Avain

Metsän ovi ja muita kertomuksia on kirja metsästä inspiraation lähteenä

Jaa
Metsä ei ole pelkkä paikka. Se on myös muisto, ajatus, mielikuva. Myös ovi sinne voi olla monenlainen: puusta irtoavan lehden ääni tai muisto retkestä keväisenä päivänä, märkä sukka kuivumassa patterilla tai pelkkä haave.
Leena-Kaisa Laakso : Metsän ovi
ja muita
kertomuksia. Kansi: Timo Numminen.
Leena-Kaisa Laakso : Metsän ovi ja muita kertomuksia. Kansi: Timo Numminen.

Metsän ovi ja muita kertomuksia on kirja metsästä ja siitä, miten luonto voi olla inspiraation lähteenä tai lohdun ja hyvän olon paikkana. Kirjassa mennään metsään, kuljetaan polkuja ja katsotaan maisemia, kuljetaan niin kirjallisilla metsäpoluilla kuin oikeillakin.

Mukana on sekä lyhytproosaa että faktaa. Metsää katsotaan eri kulmista. Omasta luontosuhteestaan kertovat muun muassa runoilija Risto Rasa, kuvataiteilija Sanna Kananoja, luontokuvaaja Mika Honkalinna sekä brittikirjailija Tiffany Francis-Baker.

Leena-Kaisa Laakso on Uudellamaalla asuva vapaa toimittaja, tietokirjailija ja kouluttaja, joka menee metsään aina, kun mahdollista. Avain on aiemmin julkaissut hänen kirjansa Puutalotarinoita (2019).

Teos: Metsän ovi ja muita kertomuksia
Kirjoittaja: Leena-Kaisa Laakso
Kansi: Timo Numminen
Kustantaja: Avain
ISBN: 9789523042858
Julkaisupäivä: 28.4.2021

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätiedot:


Avain, viestintäjohtaja Vilja Perttola,
vilja.perttola@avain.net, puh. 040 755 3319


Arvostelukappaleet:
info@avain.net

Kuvat

Leena-Kaisa Laakso : Metsän ovi
ja muita
kertomuksia. Kansi: Timo Numminen.
Leena-Kaisa Laakso : Metsän ovi ja muita kertomuksia. Kansi: Timo Numminen.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Avain
Avain
Työpajankatu 13 A
00580 Helsinki

09 5840 440https://avain.net/

Avain on suomalainen kirjakustantamo, joka kustantaa laadukasta kotimaista kirjallisuutta. Kustantamo on palkittu Selkokeskuksen Seesam-palkinnolla tunnustuksena selkokirjallisuuden edistämisestä.

Avain on osa Suomen kirjastopalvelu Oy:tä ja Booky Groupia.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Avain

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye