SweepBank

Mastercard ja mobiilipankkipalvelu SweepBank yhteistyöhön

Jaa
Mastercardin markkinointijohtaja Loukia Chorafa: “Suomalainen huippuluokan fintech-osaaminen teki meihin vaikutuksen”.

Digitaalisten maksuratkaisujen pioneeriyritys Mastercard ja Suomen markkinoille vastikään saapunut mobiilipankkipalvelu SweepBank ovat käynnistäneet yhteistyön. Kyseessä on ensimmäinen Mastercardin giveback-kampanja Suomessa, jonka myötä SweepBankin asiakkaat saavat ensimmäisestä yli 50 euron arvoisesta Mastercard-mobiilikortilla tehdystä ostoksesta kymmenen euroa takaisin*. 

”SweepBankin nopea kasvu Suomen markkinoilla sekä sen taustalla oleva suomalainen huippuluokan fintech-osaaminen tekivät meihin suuren vaikutuksen, jonka vuoksi päätimme lähteä tähän yhteistyöhön. Uskomme, että SweepBankin kunnianhimoiset tavoitteet ja halu kehittää palvelua yhdessä asiakkaidensa kanssa tukevat pankin kasvua myös tulevaisuudessa”, Mastercardin markkinointijohtaja Loukia Chorafa kertoo. 

SweepBank on kasvattanut Suomen asiakaskuntaansa vauhdilla, ja palvelu on kerännyt ensimmäisen kuuden viikon aikana yli 30 000 uutta asiakasta. SweepBank toivoo Mastercard-yhteistyön ja giveback-kampanjan houkuttelevan myös uusia asiakkaita palvelun käyttäjäksi. 

“On hienoa, että Mastercard on valinnut SweepBankin ensimmäiseksi giveback-kampanjan yhteistyökumppaniksi Suomessa. SweepBank on uusi ja vielä varsin tuntematon toimija, vaikka palvelun tarjoavalla Ferratum Bank p.l.c:llä onkin pitkä historia pankkialalla. SweepBankilla toivotaan, että yhteistyö Mastercardin kanssa auttaa herättämään luottamusta asiakkaiden keskuudessa”, kertoo SweepBankin markkinoinnista vastaava Multituden markkinointijohtaja Elina Himberg.

Molemmat osapuolet vakuuttavat samantyyppisten kampanjoiden saavan jatkoa myös tulevaisuudessa yhteistyön edetessä. Mastercard tulee olemaan mukana SweepBank-palvelun kehittämisessä SweepBankin muiden kumppaneiden ja asiakkaiden lisäksi. SweepBankin kunnianhimoinen tavoite on olla Suomen ensimmäinen smartbank

*Yleisiä ehtoja sovelletaan.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:


Jenni Pöyry
Mellakka Helsinki
jenni@mellakkahelsinki.fi

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

SweepBank on uusi mobiilipankki, joka haluaa mullistaa tavan, jolla pankit palvelevat asiakkaitaan ja ovat mukana heidän elämässä.

SweepBank-mobiilipankin omistaa Ferratum Bank p.l.c., jonka taustalla on kansainvälinen finanssiteknologiayritys Multitude SE. Ferratum Bank p.l.c. on julkinen osakeyhtiö, joka on rekisteröity Maltalle, ja jolla on Malta Financial Services Authorityn toimilupa rekisterinumerolla C56251. Pankin osoite Maltalla on 120, ST Business Centre, The Strand Gzira, GZR 1027, ja yritykseen voi ottaa yhteyttä verkkosivuilla tai sovelluksen kautta. SweepBankin käyttöehdot, hinnasto ja palvelun kuvaus ovat saatavilla verkkosivustolla www.sweepbank.com.Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta SweepBank

SweepBank sovelluksella jo yli 20 000 käyttäjää – tästä pankkimaailman uudessa ilmiössä on kyse22.10.2021 10:01:08 EEST | Tiedote

SweepBank valtaa pankkimarkkinaa ryminällä, ja se on kasvattanut asiakasmääräänsä merkittävästi viimeisen kuukauden aikana. Sovelluksella on jo yli 20 000 käyttäjää ja uusia asiakkaita tulee satoja päivässä. SweepBankin missio on tehdä asiakkaidensa rahankäytöstä fiksua ja helppoa: kaikki pankkipalvelut hoituvat näppärästi yhdellä sovelluksella. Kyseessä on täysin digitaalinen mobiilipankkipalvelu, joka erottuu muista pankeista kolmella merkittävällä tavalla. Siinä ei ole minkäänlaisia kuukausimaksuja tai piilokuluja. SweepBank erottuu edukseen myös siksi, että se maksaa vuosikorkoa asiakkaidensa käyttötileille ja säästötileille kuukausittain. Käyttäjien rahat siis kasvattavat jatkuvaa korkoa kaikilla SweepBankin tileillä, eivätkä ne loju korottomina niin kuin käyttötileillä yleensä. Myös nettiostosten tekeminen on SweepBank-palvelussa helppoa, ja kaksivaiheinen tunnistautuminen toimii saumattomasti. Sovelluksesta löytyy sekä Apple Pay että Androidin NFC, jotka sujuvoittavat verkko-ost

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme