Viking Malt Oy

Viking Maltille myönnetty Platinum Medal tunnustuksena kestävyyskehitystöstä ja -toimenpiteistä

Jaa
Lahti, 17 maaliskuuta, 2021: Viking Malt, joka on yksi maailman johtavista korkeatasoisten mallastuotteiden toimittajista, on saanut Platinum Medal -tunnustuksen viimeisimmässä EcoVadis Corporate Social Responsibility (CSR) arvioinnissa. Platinum-taso on uusi kategoria CSR-toiminnan arvioinnissa ja näin Viking Malt sijoittuu ylimpään 1 %:n ryhmään yrityksiä, joita EcoVadis on arvioinut sekä ylimpään 2 %:n ryhmään mallasteollisuudessa.

Viking Maltin CSR-työ pohjautuu vahvasti yrityksemme arvioihin ja liiketoimintastrategiaan. Se auttaa meitä tiedostamaan entistä paremmin liiketoimintamme vaikutukset ympäröivään yhteiskuntaan: talouteen, yhteiskuntaan ja ympäristöön. Se auttaa meitä myös luomaan vahvemman siteen Viking Maltin ja henkilöstömme sekä asiakkaidemme ja toimittajiemme välillä” – kertoo Annika Wilhelmson, Vice President Innovation, Quality and CSR ”Jokainen erillinen kestävään kehitykseen liittyvien toimenpiteidemme arviointi on meille äärimmäisen arvokas. Tämä nyt saavutettu korkea arvio osoittaa, että matka, jolla olemme on oikean suuntainen, arvokas ja merkityksellinen”.

Tiistaina 9.3.2021 Kasper Madsen, Viking Maltin toimitusjohtaja, osallistui EcoVadis Sustain 2021 -konferenssin paneelikeskusteluun teemalla “Visiosta Arvoihin, toimitusjohtajan tiekartta kestävään toimintaan” https://tiny.pl/r4z6f

Toiveeni on, että osallistumisemme ja panoksemme voi auttaa muita yrityksiä heidän kestävään kehitykseen liittyvällä matkallaan. Kun meiltä kysyttiin, mitä antaisimme neuvoksi, haluaisin painottaa, että jokaisen yrityksen johtoon kuuluvan tulee omaksua itselleen asenne kestävän kehityksen huomioimisesta – se on meidän tapamme toimia ja tehdä bisnestä. Uskon, että nyt saamamme korkea EcoVadis-arvio lisää uskottavuuttamme asiakkaidemme parissa ja he arvostavat työtämme tässä suhteessa. Ei pidä myöskään väheksyä henkilöstön sitoutumisen merkitystä ja sen arvoa, että he voivat tuntea ylpeyttä yrityksestämme.” – sanoo Kasper Madsen.

EcoVadis on maailman arvostetuin ja luotetuin globaalien toimitusketjujen liiketoiminnan kestävyyttä (kestävyys, älykkäät järjestelmät, yhteistyön parantamisen työkalut) arvioiva toimija. EcoVadiksen voimakkaasti teknologiaan pohjautuva arviointi koostuu kansainvälisistä arviointiammattilaisista, joita tukee helppokäyttöiset, kestävyyttä arvioivat kriteeristöt, joilla päästään porautumaan yritysten ympäristöön sekä sosiaalisiin ja eettisiin riskeihin yli 200 ostokategoriassa ja 160 maassa.

Yhteyshenkilöt

Annika Wilhelmson, VP Innovation, Quality and CSR
Viking Malt Group
+358 44 555 7913


Kasper Madsen, CEO
Viking Malt Group
+45 22 14 20 10


Pia Valve, VP HR and Communications
Viking Malt Group
+358 40 7700090

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Viking Malt Oy
Viking Malt Oy
Niemenkatu 18, PL 22
15141 LAHTI

http://www.vikingmalt.com

Viking Malt myy tuotteitaan maailmanlaajuisesti elintarvike- virvoitusjuoma- sekä panimoteollisuudelle. Yhtiöllä on yhteensä 6 mallastamoa viidessä maassa: Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa, Liettuassa sekä 2 tuotantolaitosta Puolassa. Konsernin liikevaihto on n. 250 miljoonaa euroa ja se on Skandinavian suurin mallastamo, 5. suurin Euroopassa ja 9. suurin maailmassa. Viking Malt on johtava erikoismaltaiden valmistava maailmassa. Viking Malt -konsernin omistaa Polttimo Oy (62,5 %) ja Svenska Lantmännen (37,5 %).

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Viking Malt Oy

Finmaltin peruskivi muurattu Lahdessa – uuden mallastamon rakennustyö etenee suunnitellusti16.6.2021 09:38:26 EEST | Tiedote

Viking Maltin uuden mallastamon peruskivi on muurattu Lahdessa. Suunnitelman mukaan uusi mallastamo käynnistyy vuonna 2023. Projektin arvo on noin 90 miljoonaa euroa ja kapasiteetti 85 000 tonnia mallasta vuodessa. Yhtiön omistaja Pär-Gustaf Relander ja toimitusjohtaja Kasper Madsen isännöivät peruskiven muurausseremoniaa tulevan tehdasrakennuksen tontilla, Pippo-Kujalassa.