Lasten kirjaseikkailu Hanasaaressa on täynnä kirjoja, satuja, musiikkia ja teatteria

Jaa
Hanasaaressa järjestetään lasten kirjaseikkailu lauantaina 22. huhtikuuta klo 11–15. Tapahtuma on maksuton, ja ohjelmaa on sekä suomeksi että ruotsiksi.

Lasten kirjaseikkailu Hanasaaressa on maksuton koko perheen tapahtuma. Vierailijat voivat osallistua työpajoihin, nauttia ääneenluvusta ja musiikki- ja teatteriesityksistä sekä tutustua kuvitusrobottiin ja 3D-animaatioihin.

”Lasten kirjaseikkailu on täynnä ohjelmaa. Esitysten ja työpajojen lisäksi meillä on pop-up-kirjasto ja lastenkirjakauppa, ja paikalla on myös Muumipeikko. Ravintolasta voi ostaa lasten makuun sovitetun lounaan”, Hanasaaren ohjelmakoordinaattori Tyra Therman kertoo.

Tapahtumassa on mukana useita kirjailijoita ja taiteilijoita, kuten Filippa Hella, Linda Bondestam, Mari Kosunen, Lena Frölander-Ulf, Henrik Huldén ja Kristian Thulesius. 

3D-animaatioista vastaa Aalto-yliopisto, ja Teater Kojan ja Mimmit tarjoaa kaksikielisiä musiikki- ja teatteriesityksiä. 

”Metrolla tulijoille tarjoamme myös maksuttoman runobussin, joka ajaa Hanasaaren ja Koivusaaren metroaseman välillä. Bussi lähtee metroasemalta aina puolelta ja tasalta ja Hanasaaresta varttia vaille ja vartin yli”, Tyra Therman kertoo.

Lasten kirjaseikkailussa on tarjontaa myös aikuisille.

”Toisen kerroksen galleriassamme on hieno taidenäyttely, jossa voi pistäytyä päivän aikana. Ja jos haluaa raitista ilmaa, voi kuljeskella rakennuksen ympäristöön levittäytyvässä Taidepuistossa”, Therman vinkkaa. 

Katso koko ohjelma liitteestä

Lasten kirjaseikkailu järjestetään yhteistyössä Rikhardinkadun kirjaston, Aalto-yliopiston, Rosebud-kirjakaupan, Helmet-kirjaston, Brita Maria Renlundin muistosäätiön sekä Eugène, Elisabeth ja Birgit Nygrénin säätiön kanssa.

Lisätietoja antaa viestintäjohtaja Håkan Forsgård, hakan.forsgard(at)hanaholmen.fi, puh. 040 767 7373

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Lataa
Lasten kirjaseikkailu - ohjelma
Lasten kirjaseikkailu - ohjelma
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Hanasaari - ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus
Hanasaarenranta 5
02100 ESPOO

+358 40 767 7373http://www.hanaholmen.fi

Hanasaaren ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus edistää ja kehittää Suomen ja Ruotsin välistä vuorovaikutusta ja yhteistyötä kaikilla yhteiskunnan alueilla. Toteutamme yhteistyönä erilaisia tapahtumia, kursseja, seminaareja ja projekteja, selvitämme kehittämistarpeita sekä teemme aloitteita maiden välisen yhteistyön kehittämiseksi. Hanasaaren kiinteistön omistaa Suomen valtio ja Suomalais-ruotsalainen kulttuurirahasto on sen hallinnollinen päämies. 

Hanaholmen är ett kulturcentrum för Sverige och Finland samt ett konferenshotell och mötescentrum i Esbo, strax utanför Helsingfors. Hanaholmen arrangerar högaktuella seminarier och evenemang där viktiga samhälleliga frågor diskuteras och debatteras. Kulturfonden för Sverige och Finland är Hanaholmens huvudman, dvs. har det yttersta ansvaret för Hanaholmens verksamhet. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Hanasaari - ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme