Viking Malt Oy

Nimitysuutisia

Jaa
Marcin Siemion on päättänyt siirtyä pois Viking Maltin palveluksesta. Marcin on useiden vuosien ajan kehittänyt Viking Maltin liiketoimintaa Puolassa ja luonut vahvan lähtökohdan yhtiön tulevalle kehitykselle. Lisäksi hän on kantanut päävastuun Viking Malt Groupin kaupallisen aseman vakiinnuttamiseksi kansainvälisessä mallasliiketoiminnassa.

Kiitämme Marcinia lämpimästi hänen panoksestaan yhtiön hyväksi ja toivotamme hänelle mitä parhainta menestystä ammatillisesti ja yksityiselämässä.

Tämän muutoksen seurauksena ilmoitamme seuraavista muutoksista
myyntiorganisaatiossamme.

Malin Andersson nimitetty myyntijohtajaksi, nimikkeellä VP Sales Viking Malt Group 

Malin Andersson vastaa myyntistrategiasta sekä myynnistä suurasiakkaille. Hän tulee toimimaan konsernin johtoryhmässä ja auttaa uudessa roolissaan yhtiötämme toteuttamaan missionsa toimittaa lisäarvoa tuottavia mallastuotteita asiakkaillemme ja taata heidän menestyksensä. Malin on ollut Viking Maltin palveluksessa vuodesta 1997, johtaen myyntiä, markkinointia, asiakaspalvelua sekä logistiikkatoimintoja. Lisäksi hän on toiminut Viking Malt AB:n Site Managerina ja viimeksi toimitusjohtajana. Hänellä on vahva tuntemus yhtiöstämme, laaja osaamistausta kansainvälisestä mallas- ja panimobisneksestä sekä globaalista liiketoimintaympäristöstä. Hän on suorittanut Executive MBA -tutkinnon Kööpenhaminan Business Schoolissa.

Annika Wilhelmson johtaa Craft- ja kumppanuusmyyntiä 

Tässä samassa yhteydessä meillä on ilo ilmoittaa, että Annika Wilhelmson vastaa jatkossa Craft- ja kumppanuusmyynnistä sekä markkinoinnista. Hän jatkaa Viking Malt -konsernin johtoryhmässä ja hänen vastuualueeseensa kuuluvat edelleen myös innovaatiot, laatu ja CSR. Annika aloitti Viking Maltilla vuonna 2017 nimikkeellä VP New Business Development.

Hänellä on tohtorin tutkinto Helsingin Teknillisestä Korkeakoulusta ja hän on erikoistunut mallastukseen. Aiemmin hän on työskennellyt VTT:llä useissa eri rooleissa, mm. vanhempana tutkijana, projektipäällikkönä sekä myynnin avainasiakaspäällikkönä.

Tomasz Malec nimitetty Viking Malt Puolan toimitusjohtajaksi

VP Supply Chain Tomasz Malec toimii jatkossa Viking Maltin Puolan yhtiöiden toimitusjohtajana. Hän vastaa edelleen myös Viking Maltin tuotantoketjusta nimikkeellä VP Supply Chain sekä toimii konsernin johtoryhmän jäsenenä.

Ennen Viking Maltia Tomasz Malec työskenteli Carlsbergin palveluksessa lähes 20 vuotta, viimeisimpänä tehtävässään VP Production, Carlsbergin Puolan yhtiöissä. Ennen Carlsbergia hän työskenteli Elkometechillä, Danfossilla, Computerland SA:ssa ja Huta Aluminimum Konin SA:ssa. Tomaszilla on insinööritutkinto Łódźin Teknillisestä korkeakoulusta, Puolasta. 

“Olen erittäin tyytyväinen, että voimme tarjota nämä kolme tärkeää roolia organisaatiomme johdossa näille kolmelle avainhenkilöllemme. Olen varma, että pystymme jatkossakin palvelemaan asiakkaitamme toimittamalla korkealaatuista mallasta kaikkialle maailmaan – ja varmistamaan, että yli 130-vuotias yrityksemme säilyy vahvana myös tulevina vuosina” toteaa Kasper Madsen, CEO Viking Malt Group.

Yhteyshenkilöt

Pär-Gustaf Relander
hallituksen puheenjohtaja
+358 50 552 3955


Kasper Madsen
CEO Viking Malt Group
+45 22 14 20 10


Pia Valve
VP HR and Communications Viking Malt Group
+358 40 7700090

Kuvat

Malin Andersson
Malin Andersson
Lataa
Annika Wilhelmson
Annika Wilhelmson
Lataa
Tomasz Malec
Tomasz Malec
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Viking Malt Oy
Viking Malt Oy
Niemenkatu 18, PL 22
15141 LAHTI

http://www.vikingmalt.com

Viking Malt Groupin mallastamot toimivat viidessä maassa: Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Liettuassa sekä kaksi mallastamoa Puolassa. Tuotantokapasiteetti on 600.000 t/a ja konsernin liikevaihto on n. 250 Meur. Yhtiön palveluksessa on n. 260 henkilöä. Viking Malt on Skandinavian suurin mallastamo, 5. suurin Euroopassa ja 9. suurin maailmassa. Yhtiö on johtava erikoismaltaiden tuottaja maailmassa. Viking Malt Groupin omistavat Polttimo Oy (62,5 %) ja Svenska Lantmännen (37,5 %).

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Viking Malt Oy

Finmaltin peruskivi muurattu Lahdessa – uuden mallastamon rakennustyö etenee suunnitellusti16.6.2021 09:38:26 EEST | Tiedote

Viking Maltin uuden mallastamon peruskivi on muurattu Lahdessa. Suunnitelman mukaan uusi mallastamo käynnistyy vuonna 2023. Projektin arvo on noin 90 miljoonaa euroa ja kapasiteetti 85 000 tonnia mallasta vuodessa. Yhtiön omistaja Pär-Gustaf Relander ja toimitusjohtaja Kasper Madsen isännöivät peruskiven muurausseremoniaa tulevan tehdasrakennuksen tontilla, Pippo-Kujalassa.

Viking Maltille myönnetty Platinum Medal tunnustuksena kestävyyskehitystöstä ja -toimenpiteistä17.3.2021 10:56:33 EET | Tiedote

Lahti, 17 maaliskuuta, 2021: Viking Malt, joka on yksi maailman johtavista korkeatasoisten mallastuotteiden toimittajista, on saanut Platinum Medal -tunnustuksen viimeisimmässä EcoVadis Corporate Social Responsibility (CSR) arvioinnissa. Platinum-taso on uusi kategoria CSR-toiminnan arvioinnissa ja näin Viking Malt sijoittuu ylimpään 1 %:n ryhmään yrityksiä, joita EcoVadis on arvioinut sekä ylimpään 2 %:n ryhmään mallasteollisuudessa.