Viking Malt Oy

Sanna Kujala on nimitetty Viking Maltin myyntijohtajaksi

Jaa
Myyntijohtaja Timo Huttunen on päättänyt siirtyä pois Viking Maltilta. Hän on menestyksekkäästi johtanut ja kehittänyt Craft- ja kumppanuusliiketoimintaamme. Vahvalla mallas- ja olutalan tuntemuksellaan hän on antanut tärkeän panoksensa Viking Maltin menestykselle 18 vuoden mittaisella urallaan yhtiössä.
Sanna Kujala
Sanna Kujala

Meillä on ilo ilmoittaa, että Sanna Kujala on nimitetty myyntijohtajaksi. Hän raportoi VP Annika Wilhelmsonille, jonka vastuualueisiin kuuluvat pienpanimot sekä partnereiden kautta tehtävä myynti.

Sanna aloitti Viking Maltilla vuonna 2012 viljanhankintapäällikkönä. Vuonna 2017 hänet nimitettiin Lahden Site Manageriksi ja sen jälkeen toimintoketjusta Suomessa vastaavaksi johtajaksi, vastuualueenaan sekä nykyinen tehdas että Finmalt-projekti.

Ennen Viking Maltia Sanna toimi ostopäällikkönä Hankkija Maatalous Oy:ssä sekä tutkijana MTT Taloustutkimuksessa. Hän on suorittanut maataloustieteiden ammatti-korkeakoulututkinnon Laurea Ammattikorkeakoulussa sekä maisterin tutkinnon Helsingin yliopistossa. Vuonna 2020 hän suoritti eMBA-tutkinnon Aalto yliopistossa.

Vahvalla kokemuksellaan Sanna tulee johtamaan Craft- ja kumppanuusbisnestämme sekä toimii pääroolissa liiketoimintamme strategisessa kehittämisessä ja vahvemman asiakasnäkökulman tuomisessa toimintaamme. Toivotamme hänelle menestystä uudessa roolissaan ja kiitämme Timoa lämpimästi kuluneista vuosista ja toivotamme menestystä myös jatkossa.

Yhteyshenkilöt

Lisätiedot


Pär-Gustaf Relander
Hallituksen puheenjohtaja
+358 50 552 3955


Kasper Madsen
CEO Viking Malt Group
+45 22 14 20 10


Pia Valve
VP HR and Communications Viking Malt Group
+358 40 7700090

Kuvat

Sanna Kujala
Sanna Kujala
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Viking Malt Oy
Viking Malt Oy
Niemenkatu 18, PL 22
15141 LAHTI

http://www.vikingmalt.com

Viking Malt Groupilla on tuotantolaitokset 5 maassa: Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa, Liettuassa ja kaksi tehdasta Puolassa. Tuotantokapasiteetti on 600 000 t/a ja liikevaihto noin 250 MEUR. Yhtiön palveluksessa on 260 henkilöä. Viking Malt on Skandinavian suurin mallastamo, viidenneksi suurin Euroopassa ja 9. maailmassa. Yhtiö on maailman johtava erikoismaltaiden valmistaja. Viking Malt Groupin omistavat Polttimo Oy (62,5 %) ja Svenska Lantmännen (37,5 %).

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Viking Malt Oy

Finmaltin peruskivi muurattu Lahdessa – uuden mallastamon rakennustyö etenee suunnitellusti16.6.2021 09:38:26 EEST | Tiedote

Viking Maltin uuden mallastamon peruskivi on muurattu Lahdessa. Suunnitelman mukaan uusi mallastamo käynnistyy vuonna 2023. Projektin arvo on noin 90 miljoonaa euroa ja kapasiteetti 85 000 tonnia mallasta vuodessa. Yhtiön omistaja Pär-Gustaf Relander ja toimitusjohtaja Kasper Madsen isännöivät peruskiven muurausseremoniaa tulevan tehdasrakennuksen tontilla, Pippo-Kujalassa.

Viking Maltille myönnetty Platinum Medal tunnustuksena kestävyyskehitystöstä ja -toimenpiteistä17.3.2021 10:56:33 EET | Tiedote

Lahti, 17 maaliskuuta, 2021: Viking Malt, joka on yksi maailman johtavista korkeatasoisten mallastuotteiden toimittajista, on saanut Platinum Medal -tunnustuksen viimeisimmässä EcoVadis Corporate Social Responsibility (CSR) arvioinnissa. Platinum-taso on uusi kategoria CSR-toiminnan arvioinnissa ja näin Viking Malt sijoittuu ylimpään 1 %:n ryhmään yrityksiä, joita EcoVadis on arvioinut sekä ylimpään 2 %:n ryhmään mallasteollisuudessa.