SweepBank

SweepBank ja teknologiayhtiö Tuum yhteistyöhön pankkialan Netflix-kokemuksen toteuttamiseksi

Jaa
Asiakaslähtöinen ja täysin digitaalinen pankkipalvelu SweepBank ottaa käyttöönsä virolaisen teknologiayhtiö Tuumin ydinpankkipalveluiden alustan tarjotakseen asiakkailleen pankkialalta vielä puuttuvan Netflix-kokemuksen.
SweepBankin mobiilisovellukseen kehitetään pankkialan Netflix-kokemusta.
SweepBankin mobiilisovellukseen kehitetään pankkialan Netflix-kokemusta.

Mobiilipankkipalvelu SweepBankin tavoitteena on mullistaa ajatus siitä, miten pankit palvelevat asiakkaitaan. Ferratum Bank p.l.c.:n omistama SweepBank on kehittämässä palvelustaan yksityiskohtia myöten personoidun, jotta se vastaisi yksittäisten asiakkaiden tarpeisiin parhaalla mahdollisella tavalla. Palvelun käyttäjät tulevat saamaan tulevaisuudessa muun muassa heidän kulutus- ja säästämistottumuksiinsa perustuvia henkilökohtaisia tarjouksia, jotka ohjaavat optimaaliseen rahankäyttöön. Lisäksi SweepBank tulee hyödyntämään asiakkaiden palautteita ja toiveita uusien tuotteiden ja palveluiden käyttöönotossa.

Seuraava iso askel kohti niin sanottua pankkimaailman Netflix-kokemusta on yhteistyö virolaislähtöisen teknologiayhtiö Tuumin kanssa. Yhteistyön myötä SweepBank tulee hyödyntämään mobiilisovelluksessaan Tuumin tarjoaman alustan ydinpankkipalveluita sekä luotonanto- ja korttiominaisuuksia. Lisäksi alusta mahdollistaa SweepBankin käyttäjille eurooppalaiset SEPA-maksut ja kansainväliset FX-maksut Swift-pankkitunnisteen avulla. 

“SweepBank on herättänyt paljon kiinnostusta alalla, ja olemme erittäin innoissamme, että pääsemme tekemään yhteistyötä. Tuumin ydintekemisessä on nimenomaan kyse siitä, että pystymme tarjoamaan kattavan valikoiman toiminnallisuuksia, nopeasti ja joustavasti, jotta asiakkaamme voivat luoda uudenlaisia pankkikokemuksia ja varmistaa toimintansa myös tulevaisuudessa. SweepBankin innovatiivinen lähestymistapa personoituja pankkipalveluita kohtaan mahdollistaa sen, mitä asiakkaat ovat toivoneet jo pitkään: asiaankuuluvia palveluita sekä räätälöityjä talousneuvoja ja tukea”, Tuumin perustajajäsen ja CBO, Rivo Uibo kertoo. 

Uusi kumppani valikoitui yhteisen vision myötä

Tuum valikoitui SweepBankin kumppaniksi sen tarjoaman alustan monipuolisten toiminnallisuuksien sekä pankkialaan nähden poikkeuksellisen modernin ja joustavan lähestymistavan vuoksi. Nämä ominaisuudet tukevat erinomaisesti myös mobiilipankkipalvelun tavoitteita. Tuum tulee olemaan tärkeä osa SweepBankin kestävää kasvua, kun mobiilipankkipalvelu laajentaa kapasiteettiaan ja ottaa uusia asiakaslähtöisiä tuotteita käyttöönsä nopeallakin aikataululla. 

“Jotta SweepBank voi ravistella pankkialaa ja rakentaa asiakkailleen yksilöllisiä Netflix-kokemuksen kaltaisia palveluita, tueksi tarvitaan luotettava kumppani. Tuumin kanssa tehdyn tiiviin yhteistyön ja yrityksen aikaansa edellä olevien kykyjen ja joustavan asenteen avulla asiakkaille on pystytty tarjoamaan jo nyt erinomaisia tuotteita”, kertoo Julie Chatterjee, CCO ja Deputy CEO, Ferratum Bank plc. 

Tällä hetkellä SweepBankin mobiilisovellus tarjoaa sujuvan pääsyn arkea helpottaville säästötileille sekä veloituksettoman Mastercard-pankkikortin, jolla voi tehdä turvallisesti ostoksia verkossa tai puhelimen lähimaksulla. Mobiilipankkipalvelu on lanseerattu Suomen lisäksi Latviassa.

Lisätietoja SweepBankista:

SweepBank on intuitiivinen, yksinkertainen ja asiakaslähtöinen smartbank. Palvelua kehitetään yhdessä asiakkaiden ja kumppaneiden kanssa. SweepBank toimii tällä hetkellä Latviassa ja Suomessa, ja sillä on kunnianhimoisia laajentumissuunnitelmia. 

SweepBank-mobiilipankin omistaa Ferratum Bank p.l.c., jonka taustalla on kansainvälinen finanssiteknologiayritys Multitude SE. Ferratum Bank p.l.c.on julkinen osakeyhtiö, joka on rekisteröity Maltalle ja jolla on Malta Financial Services Authorityn toimilupa. SweepBankiin voi ottaa yhteyttä verkkosivuilla tai sovelluksen kautta. SweepBankin käyttöehdot, hinnasto ja palvelun kuvaus ovat saatavilla verkkosivustolla. 

www.sweepbank.com

Lisätietoja Tuumista:

Tuum on luonut ydinpankkipalveluiden modernin alustan. Tuumin API-lähtöinen, avoimeen dataan perustuva ja helposti konfiguroitava pankkialusta kattaa kaikki jälleenmyynti- ja yrityspankkiprosessit, minkä ansiosta pankit, fintech-alan startup-yritykset tai jopa finanssialan ulkopuoliset yritykset voivat helposti ottaa käyttöönsä asiakaslähtöisiä rahoitusratkaisuja. Palvelun modulaarisuus mahdollistaa sen, että jokainen yritys voi valita tarkalleen ne ominaisuudet, joita se sillä hetkellä tarvitsee, ja lisätä uusia ominaisuuksia aina tarpeen mukaan.

Tuum yhdistää teknologian ja pankkialan osaamisen. Yrityksen perusti pieni joukko virolaisia ​​talousalan IT-pioneereja vuonna 2019. Perustajilla oli takanaan vuosikymmenten kokemus suurten pohjoismaisten pankkien digitalisaatio- ja muutostyöstä. Yhtiö on hankkinut asiakkaita kaikkialta Euroopasta ja työllistää tällä hetkellä yli 70 henkilöä Tallinnassa, Berliinissä, Malagassa ja Lontoossa.

www.tuumplatform.com 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:


Jenni Pöyry
Mellakka Helsinki
jenni@mellakkahelsinki.fi

Kuvat

SweepBankin mobiilisovellukseen kehitetään pankkialan Netflix-kokemusta.
SweepBankin mobiilisovellukseen kehitetään pankkialan Netflix-kokemusta.
Lataa
Julie Chatterjee, CCO ja Deputy CEO, Ferratum Bank plc.
Julie Chatterjee, CCO ja Deputy CEO, Ferratum Bank plc.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

SweepBank on uusi mobiilipankki, joka haluaa mullistaa tavan, jolla pankit palvelevat asiakkaitaan ja ovat mukana heidän elämässä.

SweepBank-mobiilipankin omistaa Ferratum Bank p.l.c., jonka taustalla on kansainvälinen finanssiteknologiayritys Multitude SE. Ferratum Bank p.l.c. on julkinen osakeyhtiö, joka on rekisteröity Maltalle, ja jolla on Malta Financial Services Authorityn toimilupa rekisterinumerolla C56251. Pankin osoite Maltalla on 120, ST Business Centre, The Strand Gzira, GZR 1027, ja yritykseen voi ottaa yhteyttä verkkosivuilla tai sovelluksen kautta. SweepBankin käyttöehdot, hinnasto ja palvelun kuvaus ovat saatavilla verkkosivustolla www.sweepbank.com.Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta SweepBank

SweepBank sovelluksella jo yli 20 000 käyttäjää – tästä pankkimaailman uudessa ilmiössä on kyse22.10.2021 10:01:08 EEST | Tiedote

SweepBank valtaa pankkimarkkinaa ryminällä, ja se on kasvattanut asiakasmääräänsä merkittävästi viimeisen kuukauden aikana. Sovelluksella on jo yli 20 000 käyttäjää ja uusia asiakkaita tulee satoja päivässä. SweepBankin missio on tehdä asiakkaidensa rahankäytöstä fiksua ja helppoa: kaikki pankkipalvelut hoituvat näppärästi yhdellä sovelluksella. Kyseessä on täysin digitaalinen mobiilipankkipalvelu, joka erottuu muista pankeista kolmella merkittävällä tavalla. Siinä ei ole minkäänlaisia kuukausimaksuja tai piilokuluja. SweepBank erottuu edukseen myös siksi, että se maksaa vuosikorkoa asiakkaidensa käyttötileille ja säästötileille kuukausittain. Käyttäjien rahat siis kasvattavat jatkuvaa korkoa kaikilla SweepBankin tileillä, eivätkä ne loju korottomina niin kuin käyttötileillä yleensä. Myös nettiostosten tekeminen on SweepBank-palvelussa helppoa, ja kaksivaiheinen tunnistautuminen toimii saumattomasti. Sovelluksesta löytyy sekä Apple Pay että Androidin NFC, jotka sujuvoittavat verkko-ost

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme