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:


Lauri Pyykkönen – toimitusjohtaja – Golden Rainbow Oy
040-2177 060
lauri.pyykkonen@goldenrainbow.fi
www.goldenrainbow.fi

Kuvat

Lauri Pyykkönen tarjoaa kilpailuetu
Lauri Pyykkönen tarjoaa kilpailuetu
Lataa
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Golden Rainbow Oy

HELSINKI

http://www.goldenrainbow.fi/#

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Golden Rainbow Oy

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye