Realidea Oy

Filippa K palasi Kämp Galleriaan Helsinkiin uudella lippulaivamyymälällä ja konseptilla – liike on maailmassa ensimmäinen, joka on toteutettu brändin uudella identiteetillä

Jaa
Filippa K on avannut lippulaivamyymälänsä Helsingissä päivitetyllä myymäläkonseptilla, joka ilmentää muotitalon ainutlaatuista skandinaavista identiteettiä. Sisustus tasapainoilee raa’an ja hienostuneen välillä ottamalla vahvoja viitteitä luonnosta.

Filippa K:n uusi myymäläkonsepti on syntynyt yhteistyössä Filippa K:n luovan johtajan Liisa Kesslerin ja hänen tiiminsä sekä ruotsalaisen arkkitehtitrion Profanin kanssa, jonka muodostavat Disa Braunerhielm, Maximilian Olsson ja Anton Bogårdh. Kunnianosoituksena Kesslerin suomalaisille juurille Helsinki on ensimmäinen paikka, jossa Filippa K:n uusi identiteetti ja päivitetty logo esitellään. Kämp Gallerian liikkeen avaaminen on ensimmäinen askel ruotsalaisen brändin kansainvälisessä laajentumisstrategiassa, jonka myötä se laajenee uusille markkinoille Pohjois-Euroopan ulkopuolelle.

On hienoa toivottaa uudistunut Filippa K tervetulleeksi takaisin Kämp Galleriaan. Brändi istuu erinomaisesti keskuksen laadukkaaseen pohjoismaisen muodin ja designin tarjontaan, myös asiakkaat ovat toivoneet heitä takaisin. Myymälä on upeasti toteutettu ja sisältää näyttäviä elementtejä, joita on tuotu ympäri maailmaa”, kertoo Kämp Gallerian kauppakeskuspäällikkö Tanja Pasanen.

Uusi lippulaivaliike ulottuu Kämp Gallerian kahteen kerrokseen Mikonkadun puolella. Paikka on ollut aikoinaan kuuluisa Strindbergin taidesalonki, sen jälkeen tilassa on toiminut mm. Samujin liike.

Pohjoismaisen taivaan inspiroimat katot jäljittelevät luonnollista auringonvaloa LED-valaisinkonseptilla täyttäen huoneet 1970-luvun lämmöllä. Tilaa maadoittaa kauttaaltaan eloisa punaoranssi lattia, joka on osoitus Filippa K:n rohkeasta, lämpimästä minimalistisesta tyylistä. Sekä myymälän sisustuksessa että kalusteissa on hyödynnetty kansainvälisiä muotoilijoita ja taiteilijoita.

Filippa K:n myymälä toimii jatkuvasti elävänä galleriana ja kauppatilana. Laajan naisten ja miestenvaate- ja asustevalikoiman lisäksi se esittelee brändin arvojen mukaisesti kuratoituja taideteoksia sekä valikoiman vintage-huonekaluja.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätiedot ja lisäkuvapyynnöt:


Tanja Pasanen
Business and Marketing Manager, Kämp Galleria
tanja.pasanen@realidea.fi
+358 44 577 8717

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Realidea Oy
Realidea Oy
Vuorikatu 20 A
00100 Helsinki

http://realidea.fi

Kauppakeskus Kämp Galleria tarjoaa houkuttelevan valikoiman pohjoismaista ja kansainvälistä designia ja muotia Helsingin ydinkeskustassa. Laadukkaat ja uniikit brändit sekä henkilökohtainen palvelu ovat Kämp Gallerian kulmakiviä, korkealuokkaisia ravintola- ja kauneuspalveluja sekä kulttuuria unohtamatta. Kämp Gallerian omistaa Keskinäinen Eläkevakuutusyhtiö Ilmarinen, ja sen kaupallisena managerina toimii Realidea Oy. kampgalleria.com

Realidea Oy on vuonna 2018 perustettu riippumaton suomalainen kiinteistöalan asiantuntijayritys. Tarjoamme kiinteistö-, hanke- ja konseptikehityspalveluita sekä vuokraustoiminnan ja kauppakeskusjohtamisen ratkaisuja. Palvelemme kotimaisia ja ulkomaisia kiinteistöjen omistajia, sijoittajia ja liiketilavuokralaisia sekä kuntia kautta maan. Vastaamme Sellon (Espoo), Kämp Gallerian (Helsinki), Ristikon (Helsinki), Karusellin (Kerava) ja Plazan (Salo) kauppakeskusjohtamisesta - elokuusta 2022 alkaen myös Mall of Triplan (Helsinki). realidea.fi

 

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Realidea Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme