Terveysteknologia ry

Mika Hagberg Terveysteknologia ry:n hallituksen uudeksi puheenjohtajaksi

Jaa
Terveysteknologia ry:n hallitusta pitkään vetänyt Veli Mäkelä siirtyy varapuheenjohtajaksi. Uudeksi puheenjohtajaksi on valittu Paree Group Oy:n toimitusjohtaja Mika Hagberg.

Hallinto- ja kehitysjohtaja Veli Mäkelä Planmeca Oy:stä on toiminut Terveysteknologia ry:n hallituksen puheenjohtajana vuodesta 2013. Tänä aikana yhdistyksen jäsenmäärä on tuplaantunut. Samana aikana alan tuotevienti on kasvanut 1,7 miljardista eurosta 2,5 miljardiin euroon, mikä on vahvistanut alan tunnettuutta yhtenä nopeimmin kasvavana korkean teknologian vientialana.

”Vienti luo työpaikkoja, mahdollistaa investoinnit kehitystyöhön ja myös teollisiin investointeihin”, kuvaa Mäkelä ja painottaa myös yhteistyön merkitystä niin Teknologiateollisuuden kuin koko terveysalan kanssa.

Uusi puheenjohtaja Mika Hagberg korostaa suomalaisen toimintaympäristön merkitystä kasvaville ja kansainvälistyville yrityksille. ”Yrityksen haluavat kehittää ratkaisunsa täällä. Kotimarkkina on referenssimarkkina vientiä varten.”

Eduskuntavaalit antavat mahdollisuuden uudistaa Terveysalan kasvustrategiaa, mitä kumpikin pitää toimialan kannalta ensiarvoisen tärkeänä, jotta toimintaympäristö yhdessä innovaatiomyönteisen lainsäädännön ja -markkinan avulla mahdollistaa jopa nykyistä suuremman viennin kasvun. Yhdistyksen kirjaamat menestystekijät löytyvät vaalisivuilta.

Lisätiedot

Toimitusjohtaja Mika Hagberg
Paree Group oy
mika.hagberg@paree.com

Toimitusjohtaja Saara Hassinen
Terveysteknologia ry – Healthtech Finland,
puh. 040 531 1661
saara.hassinen@teknologiateollisuus.fi

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Saara Hassinen
Toimitusjohtaja
Terveysteknologia ry
+358 40 531 1661
saara.hassinen@teknologiateollisuus.fi

Tietoja julkaisijasta

Terveysteknologia ry
Terveysteknologia ryTilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Terveysteknologia ry

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme