Turun Messukeskus Oy/Turun Messu- ja KongressikeskusTurun Messukeskus Oy/Turun Messu- ja Kongressikeskus

Turun Talouspäivät 2021 – Säästä & Sijoita on kaksipäiväinen tapahtuma omasta taloudesta ja sijoittamisesta kiinnostuneille

Jaa
Turun Talouspäivät – Säästä & Sijoita järjestetään Turun Messukeskuksessa 22.–23.10.2021. Puhujina tapahtumassa ovat mm. EVA:n Emilia Kullas, Nasdaq OMX Helsingin Minna Korpi, Pörssisäätiön Sari Lounasmeri, kansanedustaja Antti Häkkänen, europarlamentaarikko Ville Niinistö ja Turun apulaispormestari Ville Valkonen. Tervetuloa tapahtumaan, joka tarjoaa laadukasta ja helposti lähestyttävää sisältöä niin sijoittamisesta kiinnostuneille kuin kokeneemmille piensijoittajille!

Puhujina Suomen talouselämän, talouspolitiikan ja sijoittamisen asiantuntijoita

Turun Talouspäivät - Säästä & Sijoita -tapahtumassa ottavat haltuun Suomen talouselämän ja talouspolitiikan asiantuntijat. Perjantaina 22.10. puheenvuoron saa mm. professori Jouko Vilmunen Turun kauppakorkeakoulusta aiheenaan ” Miltä Suomen talouspolitiikka näyttää taloustieteen valossa?” Lauantaina 23.10. kansanedustaja Antti Häkkänen käy läpi Suomen talouspolitiikan haasteita 2020-luvulla ja europarlamentaarikko Ville Niinistö puhuu Euroopan talouspoliittisesta tulevaisuudesta. Lisäksi lauantaina 23.10. klo 10.45 käydään paneelikeskustelu aiheesta ”Minkälaista talouspolitiikkaa Suomi tarvitsee koronan jälkeen?” ja Turun apulaispormestari Ville Valkonen kertoo Turun kaupunkikehitysnäkymistä klo 13.00.

Asiantuntijoiden vinkit osake- ja asuntosijoittamiseen sekä oman talouden ylläpitoon

Tapahtumassa kävijä saa eväitä sekä sijoittamisen aloittamiseen että sen osaamisen kehittämiseen. Perjantaina 22.10. mm. Titaniumin sijoitusjohtaja Tarkko Laitinen puhuu aiheesta ”Mihin sijoittaa nyt ja tulevaisuudessa” ja finanssioikeuden professori Jaakko Ossa vastaa yksityissijoittajan ajankohtaisiin verokysymyksiin.

Lauantaina 23.10. ROI Financial Technologies -yhtiön Nina Nordlundin ”Polku taloudelliseen riippumattomuuteen” ja talousvalmentaja Henri Hujalan ”Miten päästä alkuun sijoittamisessa?” tarjoavat vinkkejä ja ideoita oman talouden ylläpitoon myös heille, joille sijoittamisen maailma ei välttämättä ole vielä niin tuttu. Lisäksi mm. Suomen Vuokranantajien Katja Kurkinen kertoo neuvot asuntosijoittamiseen puheenvuorossaan ”Ei rakettitiedettä - käytännön vinkkejä asuntosijoittamiseen”.

Nämä puheenvuorot ja paljon muuta 22.–23.10.2021 Turun Messukeskuksessa. Katso koko ohjelma osoitteessa www.turuntalouspaivat.fi ja osta liput ennakkoon!

Medialle

Median edustajat ovat erittäin tervetulleita Turun Talouspäivät – Säästä & Sijoita -tapahtumaan tutustumaan ja haastattelemaan puhujia! Ilmoittautumisen voi tehdä akkreditoitumalla Turun Messukeskuksen sivuilla ennakkoon tai kassalla näyttämällä lehdistökorttia.

Lisätiedot

Anniina Jokinen, projektipäällikkö, Turun Messukeskus, anniina.jokinen@turunmessukeskus.fi

Stina Siikonen, projektinjohtaja, stina.siikonen@koolle.fi

 

Avainsanat

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Turun Messukeskus Oy/Turun Messu- ja Kongressikeskus
Turun Messukeskus Oy/Turun Messu- ja Kongressikeskus
Messukentänkatu 9-13
20210 Turku

Vaihde (02) 337 111https://www.turunmessukeskus.fi

 

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Turun Messukeskus Oy/Turun Messu- ja Kongressikeskus

Turun Kirjamessut alkavat perjantaina – luvassa kirjailijatähtiä, kantaaottavia keskusteluja ja tanssia25.9.2023 12:20:49 EEST | Tiedote

Suomen vanhimmat kirjamessut starttaavat perjantaina 29.9. – ajankohtaisimpina kuin koskaan! Messuilla pääsee tekemään kirjaostoksia, nauttimaan ainutlaatuisesta messutunnelmasta sekä tietenkin tapaamaan tämän hetken kuumimmat kirjailijanimet. Kirjamessujen poikkitaiteellisena teemana on tanssi. Turun Kirjamessut järjestetään Turun Messukeskuksessa 29.9.–1.10.2023. Kirjamessujen kanssa samaan aikaan järjestetään myös Turun Ruoka- ja Viinimessut.

Turun Kirjamessujen ohjelma on julkaistu – esiintyjiä yli 50029.8.2023 12:00:00 EEST | Tiedote

Turun Kirjamessujen ohjelma on julkaistu. Kolmen päivän aikana 29.9.–1.10. messuilla nähdään noin 300 ohjelmanumeroa. Turun Messukeskukseen kokoontuvat kirjallisuuden kuumimmat nimet ja laaja joukko tunnettuja yhteiskunnallisia keskustelijoita. Kirjamessujen ohjelmassa tartutaan väkevästi aiheisiin, joista Suomi ja maailma puhuvat juuri nyt. Poikkitaiteellisena teemana on tänä vuonna tanssi.

SAVE THE DATE: Turun Kirjamessujen ohjelma julkaistaan 29.8. – luvassa painavaa yhteiskunnallista dialogia sekä yhteistyötä kirjasomen kanssa17.8.2023 08:00:00 EEST | Tiedote

Turun Kirjamessujen ohjelma julkaistaan ti 29.8. messujen verkkosivuilla www.kirjamessut.fi. Messuilla on keskustelemassa iso joukko aikamme ajattelijoita Sixten Korkmanista Riina Tanskaseen ja Risto Isomäestä Merete Mazzarellaan. Tapaamme myös presidenttiehdokkaita, kansainvälisiä kirjailijavieraita ja goottirockin legendoja. Ensimmäistä kertaa Turun Kirjamessuilla julkistetaan myös Tanssiva karhu- ja Kääntäjäkarhu-runouspalkintojen ehdokkaat. Messujen teemana on tanssi.

Ajoneuvomatkailu on nyt matkailutrendien aallonharjalla – uutuudet esillä Turun Caravan Show´ssa17.4.2023 08:00:00 EEST | Tiedote

Matkailuajoneuvoilla matkustamisesta on tullut entistä suositumpaa viime vuosina. Riippumaton ja vapaa matkustusmuoto kiinnostaa nyt yhä useampaa, myös nuoria aikuisia. Turun Messukeskuksessa 21.-23.4.2023 järjestettävässä Caravan Show -tapahtumassa esitellään niin vuoden 2023 uutuusmatkailuajoneuvoja ja -vaunuja kuin vaihtokalustoakin. Messuviikonlopun ajankohtainen ohjelma pureutuu kotimaan matkailuun.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme