Hobby Hall Suomi Oy

Uusi myymälä yhdistää kivijalan ja verkkokaupan – Hobby Hall avasi myymälän Tammistoon

Jaa
Kuluttajien odotus päättyi vihdoin ja Hobby Hall palasi takaisin Tammistoon avaamalla uudenlaisen myymälän Tammiston kauppatielle samaan liiketilaan missä myymälä on toiminut jo 80-luvulla. Uudenlainen myymälä toimii verkkokaupan ja kivijalan yhdistävänä linkkinä, mahdollistaen tuotteiden näkemisen ja kokeilemisen käytännössä sekä nopeat toimituksen myymälän noutopisteeseen.
Hobby Hallin myymälä avautui Vantaalla
Hobby Hallin myymälä avautui Vantaalla

Myymälän asiakkailta on ensimmäisinä päivinä kuulunut sekä kehuja että myöskin kehitysideoita.
”Halusimme rakentaa myymälän, joka elää sesonkien mukana. Tulemme tekemään päivityksiä tasaisin väliajoin niin tuotevalikoimaan kuin myymälän osastoihinkin”, myymäläpäällikkö Kirsi Kuismin kertoo.
”Asiakkailta saatu palaute on ehdottoman tärkeää meille, kun olemme tekemässä aivan uudenlaista konseptia Suomeen”, Kuismin täydentää.

Hobby Hallin uusi myymälä tarjoaa asiakkaille nopean ja vaivattoman verkkokaupan tilausten noutokokemuksen yhdistettynä kiinnostavaan myymälävalikoimaan - saapui hän sitten omalla autolla tai julkisilla kulkuneuvoilla.

Myymälässä sijaitseva noutopiste otetaan täysimittaisesti käyttöön lokakuun aikana.
”Uusi noutopiste erinomaisella sijainnilla tulee varmasti kiinnostamaan kuluttajia, erityisesti joulusesongin aikaan”, uskoo myymäläpäällikkö Kuismin.

Uuteen noutopisteeseen kuluttajat voivat tilata melkein mitä vain Hobby Hallin laajasta verkkokaupan valikoimasta. Vain erikoiskuljetusta vaativat tuotteet, kuten kasvihuoneet ja paljut on jouduttu rajaamaan pois. ”Tiedotamme asiakkaita aktiivisesti noutopisteestä ja sen käyttöönotosta. Toimitus noutopisteeseen on luonnollisesti asiakkaille ilmainen”, Kuismin kertoo.

Hobby Hall Marketplace – mahdollisuus kotimaisille yrityksille

Hobby Hallin Tammiston myymälän yhteydessä olevaa varastoa hyödynnetään myös toimituksissa asiakkaille Baltiaan. Hobby Hall tarjoaa suomalaisille valmistajille, maahantuojille ja verkkokauppaa tekeville yrityksille mahdollisuuden myydä tuotteitaan Baltian suurimmassa Marketplace-kauppapaikassa.

“Operoimme Baltian suurimpia verkkokauppoja Pigu.lt:tä Liettuassa, 220.lv:tä Latviassa sekä Kaup24.ee:tä Virossa Marketplace-mallilla. Verkkokaupoissamme on tällä hetkellä lähes 4000 yritystä myymässä tuotteitaan asiakkaillemme koko Baltiassa” kertoo toimitusjohtaja Janne Sorakivi.

Hobby Hall tulee palkkaamaan Suomen Marketplace -tiimiin useita henkilöitä. Ensimmäiset myyntipäälliköt aloittavat työssään seuraavien viikkojen aikana tavoitteenaan löytää kiinnostavia tuotteita Suomesta myyntiin Baltian Marketplace-kauppapaikkoihin.

HobbyHall Suomi Oy

Lähes 60 vuotta etäkauppaa, ja osana suomalaista arkea. Hobby Hall on kasvanut pienestä postimyyntiyrityksestä yhdeksi Suomen suosituimmista verkkokaupoista. Jatkuvasti laajeneva, yli 130 000 tuotteen valikoima tarjoaa kuluttajille mitä ikinä he tarvitsevatkaan. Kotiin ja mökille. Arkeen, juhlaan ja vapaa-aikaan. Keittiöstä puutarhaan, muodista kosmetiikkaan. Hobby Hall palvelee asiakkaita joustavasti verkossa ja avasi syyskuussa 2021 myymälän Vantaan Tammistoon.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Hobby Hallin myymälä avautui Vantaalla
Hobby Hallin myymälä avautui Vantaalla
Lataa
Lataa
Lataa
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Hobby Hall Suomi Oy
Hobby Hall Suomi Oy
Tammiston kauppatie 11
01510 Vantaa

https://www.hobbyhall.fi

Uudistunut Hobby Hall on monipuolinen verkkokauppa, jonka valikoimaan kuuluu yli satatuhatta tuotetta. Tarjonta kattaa kaikki elämän osa-alueet ja uusia tuotteita lisätään päivittäin. Omien tuotemerkkien lisäksi Hobby Hallissa on tunnettuja brändejä erityisesti kodin, vapaa-ajan ja elektroniikan alueilla. Verkkokauppamme laajasta valikoimasta asiakas voi ostaa tuotteita helposti - kilpailukykyiseen hintaan.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Hobby Hall Suomi Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme