Storytel Oy

Sisko Savonlahdelta Vastaa kysymykseen -niminen Storytel Original -haastattelusarja

Jaa
Juuri uuden Kai minä halusin tätä -kirjansa julkaisseelta Sisko Savonlahdelta ilmestyy ääni- ja e-kirjapalvelu Storytelissä Vastaa kysymykseen -niminen haastattelusarja. Sarjassa suorapuheisina tunnetut suomalaiset vastaavat yllättäviin ja vähemmän yllättäviin kysymyksiin, jotka Sisko Savonlahti on löytänyt internetistä. Vastaa kysymykseen on Storytel Original -tuotanto ja kuunneltavissa vain Storytelissä.

“Kun ihminen on kököttänyt muutaman vuoden kotonaan kirjoittamassa kirjoja, voi mielessä käydä ajatus: mitä jos vaihteeksi kysyisin, mitä toiset ihmiset ajattelevat? Ainakin minulle kävi niin. Joten kysyin”, sanoo kirjailija Sisko Savonlahti

Vastaa kysymykseen -haastattelusarjassa on kuusi osaa, jotka julkaistaan kaksi kerrallaan alkaen 29.9. Ensimmäisissä jaksoissa kysymyksiin vastaavat Jorma Uotinen ja Samuli Putro. Uotinen on tehnyt näyttävän siirtymän taiteilijasta viihdetaiteilijaksi. Omassa jaksossaan hän kertoo, välittääkö hän taidepiirien mielipiteistä ja vastaa muun muassa kysymykseen oudoimmasta paikasta, jossa hän on lemmiskellyt. Putro taas tunnetaan jonkinlaisena sinkkuuden äänitorvena, vaikka on itse asiassa seurustellut koko ikänsä. Putro kertoo, miksi näin on. 

Sisko Savonlahti on kotimaisen kirjallisuuden kiinnostavimpia ääniä ja yksi kirjasyksyn isoista nimistä. Siksi meille on ilo ja etuoikeus julkaista Savonlahdelta Storytel Original -haastattelusarja. Vastaa kysymykseen lähestyy perinteistä haastattelumuotoa jännittävällä uudella kierteellä, sillä kysymysten keksimisen sijaan Savonlahti käyttää internetistä löydettyjä kysymyspatteristoja. Tämä lähtökohta kuljettaa keskusteluja yllättäviin, kuulijaa palkitseviin suuntiin”, kertoo Storytelin kustannuspäällikkö Aleksi Pöyry

Uusien, raikkaiden konseptien kehittely on yksi Storytel Original -kustantamisen tavoitteista, ja siitäkin syystä Vastaa kysymykseen sopii julkaisusarjaamme täydellisesti”, Pöyry jatkaa. 

Storytel julkaisee vuonna 2021 noin 25 erilaista Storytel Original -äänikirjaa tai -sarjaa. Tulevaisuudessa julkaisumääriä on tarkoitus kasvattaa. Storytelin oma kustannustoiminta käsittää Storytel Original ja Storyside -brändien alla julkaistuja tuotteita. Lisäksi Storytel-konserniin kuuluu Suomessa neljä kustantamoa, jotka toimivat itsenäisesti, mutta joiden kanssa tehdään yhteistyötä. 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoa ja lehdistökuuntelut:
Noora Kunttu
PR & Events Manager
noora.kunttu@storytel.com
0503236752

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Storytel Oy
Storytel Oy
Käenkuja 3Aa
00500 Helsinki

http://www.storytel.com

Storytel on yksi maailman johtavista äänikirjojen ja e-kirjojen suoratoistopalveluista, jonka visiona on tehdä maailmasta empaattisempi paikka tarinoiden kautta. Palvelu toimii älypuhelimelle tai tabletille ladattavan mobiilisovelluksen kautta ja antaa käyttäjälle mahdollisuuden nauttia tarinoista rajattomasti missä ja milloin vain. Suomessa Storytelin valikoima kattaa yli 300 000 ääni- ja e-kirjaa.

Paitsi digitaalinen kirjapalvelu Storytel on myös kasvava kustannuskonserni. Storytelin kustannustoiminta muodostuu useista kustantamoista, kuten Norstedts, Gummerus Kustannus, Massolit, StorySide, Aula & Co, Printz Publishing, People's Press, Rabén & Sjögren, B. Wahlströms ja Norstedts Kartor. Storytel julkaisee myös itse suoraan kuunneltaviksi kirjoitettuja Storytel Original -äänikirjoja, äänikirjasarjoja sekä podcasteja. Ruotsissa vuonna 2005 perustettu Storytel toimii tällä hetkellä yli 20 maassa ja sen pääkonttori on Tukholmassa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Storytel Oy

Lucinda Rileyn Kadonnut sisar odotetusti Storytelin kesän kuunnelluin kirja - muut menestyjät yllättävät3.9.2021 11:43:40 EEST | Tiedote

Huippusuositun irlantilaiskirjailija Lucinda Rileyn Seitsemän sisarta -sarjan seitsemäs osa nousi odotetusti Storytelin kesän kappalemääräisesti kuunnelluimmaksi kirjaksi. Kymmenestä kuunnelluimmasta kirjasta kuusi oli lastenkirjoja. Top 10:ssä nähtiin myös Storytel Original -julkaisu Sydänjää, jonka ovat kirjoittaneet Camilla Läckberg ja Alexander Karim.