Enerva Oy liittyy Evision Oy:n omistajayhtiöksi

Jaa
Evision Oy:n omistajuus laajenee käyttöpalveluita tarjoavan Enerva Oy:n liittyessä neljänneksi Evisionin omistajayhtiöksi. Enerva on ollut elintärkeä osa Evisionin toimintamallia jo yhtiön perustamisesta lähtien ja yhteistyö onkin mahdollistanut prosessien yhteensopivuuden yhtiöiden välillä.

Enerva ja Evision – Älykkäitä ratkaisuja infraverkkojen valvontaan ja kunnossapitoon

Käyttöpalveluyhtiö Enerva tarjoaa infraverkkojen haltijoille palveluita käytön valvontaan sekä älykkääseen ylläpitoon. Infraverkkojen valvonnan sekä ylläpidon kautta Enerva tuottaa verkonhaltijoille erinomaista käytettävyyttä.

Evisionin tarjotessa puolestaan älykkään kunnossapidon palveluita ja vianpaikannusta sähköverkoille, on yhteistyötä Enervan kanssa kehitetty viime vuoden aikana syvemmäksi. Enerva hyötyy Evisionin osaamisesta ja kehitystyöstä niin sen käyttöpalvelu- kuin myös kunnossapitotoiminnan osa-alueilla. 

Uusia näkökulmia vianpaikannukseen ja kunnossapitoon

Enerva tarjoaa verkon valvonnan lisäksi kokonaisvaltaista verkoston kunnossapidon suunnittelua ja hallintaa. Dronejen avulla voidaan kerätä kattavasti dataa kunnossapidettävästä alueesta, ja tekoälyavusteisesti havaita kerätystä materiaalista kriittisimmät kunnostuskohteet. Evisionin yhteistyö Enervan kanssa on erittäin kriittistä puuston- ja kasvillisuustarkastuksien sekä sähköasemien kunnossapitotarkastuksien osalta.

Evision hyötyy myös suuresti Enervan ammattitaidosta vianpaikannuksen sekä kunnossapidon osa-alueella. Evisionin tarjoama droneilla toteutettava vianpaikannus ja analytiikkaa hyödyntävä älykäs vikatyypin tunnistaminen auttavat Enervaa häiriöaiheuttajien mahdollisimman tehokkaassa paikantamisessa ja korjauksen suorittavan verkostourakoitsijan paikalle ohjaamisessa. Enervan mukanaolo on mahdollistanut sen, että Evisionin prosessit on voitu alusta saakka kehittää mahdollisimman yhteensopiviksi Enervan kanssa sekä molempien asiakkaiden tarpeita vastaaviksi.

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Evision Oy
Otto Mannisen katu 6
50101 Mikkeli

https://evision.fi/

Evision Oy on 2022 alussa toimintansa aloittanut yhtiö, joka tarjoaa dataan ja analytiikkaan pohjautuvia kunnossapidon palveluita. Evisionin toiminta perustuu drone- ja tekoälyteknologioihin, joiden ansiosta sähköverkkojen kunnossapitoa voidaan tehdä ennakoivasti ja paljon nykyistä tehokkaammin. Yhtiön osaamisen ytimessä on datan hyödyntäminen ja se on ensimmäinen yhtiö Suomessa, joka toimii tällä palvelukokonaisuudella. Yhtiön omistajia ovat Suur-Savon Sähkö Oy, Järvi-Suomen Energia Oy ja Elvera Oy. www.evision.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Evision Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme