Suomen Uusperheiden Liitto ry

MEDIAKUTSU: Uusperheen ABZ -käsikirjan julkistustilaisuus

Jaa
Tervetuloa Kirsi Heikinheimon ja Elina Teerijoen toimittaman Uusperheen ABZ –käsikirja uusperhe-elämään -tietokirjan julkistustilaisuuteen Helsingin ytimeen kansainvälisenä uusperheiden päivänä 16.9.2022 klo 14-16.

Suomen Uusperheiden Liiton julkaisema tietokirja on ajankohtainen katsaus uusperheen ja uusparisuhteen vaiheisiin. Teoksen tavoitteena on herätellä pohtimaan oman perheen valintoja, antaa työkaluja sekä avata monipuolisesti uusperhe-elämään liittyviä haasteita ja mahdollisuuksia. Uusperhevaiheiden läpi lukijaa kuljettava käsikirja perustuu perhetutkimukseen, psykoterapiatyöhön sekä kokemusasiantuntijoiden haastatteluihin.

Kirjan ovat toimittaneet väitöstutkija, psykoterapeutti ja Suomen Uusperheiden Liiton toiminnanjohtaja Kirsi Heikinheimo sekä tietokirjailija ja vapaa toimittaja Elina Teerijoki.

Kutsu kirjan julkistustilaisuuteen:

Tule kuulemaan lisää kirjan teemoista.

Aika: perjantai 16.9.2022 klo 14-16

Paikka: Juhlatila M6 (Hurma Tuotanto Oy), Mannerheimintie 6 A, 6. kerros, 00100 Helsinki

Haastattelupyynnöt: kirsi.heikinheimo@supli.fi

Arvostelukappaleet: lehdisto@bod.fi 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Suomen Uusperheiden Liitto ry
Suomen Uusperheiden Liitto ry
Lintulahdenkatu 10
00500 Helsinki

0406893418http://www.supli.fi

Tietoa kirja julkaisijasta

Suomen Uusperheiden Liitto ry on 1996 perustettu valtakunnallinen uusperheiden asiantuntijajärjestö, joka toimii aktiivisesti tasa-arvoisen, lapsi- ja perhemyönteisen yhteiskunnan edistämiseksi. Liitto tarjoaa uusperheiden arjen tueksi neuvontaa sekä vapaaehtois- ja vertaistoimintaa. Lisäksi liitto tarjoaa täydennyskoulutusta sosiaali-, terveys- ja kasvatusalan ammattilaisille, jotka kohtaavat uusperheitä työssään. 

Tietoja kirjasta

Uusperheen ABZ -käsikirja uusperhe-elämään

Suomen Uusperheiden Liitto ry 2022

ISBN-13: 9789528064879

Julkaistu 11.8.2022

Pehmeäkantinen, 268 sivua

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Suomen Uusperheiden Liitto ry

Uusperheen rakennusaineet ovat Rakkautta suurempaa8.9.2023 12:04:41 EEST | Tiedote

Uusperhe opettaa meille, että rakkaus voi ylittää biologiset rajat. Uusperheteemojen voidaan ajatella koskettavan vähintään joka neljättä kansalaisista. Kahdeksatta kertaa järjestettävän uusperheiden viikon teemana on Rakkautta Suurempaa. Viikko huipentuu 16.9. kansainväliseen uusperheiden päivään. Aihetta käsitellään viikon aikana uusperheiden asiantuntijajärjestön, Suomen Uusperheiden Liiton, somekampanjassa, blogikirjoituksissa ja verkkoluennoilla.

Uutuuskirja Uusperheen ABZ tunnistaa uusperheiden haasteet ja tarjoaa monipuolisesti ratkaisuja niihin12.9.2022 08:57:00 EEST | Tiedote

Uusperhe opettaa meille, että rakkaus voi ylittää biologiset rajat. Uusperheen muodostuminen ei ole yksiselitteinen asia. Vaikka uusperhe ei tutkimusten valossa ole riski lapsen hyvinvoinnille, se muuttaa totutun perheen rakenteita ja voimavaroja. Käsikirja pyrkii olemaan tukena matkalla hyvinvoivaksi ja kuulumisen tunnetta vahvistavaksi suhdeverkostoksi - onnelliseksi uusperheeksi.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme