SweepBank

“Pankkialalta puuttuu vielä Netflix-kokemus” – SweepBank haluaa olla Suomen ensimmäinen smartbank

Jaa
SweepBankin kunnianhimoinen tavoite on olla Suomen ensimmäinen smartbank. Vastikään Suomen markkinoille tullut pankki on houkutellut kuudessa viikossa yli 30 000 uutta asiakasta.

Pankkimaailman lifestyle-brändi, mobiilipankkipalvelu SweepBank on onnistunut kasvattamaan asiakasmääräänsä tehokkaasti syyskuun lopun lanseerauksesta lähtien, ja palvelulla on yhteensä jo yli 30 000 käyttäjää. Kyseessä on uudenlainen neopankki, joka eroaa perinteisistä pankeista ja verkkopankeista monin eri tavoin. SweepBankilla ei esimerkiksi ole lainkaan konttoreita eikä muovisia pankki- tai luottokortteja, vaan kaikki toiminta maksamisesta säästämiseen tapahtuu sujuvasti yhdessä mobiilisovelluksessa. Neopankit ovat tämän vuoksi käyttäjille myös tavallisia pankkeja edullisempia. Lisäksi asiakkaiden rahat kasvattavat korkoa kaikilla SweepBankin tileillä, myös käyttötilillä.

SweepBankin taustalla on Suomen suurin fintech-yritys Multitude, jolla on kunnianhimoiset tavoitteet uuden pankkipalvelun suhteen: SweepBankin tavoite on olla Suomen ensimmäinen smartbank.

“Pankkialalta puuttuu vielä Netflix-kokemus, eli yksityiskohtia myöten hiottu ja personoitu palvelu. Smartbankina palvelu tulee näyttäytymään kaikille asiakkaille erilaisena riippuen räätälöidyistä suosituksista sekä käyttäjän omista suosikeista ja tavoista käyttää rahaa, aivan kuten Netflixissä. Tavoitteena on tehdä asiakkaiden rahankäytöstä helppoa ja fiksua”, kertoo Multituden markkinointijohtaja Elina Himberg.

Päästäkseen tavoitteeseensa, SweepBank ottaa asiakkaat osaksi palvelun kehittämistä ja panostaa läpinäkyvyyteen kaikessa tekemisessä. 

“Haluamme mullistaa sen, miten pankit palvelevat asiakkaitaan ja ovat mukana näiden elämässä. Uskomme joukkovoimaan sekä pankin sisällä että sen ulkopuolella, jonka vuoksi innovointia ja tuotekehittelyä tehdään yhdessä asiakkaiden kanssa. Myös läpinäkyvyys on meille tärkeä asia, joka korostuu etenkin hinnoittelussa ja yhteydenpidossa asiakkaiden kanssa”, kertoo Julie Chatterjee, CCO & Deputy CEO, Ferratum Bank.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:


Jenni Pöyry
Mellakka Helsinki
jenni@mellakkahelsinki.fi

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

SweepBank on uusi mobiilipankki, joka haluaa mullistaa tavan, jolla pankit palvelevat asiakkaitaan ja ovat mukana heidän elämässä.

SweepBank-mobiilipankin omistaa Ferratum Bank p.l.c., jonka taustalla on kansainvälinen finanssiteknologiayritys Multitude SE. Ferratum Bank p.l.c. on julkinen osakeyhtiö, joka on rekisteröity Maltalle, ja jolla on Malta Financial Services Authorityn toimilupa rekisterinumerolla C56251. Pankin osoite Maltalla on 120, ST Business Centre, The Strand Gzira, GZR 1027, ja yritykseen voi ottaa yhteyttä verkkosivuilla tai sovelluksen kautta. SweepBankin käyttöehdot, hinnasto ja palvelun kuvaus ovat saatavilla verkkosivustolla www.sweepbank.com.Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta SweepBank

SweepBank sovelluksella jo yli 20 000 käyttäjää – tästä pankkimaailman uudessa ilmiössä on kyse22.10.2021 10:01:08 EEST | Tiedote

SweepBank valtaa pankkimarkkinaa ryminällä, ja se on kasvattanut asiakasmääräänsä merkittävästi viimeisen kuukauden aikana. Sovelluksella on jo yli 20 000 käyttäjää ja uusia asiakkaita tulee satoja päivässä. SweepBankin missio on tehdä asiakkaidensa rahankäytöstä fiksua ja helppoa: kaikki pankkipalvelut hoituvat näppärästi yhdellä sovelluksella. Kyseessä on täysin digitaalinen mobiilipankkipalvelu, joka erottuu muista pankeista kolmella merkittävällä tavalla. Siinä ei ole minkäänlaisia kuukausimaksuja tai piilokuluja. SweepBank erottuu edukseen myös siksi, että se maksaa vuosikorkoa asiakkaidensa käyttötileille ja säästötileille kuukausittain. Käyttäjien rahat siis kasvattavat jatkuvaa korkoa kaikilla SweepBankin tileillä, eivätkä ne loju korottomina niin kuin käyttötileillä yleensä. Myös nettiostosten tekeminen on SweepBank-palvelussa helppoa, ja kaksivaiheinen tunnistautuminen toimii saumattomasti. Sovelluksesta löytyy sekä Apple Pay että Androidin NFC, jotka sujuvoittavat verkko-ost

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme