Evision Oy

Antti Kortman tuote- ja kehitysasiantuntijaksi Evision Oy:lle

Jaa
Antti Kortman aloittaa Evision Oy:n tuote- ja kehitysasiantuntijana 1.6.2023. Kortman vastaa aurinkovoimaloiden älykkään kunnossapidon tuotekehityksestä sekä droneoperoinnin kenttätoimintamallin kehittämisestä.
Evisionin tuote- ja kehitysasiantuntija Antti Kortman
Evisionin tuote- ja kehitysasiantuntija Antti Kortman

Analytiikka ja datan hyödyntäminen sekä tietovirtojen johtaminen tulevat olemaan entistä suuremmassa roolissa aurinkovoimaloiden, sähköverkkojen sekä muiden infra-alojen kunnossapidossa. Digitalisaatio ja analytiikka mahdollistavat entistä vahvemman siirtymän oikea-aikaisesta kunnossapidosta kohti ennakoivaa ja ennustavaa kunnossapitoa. Uudet teknologiat, kuten tekoäly- ja droneteknologiat toimivat älykkään kunnossapidon mahdollistajina.

- Kortmanille on jo ehtinyt kertyä toimialaosaamista ja erinomaisia näyttöjä dronetoiminnan- ja analytiikkapohjaisten tuotteiden kehitysosaamisesta. Hän on opiskellut tuotantotaloutta LUT-yliopistossa ja energiatoimialan lisäksi hänellä on näkökulmia muihin toimialoihin, kertoo Evisionin toimitusjohtaja (oto.) Milla Ratia.

Tuote- ja kehitysasiantuntijan tehtävä on Evisionin uusi. Kortmanin vastuulla on tuoda tehokuutta nykyisiin droneoperoinnin kenttätoimintamalleihin sekä koulutuksiin. Hän raportoi toiminnasta Evisionin toimitusjohtajalle (oto.) Milla Ratialle.

- Työtä tehdään vahvasti ekosysteemeissä tiiviissä yhteistyössä kumppaneiden kanssa. Evisionilla on valtava potentiaali parantaa aurinkovoimaloiden vianhallinnan ja kunnossapidon kustannustehokkuutta sekä lisätä entisestään uusiutuvien energiaratkaisujen tuotantotehokkuutta drone- ja tekoälyteknologiolla, kertoo Kortman.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Evisionin tuote- ja kehitysasiantuntija Antti Kortman
Evisionin tuote- ja kehitysasiantuntija Antti Kortman
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Evision Oy
Otto Mannisen katu 6
50101 Mikkeli

https://evision.fi/

Evision Oy on 2022 alussa toimintansa aloittanut yhtiö, joka tarjoaa dataan ja analytiikkaan pohjautuvia kunnossapidon palveluita. Evisionin toiminta perustuu drone- ja tekoälyteknologioihin, joiden ansiosta sähköverkkojen kunnossapitoa voidaan tehdä ennakoivasti ja paljon nykyistä tehokkaammin. Yhtiön osaamisen ytimessä on datan hyödyntäminen ja se on ensimmäinen yhtiö Suomessa, joka toimii tällä palvelukokonaisuudella. Yhtiön omistajia ovat Suur-Savon Sähkö Oy, Järvi-Suomen Energia Oy ja Elvera Oy. www.evision.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Evision Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme