Projektiammattilaiset ry

Anna-Maria Mäkelä Projektiammattilaiset ry:n toimitusjohtajaksi

Jaa
Projektiammattilaiset ry kehittää projektiosaamista Suomen kilpailukyvyn ja alalla työskentelevien ammattitaidon vahvistamiseksi. Projektien taloudellinen ja yhteiskunnallinen merkitys on huomattava, ja projektiosaamisesta halutaan tehdä kansallinen kilpailuetu.
Anna-Maria Mäkelä aloittaa Projektiammattilaiset ry:n toimitusjohtajana1.4.2022.
Anna-Maria Mäkelä aloittaa Projektiammattilaiset ry:n toimitusjohtajana1.4.2022.

eMBA ja terveystieteiden maisteri Anna-Maria Mäkelä aloittaa Projektiammattilaiset ry:n (PRY) toimitusjohtajana 1.4.2022. Yhdistyksen pitkäaikainen toimitusjohtaja Timo Saros jää osittaiselle eläkkeelle, mutta jatkaa Projektiammatilaisissa IPMA® -sertifioinnin johtajana Suomessa.

Tuleva toimitusjohtaja Anna-Maria Mäkelä on työskennellyt pitkään useissa eri johto- ja asiantuntijatehtävissä terveydenhuollossa. Hänellä on myös vahva kokemus laatujärjestelmien pääarvioijan tehtävistä ja sertifioinneista. Aiemmin Anna-Maria on ollut mm. Animagin ja Evidensian, A-klinikan ja Deboran toimitusjohtajana sekä toiminut Oral hammaslääkäreissä henkilöstö- ja liiketoimintajohtajana. 

”PRY:n  vuosittaiset kymmenet tapahtumat ja teematilaisuudet, alueellinen ja kansainvälinen toiminta, sertifiointikokonaisuus ja noin 4000 jäsenen sitoutunut yhteisö ovat upeaa työtä osaamisen vahvistamiseksi. Erityisesti projektiammattilaisten mahdollisuus verkostoitua ja kehittää omaa ammattitaitoa on hieno kokonaisuus, joka vahvistaa yksilöiden osaamista ja organisaatioiden kilpailukykyä.Olen iloinen, että saan tulla osaksi tätä innostunutta yhteisöä ja tekemään työtä yhdistyksen vision saavuttamiseksi”, Mäkelä kertoo.

”Haluamme tuoreella otteella houkutella uusia jäseniä merkityksellistä työtä tekevään, aikaansa seuraavaan ja aktiiviseen yhteisöön. Olen iloinen, että Anna-Maria Mäkelä tuo muutosvoimaa, jota tarvitsemme Projektiammattilaisten kasvun ja uudistumisen jatkamiseksi. Kiitän Timo Sarosta hänen vahvasta työpanoksestaan yhdistyksen pitkäaikaisena toimitusjohtajana”, sanoo PRY:n hallituksen puheenjohtaja Taina Rämö-Korpinen.  

”Kahdeksan vuotta yhdistyksen toimitusjohtajana on ollut mielenkiintoinen matka. Sadat yhdistyksen tapahtumat ja asiantuntijaesitykset ovat vieneet projektiosaamista askel askeleelta eteenpäin. Toivotan seuraajalleni menestystä visiomme toteutuksessa. Jatkan mielelläni IPMA® -sertifioinnin edistämistä Suomessa”, Timo Saros toteaa.Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Hallituksen puheenjohtaja
Taina Rämö-Korpinen
puh. +358 50 492 4662

Kuvat

Anna-Maria Mäkelä aloittaa Projektiammattilaiset ry:n toimitusjohtajana1.4.2022.
Anna-Maria Mäkelä aloittaa Projektiammattilaiset ry:n toimitusjohtajana1.4.2022.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Projektiammattilaiset ry
Innopoli 1, Tekniikantie 12
02150 Espoo

0400 623171https://www.pry.fi

Projektiammattilaiset ry 

Projektiammattilaiset ry (PRY) on projektityötä tekevien oma, sitoutumaton yhdistys, jossa on jäsenenä niin yksityishenkilöitä̈ kuin organisaatiota useilta toimialoilta ja julkiselta sektorilta. PRY on noin 4000 jäsenen verkosto.

Projektiammattilaiset ry auttaa jäsenistöänsä kehittymään ja verkostoitumaan muiden alan ammattilaisten kanssa. Yhdistys järjestää vuosittain kymmeniä erilaisia tapahtumia projektimaailman teemoista ja sillä on aktiivista aluetoimintaa suurimmissa kasvukeskuksissa Suomessa. Lisäksi Projektiammattilaiset ry on toteuttanut projektijohtamisen kansainvälistä IPMA® -sertifiointia Suomessa ja on myöntänyt jo lähes 6000 IPMA® -sertifikaattia alan ammattilaisille.

Yhdistyksen missio on kehittää Suomen projektiosaamista kilpailukyvyn ja projektiammattilaisten osaamisen vahvistamiseksi. Visio vuoteen 2025 on olla yhteiskunnallinen vaikuttaja sekä kilpailukyvyn vahvistaja.

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Projektiammattilaiset ry

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme