ELO - Suomalaisen ruokakulttuurin edistämissäätiö

Kutsu: Ravintola-alan huiput kilpailevat Vuoden Kokki ja Vuoden Tarjoilija 2020 suomenmestaruudesta Gastro Helsinki – ammattitapahtumassa 12-13.3.2020

Jaa
Vuoden Kokki ja Vuoden Tarjoilija ravintola-alan suomenmestaruudesta kilpailee 16 kokkia ja 16 tarjoilijaa 12-13.3.2020. Gastro Helsinki -ammattitapahtumassa Helsingin Messukeskuksessa. Tervetuloa seuraamaan läheltä ravintola-alan ammattilaisten sali- ja keittiötyöskentelyä, jossa niin yksityiskohdat kuin kunniahimo on hiottu huippuunsa.
Vuoden Kokki ja Vuoden Tarjoilija 2020 suomenmestaruudesta kilpailee 16 kokkia ja 16 tarjoilijaa Gastro Helsinki -tapahtumassa 12-13.2.2020. Kuva: Santeri Stenvall / ELO-säätiö.
Vuoden Kokki ja Vuoden Tarjoilija 2020 suomenmestaruudesta kilpailee 16 kokkia ja 16 tarjoilijaa Gastro Helsinki -tapahtumassa 12-13.2.2020. Kuva: Santeri Stenvall / ELO-säätiö.

Vuoden Kokki- ja Vuoden Tarjoilija 2020 -kilpailujen semifinaalit käydään torstaina 12.3 klo 10:00-16:00 kilpailualueella. Molempien kilpailujen finalistit julkistetaan kilpailupäivän päätteeksi klo 17:00. Vuoden Kokki ja Vuoden Tarjoilija -kilpailut huipentuvat finaaleihin perjantaina 13.3 klo 10:00-15:00, jonka jälkeen klo 16:00 julkistetaan ja palkitaan kummankin kilpailun voittajat. Vuoden Kokki -kilpailuun osallistuu 16 semifinalistia ja Vuoden Tarjoilija -kilpailuun 16 semifinalistia edustaen ravintola-alan ammattiosaamista eri puolelta Suomea. Finaaleissa kilpailee 8 kokkia ja 8 tarjoilijaa. 

Vuoden Kokki 2020 kilpailujohtajana toimii Ismo Sipeläinen, Vuoden Kokki 2015 ja Vuoden Tarjoilija 2020 kilpailujohtajana Maria Suihkonen, Vuoden Tarjoilija 2013. Vuoden Kokki 2020 -kilpailun päätuomarina toimii Filip Langhoff, ravintola Jord. Vuoden Tarjoilija 2020 -kilpailun päätuomarina toimii Miia Sironen, Yöpuu Yhtiö Oy. Salipuolen ja keittiön avustavissa tehtävissä kilpailussa nähdään ravintola-alan opiskelijoita ohjaajineen Perho Liiketalousopistolta. Kilpailujen juontajat ovat Risto Mikkola ja Anikó Lehtinen.

Vuoden Tarjoilija 2020 -semifinalistit:
Aartti Sannamari, Ravintola Kalatori, Rauma
Allikivi Egle, Share Company, Espoo
Angelov Christian, Finnjävel Salonki, Helsinki
Finni Joona, Ravintola Figaro, Jyväskylä
Hartman Freja, Nordic Pizza Company, Turku
Holmberg Jonas, Ravintola Kaskis ja Kakolan Ruusu, Turku
Hämäläinen Sebastian, Tallink Silja Oy, Helsinki
Hänninen Tiia, freelancer, Hämeenlinna
Kämppi Otto, Viking Line Gabriella, Helsinki
Kärki Anu, Armas Catering, Tampere
Nordlund Milla, Ravintola Kalatori, Rauma
Pajari Katariina, Gastro Bar Sesonki, Järvenpää
Pöyhtäri Minea, Santa's Resort & Spa Hotel Sani, Kalajoki
Salonen Jeremias, Ravintola Kaskis, Turku
Söderback Pernilla, Restaurant HEJM, Vaasa
Tse Kelvin, Ravintola Pastis, Helsinki

Vuoden Kokki 2020 semifinalistit:
Hakamäki Sami, Restaurant HEJM, Vaasa
Harrivaara Simo, Ravintola Ventuno, Helsinki
Helenius Lari, Ravintola Olo, Helsinki
Hokkanen Teemu, Fazer Food Services/UPM Pääkonttori, Helsinki
Kaihola Markus, Sahanlahti Resort, Puumala
Korhonen Ville, Ravintola Savoy, Helsinki
Kuivasniemi Tomi, Grill it/Paja kongressi, Tampere
Mustonen Kim, Kuori Food and Wine, Turku
Pulkkinen Jarkko, Ravintola Finnjävel/Salonki, Helsinki
Päivästö Kim, Ravintola Demo, Helsinki
Roiniola Matti, Ravintola Kakolanruusu, Turku
Selin Simon, Restaurant HEJM, Vaasa
Shiwan Kozeen, I AM, Helsinki
Suomalainen Niko, Ravintola Olo, Helsinki
Valkama Jesse, Ravintola Emo, Helsinki
Väärti Turo, Ravintola Juuri, Helsinki

Vuoden Kokki ja Vuoden Tarjoilija -kilpailujen vastuullinen järjestäjä Suomessa on ELO-Suomalaisen ruokakulttuurin edistämissäätiö yhteistyössä laajan yhteistyökumppaniverkoston kanssa. Kilpailutoiminnan pääyhteistyökumppaneita ovat: HKScan Finland Oy, Messukeskus, Metos Oy Ab, Valio Oy, Viking Line Oyj, ja Wihuri Oy Aarnio Metro-tukku sekä yhteistyökumppaneita ovat: Ainoa Winery Oy, Jubilee Oy, Decanter, E.Ahlström Oy, Haaga-Helia, Diversey Suomi Oy, Laurea, MaRa ry, Meira Oy, MTK ry, Oksasen Puutarha Oy, Pajunen Oy, Perho Liiketalousopisto, Polar Electro Finland Oy, Puljonki, Ruokatieto Yhdistys ry / Hyvää Suomesta, SLC ry ja Vitriini-lehti.

Linkit:

Vuoden Kokki
www.vuodenkokki.fi
Facebook ja Instagram @vuodenkokki #vuodenkokki #ruokakulttuuri #gastrohelsinki

Vuoden Tarjoilija
www.vuodentarjoilija.fi
Facebook ja Instagram @vuodentarjoilija #vuodentarjoilija #juomakulttuuri #gastrohelsinki

Kuvat Vuoden Kokki ja Vuoden Tarjoilija 2020 semifinaaleista ja finaaleista päivittyvät kuvapankkiin, kuvaajana Santeri Stenvall / ELO-säätiö https://www.flickr.com/photos/elosaatio/albums/72157713011942033
 
ELO-säätiö
www.elo-saatio.fi

KuvatekstiVuoden Kokki ja Vuoden Tarjoilija 2020 suomenmestaruudesta kilpailee 16 kokkia ja 16 tarjoilijaa Gastro Helsinki -tapahtumassa 12-13.2.2020. Kuva: Santeri Stenvall / ELO-säätiö.

Kuva: Santeri Stenvall/ELO-säätiö

Huomioi myös median akkreditoituminen Gastro Helsinki -ammattitapahtumaan joko ennakkoon osoitteessa www.messukeskus.com/uutishuone tai tapahtuman aikana Messukeskuksen Lehdistökeskuksessa.

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja: 


Bettina Lindfors (haastattelupyynnöt)
Toimitusjohtaja
ELO Suomalaisen ruokakulttuurin edistämissäätiö
+ 358 40 920 9810
bettina.lindfors@elo-saatio.fi
@BettinaLIndfors 

Kuvat

Vuoden Kokki ja Vuoden Tarjoilija 2020 suomenmestaruudesta kilpailee 16 kokkia ja 16 tarjoilijaa Gastro Helsinki -tapahtumassa 12-13.2.2020. Kuva: Santeri Stenvall / ELO-säätiö.
Vuoden Kokki ja Vuoden Tarjoilija 2020 suomenmestaruudesta kilpailee 16 kokkia ja 16 tarjoilijaa Gastro Helsinki -tapahtumassa 12-13.2.2020. Kuva: Santeri Stenvall / ELO-säätiö.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

ELO - Suomalaisen ruokakulttuurin edistämissäätiö
ELO - Suomalaisen ruokakulttuurin edistämissäätiö
Pajuniityntie 11
00320 Helsinki

http://www.elo-saatio.fi

ELO-Suomalaisen ruokakulttuurin edistämissäätiö tuo yhteen alan tekijät, tukijat ja tulevaisuuden toivot. Vuonna 2009 perustettu säätiö tekee töitä yhdessä laajan verkostonsa kanssa, jotta Suomi nousee kansainvälisesti kiinnostavaksi ruoka-, juoma- ja ravintola-alan edelläkävijäksi.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta ELO - Suomalaisen ruokakulttuurin edistämissäätiö

Vuoden Kokki, Vuoden Tarjoilija, Bocuse d’Or Academy Finland kilpailutoiminta jatkuu katkeamattomana uusine pääjärjestäjineen31.8.2020 09:58:00 EEST | Tiedote

Tiedote 31.8.2020. ELO-säätiön hallinnoima ravintola-alan kansallinen ja kansainvälinen kilpailutoiminta siirtyy uusille pääjärjestäjille syyskuusta alkaen. Bocuse d’Or kilpailutoiminta siirtyy Bocuse d’Or Academy Finland ry:lle. Vuoden Kokki ja Vuoden Tarjoilija kilpailutoiminnan järjestämisvastuu siirtyy Wihuri Oy Aarnio Metro-tukulle. Sekä Bocuse d’Or että Vuoden Kokki ja Vuoden Tarjoilija kilpailutoiminta jatkuu katkeamattomana uusine pääjärjestäjineen ja nykyisine ammattilais- ja yhteistyökumppaniverkostoineen suunnitelmien ja tavoitteiden mukaisesti.

Vuoden Kokki ja Vuoden Tarjoilija -finalistit vuodelle 2020 on valittu - seuraa finaalia suorassa lähetyksessä13.3.2020 10:02:19 EET | Tiedote

Vuoden Kokki ja Tarjoilija 2020 -finalistit julkistettiin Gastro Helsinki -ammattitapahtumassa 12.3. Kahdeksan huippukokkia ja -tarjoilijaa jatkaa finaaliin, joka järjestetään poikkeuksellisesti suurelta yleisöltä suljettuna. Vuoden Kokki ja Tarjoilija 2020 -finaalia voi seurata tänä vuonna suorana Ilta-Sanomien verkkosivuilla Ruokala-osiossa 13.3. klo 10-14.