SNELLMANIN JA FAZERIN STREET FOOD -YHTEISTYÖ TUO INSPIROIVAN KATURUUAN KOTEIHIN

Fazer ja Snellman ovat tuoteryhmiensä vastuullisimmiksi ja suosituimmiksi arvostetuimpia brändejä. Suomalaisina perheyrityksinä molemmilla on samanlaiset pyrkimykset; markkinoiden paras maku ja tinkimätön laatu, joten yhteistyölle oli luontevat perusteet.
Fazer Leipomoiden ja Snellmanin street food -tuotteet on helppo tunnistaa yhtenäisestä urbaanista, mustavalkoisesta pakkausilmeestä.
Inspiroivaa katuruokaa koteihin
Ruoanlaittoa helpottavat lihavalmisteet ovat olleet lihavalmisteiden voimakkaimmin kasvavia segmenttejä viime kuukausina. Snellmanin uudet Street Food -lihatuotteet on suunniteltu vastaamaan voimakkaimpiin katuruokatrendeihin, burgerit, hodarit ja wrapit edellä.
Yhteistyön myötä tuotteita on kehitetty ensi kertaa maku- ja vastinparit mielessä. Esimerkiksi Hot dog nakit ovat juuri oikeanpituisia briossisämpylöihin ja nakkien mausteisuus täydentää sämpylöiden hienoista makeutta. Street Food Burgerjauhelihatangon koko on puolestaan suunniteltu niin, että tangosta on helppo leikata Street Food -briosseihin sopivat pihvit. Street food -tuotteita voi yhdistellä erittäin luovasti keskenään.
SNELLMANIN STREET FOOD UUTUUDET
Snellman Street Food Burgerjauheliha (kaupoissa 1.3. alkaen)
Kunnon burgerjauheliha mehevällä 20 %:n rasvapitoisuudella. Sopivan karkeaksi jauhettu naudanliha pakataan tankoon, josta on helppo leikata juuri haluamansa paksuisia pihvejä. Päätä vasta kotona haluatko meheviä pihvejä mediumina vai smashburger-tyyliin parilalla paistettuna. Snellmanin jauheliha tehdään aina tuoreesta, pakastamattomasta lihasta.
Snellman Street Food Burgerpekoni (uutuus 23.4.2020)
Snellmanin Kunnon pekonista tehty, kypsä pekonisiivu on nopea paistaa. Burgeriin sopivat, hieman jämäkämmät siivut. Kunnon pekoni tehdään kuivasuolaamalla ilman lisättyä vettä tai fosfaattia.
Snellman Street Food Mausteinen Hot dog nakki (uutuus 23.4.2020)
Lempeän mausteinen, lihaisa hodarinakki herkullisesti napsahtavassa luonnonkuoressa. Street Food Briossi hot dog -sämpylän kokoon optimoitu hieman pidempi ja paksumpi nakki, jossa nakin päät tulevat sämpylästä ulos, kuten asiaan kuuluu.
Enemmän lihaa, vähemmän lisäaineita. Snellmanin nakit tehdään aina ilman lisättyä fosfaattia.
Snellman Street Food Kuoreton Hot dog nakki (uutuus 23.4.2020)
Sileärakenteinen hodarinakki, jossa on 90 % lihaa. Kuorettomassa Hot dog -nakissa käytetään vain aitoja mausteita, ei aromeja. Hieman pidempi ja paksumpi nakki on tehty hot dog -briossisämpylään sopivaksi. Ei lisättyä fosfaattia.
Snellman Street Food Grillattu Kebab & Grillattu kanakebab (uutuus 23.4.2020)
Grillatut kebabit grillataan aidossa grilliuunissa – näin syntyy aito maku ja kaunis pinta. Sopiva mausteisuus viimeistelee makunautinnon. Grillatut kebabit on viipaloitu valmiiksi ohuiksi siivuiksi, joten ne on nopea valmistaa.
Parhaan tuloksen saat lämmittämällä kebabin uunissa, pannulla tai paistolevyllä grillissä. Näin kebab saa reunoihin hieman rapeutta pysyen kuitenkin mehevänä. Wrappeihin, hampurilaisiin, hodareihin ja monenlaisiin katuruokiin.
Avainsanat
Yhteyshenkilöt
Snellmanin Lihanjalostus Oy
Tommi Fors
markkinointi- ja viestintäjohtaja
044 796 6513
tommi.fors@snellman.fi
Kuvat
Linkit
Tietoja julkaisijasta
Snellmanin Lihajalostus Oy on pietarsaarelainen perheyritys, joka on valmistanut korkealaatuisia liha-, leikkele- ja makkaratuotteita lähes 70 vuotta. Yhtiöllä on tinkimättömät periaatteet valmistaa tuotteita, joissa lihapitoisuus on korkea eikä turhia lisäaineita käytetä. Pietarsaaren tehtaalla työskentelee noin 900 henkilöä. Snellmanin Lihanjalostus Oy kuuluu elintarvikealan Snellman-konserniin.
Tilaa tiedotteet sähköpostiisi
Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.
Lue lisää julkaisijalta Oy Snellmanin Lihanjalostus Ab
Drömmen blev verklighet – Snellman lanserar finsk lufttorkad skinka27.8.2024 09:34:14 EEST | Nyheter
Finländarna har länge kunnat njuta av lufttorkade skinkor, men utbudet i butiken har främst utgjorts av importerade produkter. Fast vem har sagt att lufttorkad skinka måste komma från Parma? Nu kommer den från Jakobstad.
Unelmasta totta – Snellman lanseeraa suomalaisen ilmakuivatun kinkun27.8.2024 09:34:14 EEST | Uutinen
Suomessa ilmakuivattuja kinkkuja on löytynyt kaupan hyllystä jo pitkään, mutta laadukkaimman tarjonnan ovat muodostaneet tuontituotteet. Vaan kuka sanoi, että ilmakuivattujen kinkkujen pitää tulla Parmasta? Nyt ne tulevat Pietarsaaresta.
Utfodringen av Snellmans Lantgris fri från soja4.7.2024 08:00:00 EEST | Pressmeddelande
Utfodringskonceptet för gödsvinen i Snellmans lantgriskedja blir sojafritt inkommande höst. Arbetet för att minska användningen av soja har pågått i närmare tio år. Målet är allt bättre köttkvalitet och ett minskat behov av importerad soja. Den sojafria utfodringen av gödsvin är följande steg på vägen mot en fullständigt sojafri griskedja.
Snellmanin Maatiaispossun ruokinta soijattomaksi4.7.2024 08:00:00 EEST | Tiedote
Snellmanin Maatiaispossu-ketjussa lihasikojen ruokintamalli muuttuu soijattomaksi syksystä lähtien. Soijan käytön vähentämiseksi on työskennelty jo kymmenisen vuotta. Tavoitteena on parempi lihan laatu ja ulkomailta tuodusta soijasta luopuminen kokonaan. Soijaton lihasian kasvatus on seuraava askel kohti Snellmanin tavoitetta, soijasta riippumatonta sianlihan tuotantoa.
Undersökning bekräftar: Snellmans medvurst är ren11.4.2024 12:00:00 EEST | Pressmeddelande
På grund av hepatit E-virusdebatten som har dykt upp de senaste veckorna har Snellmans Köttförädling Ab ännu på eget initiativ låtit undersöka köttet som används som råvara för produktionen av medvurst. Prover som undersökts vid det oberoende Eurofins Scientific Finland Oy-laboratoriet har visat sig vara fullständigt rena.
Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.
Tutustu uutishuoneeseemme