Olaf Brewing Oy

Savonlinnalainen Olaf Brewing teki Nato-oluen - sai heti valtavan huomion!

Jaa
Savonlinnalainen Olaf Brewing julkaisi maanantaina 16.5.2022 uuden OTAN Olutta oluen. Olut julkaistiin Suomen historiallisen Nato-päätöksen kunniaksi. Olut on saanut parissa tunnissa valtavan näkyvyyden sosiaalisessa mediassa ja Twitterissä.
House of Olaf.
House of Olaf.

"Olemme täällä Savonlinnassa ikiaikaisella idän ja lännen rajamaalla. Kaupunkiamme on pommitettu ja useasti on alueella historiassa taisteltu, varsinkin Olavinlinna rajalinnana on ollut taistelujen melskeessä. Nato-päätös on erinomainen asia Suomen turvallisuuden kannalta ja toivomme että sen myötä ei Suomessa ja Savonlinnassa koskaan enää sotaa käydä." sanoo Olaf Brewing perustaja ja toimitusjohtaja Petteri Vänttinen.

OTAN Olutta on nyt saatavilla Olaf Brewingin juuri Savonlinnassa vanhaan veturitalliin avatussa olutkaupassa, House of Olafissa ja sitä toimitetaan tilausten mukaan myös kauppoihin ja ravintoloihin kautta maan.

"Olaf-oluiden tarinat hakevat innoitusta historiasta ja olemmekin siis aina mukana historiallisissa tapahtumissa - ja nyt eletään historiallisia aikoja. OTAN-oluen myötä olemme mahdollistamassa maljojen nostoa yhteistyölle ja uusille ystäville." toteaa Vänttinen.

Panimo aikoo lähettää olutta Presidentinlinnaan, Eduskuntaan sekä Pääesikuntaan. "Toivomme että valtionjohto, kansanedustajat ja Puolustusvoimain eduatajat ehtivät kiireisen kevään jälkeen hieman juhlistaa työnsä tuloksia, vaikkapa ottamalla tätä olutta."

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Yhteyshenkilö:
Petteri Vänttinen, toimitusjohtaja,
Olaf Brewing Oy, 050 563 8764

Kuvat

House of Olaf.
House of Olaf.
Lataa
OTAN-olutta olut.
OTAN-olutta olut.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Olaf Brewing Oy
Olaf Brewing Oy
Laivamiehentie 5
57510 SAVONLINNA

050 563 8764https://www.olafbrewing.com

Olaf Brewing on savonlinnalainen 2015 perustettu pienpanimo. Nimensä panimo on saanut Pyhästä Olavista, jonka mukaan on myös nimetty Savonlinnassa sijaitseva Olavinlinna. Panimo tunnettiin ennen nimellä Mustan Virran Panimo.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Olaf Brewing Oy

Pienpanimon NATO-olut sai satojen miljoonien yleisön, varastot myytiin tyhjäksi ja nyt otetaan OTAN-lonkeroa                28.6.2022 10:00:00 EEST | Tiedote

Savonlinnalainen pienpanimo Olaf Brewing Oy julkaisi toukokuussa Suomen Nato-hakemuksen jättämisen yhteydessä OTAN Olutta -oluen. Tuotteesta ja panimosta on julkaistu maailmalla lähes 3000 uutisjuttua ja mediaseurantayhtiö Meltwaterin raportin mukaan tuote päätyi satojen miljoonien ihmisten tietoon. Oluen kysyntä räjähti ja panimo myi varastot tyhjäksi viikossa. Oluen suosion siivittämänä panimo lanseeraa nyt OTAN Lonkeroa -long drink juoman kuuman NATO-kesän virvokkeeksi.

Savonlinnalaisen pienpanimon oluiden valmistus alkaa Brasiliassa13.7.2021 09:45:00 EEST | Tiedote

Savonlinnalaisen pienpanimon Olaf Brewingin oluiden valmistus alkoi Brasiliassa. Panimon oluet valmistetaan suomalaisesta maltaasta Savonlinnassa kehitettyjen reseptien mukaan. Oluiden valmistus Brasiliassa tapahtuu Santa Catarinan osavaltiossa sijaitsevassa Jaragua Do Sulin kaupungissa panimoyhtiö Cherokee Brewingin tuotantolaitoksessa. Alkuvaiheessa tuotantokapasiteetti on 100 000 litraa kuukaudessa ja oluet myydään pääasiassa 14 miljoonan asukkaan Sao Paolon alueen vähittäistavarakauppoihin ja ravintoloihin, sekä craft-oluisiin erikoistuneisiin kauppoihin ympäri Brasilian.

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye