Projektiammattilaiset ry

Projektipäivillä esillä onnistuneet projektit ja vastuullisuus

Jaa

Tervetuloa paneutumaan vastuullisuuteen ja projektien maailmaan Helsingin Messukeskukseen 10.–11. lokakuuta. Projektiammattilaiset ry (PRY) toteuttaa Suomen suurimman projektiliiketoiminnan ja -johtamisen tapahtuman Projektipäivät tänä vuonna teemalla Vastuunmuotoisen pilven alla

Projektipäiville kerääntyy alan ammattilaisia vuosittain.
Projektipäivät kokoavat vuosittain alan ammattilaiset yhteen toimialan tärkeimpään yhteiseen tapahtumaan Helsingin Messukeskuksessa. Projektiammattilaiset ry

Lehdistö on lämpimästi tervetullut seuraamaan Projektipäivien kattavaa ohjelmaa ja parhaiden projektien palkitsemista. Ohjelma alkaa tiistaina 10.10. kello 12 ja jatkuu keskiviikkona kello 9. Projektipalkinnot jaetaan tiistaina kello 17. 

Tapahtumassa kuullaan esityksiä kattavasti esimerkiksi aurinko- ja tuulivoiman mahdollisuuksista, rakennusalan vastuullisuudesta sekä tekoälyn noususta. Projektipäivien esiintyjinä on sekä suomalaisia että kansainvälisiä asiantuntijoita projektitoiminnan kentältä. Keynote-puhujina kuullaan muiden muassa Suomen tekoälykeskus FCAI:n johtajaa ja Helsingin yliopiston professoria Teemu Roosia sekä NRC Group Finland Oy:n projektipäällikköä Kari-Pekka Lummetta, joka kertoo Raide-Jokerin vaiheista. 

Projektipäivien koko ohjelma löytyy täältä. 

Onnistunut projekti ansaitsee tunnustusta

PRY palkitsee Projektipäivillä Vuoden Projektin. Kilpailun kautta halutaan nostaa esiin hyvin onnistuneita projekteja. On koko yhteiskunnan etu, että projektit toteutetaan ammattitaitoisesti, sillä Suomen bruttokansantuotteesta kolmasosa tehdään projekteina ja projektien onnistuminen tai epäonnistuminen vaikuttaa monen ihmisen arkeen. 

Projektien suunnittelu ja toteuttaminen vaatii hyvää ammattitaitoa, johon sisältyvät niin projektien johtaminen kuin ihmisten johtaminenkin. Aiemmin Vuoden Projekti -palkinnon ovat voittaneet muun muassa Helsinki Airport -kehitysohjelma (2021) ja Tampereen rantatunneli (2017). 

Vuoden projektin lisäksi palkitaan Vuoden Nuori Projektipäällikkö sekä ansioituneesti sertifioituneet henkilöt. IPMA®-sertifioituneita on Suomessa jo yli 6 000. Akateemisessa tutkimuksessa ja opetuksessa ansioitunut henkilö palkitaan Academic PM Award -palkinnolla. 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Projektipäiville kerääntyy alan ammattilaisia vuosittain.
Projektipäivät kokoavat vuosittain alan ammattilaiset yhteen toimialan tärkeimpään yhteiseen tapahtumaan Helsingin Messukeskuksessa.
Lataa
Projektipäivät keskittyy tänä vuonna vastuullisuuteen.
Projektipäivien teemana vuonna 2023 on Vastuunmuotoisen pilven alla.
Lataa

Linkit

Projektiammattilaiset ry

Projektiammattilaiset ry on ammattilaisten verkosto, joka edistää projektitoiminnan laatua Suomessa. PRY on myös ainoa taho Suomessa, jonka kautta voi suorittaa kansainvälisiä IPMA®-sertifikaatteja, joilla projektiammattilaiset voivat osoittaa osaamisensa laadun.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Projektiammattilaiset ry

Jo yli 6000 projektialan IPMA®-sertifikaattia Suomessa – sertifiointi nostaa projektiosaamisen tasoa28.9.2023 08:05:00 EEST | Tiedote

Projektialan IPMA®-sertifiointi on saavuttanut suosion Suomessa. 6000 sertifioitujan määrä tuli täyteen, kun Vaisala Oyj:ssä työskentelevä nuori projektiammattilainen Annamaaria Mytty suoritti ensimmäisen sertifikaattinsa kesällä. Kansainväliset IPMA-sertifikaatit ovat projektialan ammattilaisten vahva näyttö osaamisesta ja vertailtavissa oleva osoitus henkilön kyvykkyydestä projektitoiminnassa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye