Alexandra Peth Suomen Bioteollisuus ry:n toimitusjohtajaksi

Jaa
VTM Alexandra Peth on nimitetty Suomen Bioteollisuus ry:n toimitusjohtajaksi 1.8.2023 alkaen.
Kuva: Sini Pennanen, Sininen kuva
Kuva: Sini Pennanen, Sininen kuva

Suomen Bioteollisuus ry:n pitkäaikaisen asiamiehen Carmela Kantor-Aaltosen jäädessä eläkkeelle elokuussa 2023 on hänen seuraajakseen Suomen Bioteollisuus ry:n uudeksi toimitusjohtajaksi valittu 1.8.2023 lähtien VTM Alexandra Peth.

Alexandra Peth työskentelee tällä hetkellä innovaatio- ja rahoitusasioiden asiantuntijana Kemianteollisuus ry:ssä. Hän jatkaa Suomen Bioteollisuus ry:n toimitusjohtajan työn ohella Kemianteollisuus ry:n edunvalvontatehtävissä.

- Suomen Bioteollisuus ry on bioalan vahva äänenkannattaja Suomessa ja olen ylpeä saadessani edustaa alan yrityksiä. Niin vihreä siirtymä kuin terveysala tarvitsevat uusia innovaatioita, tuotteita ja palveluja, jotka bioteknologia mahdollistaa. Alan näkymät ovat hyvät ja valtaosa yrityksistä tähtää vientimarkkinoille, sanoo Alexandra Peth

- Alexandra Peth tulee edunvalvontataustallaan vahvistamaan alan yhteiskunnallista vaikuttavuutta ja edistämään bioteollisuuden tunnettuutta ja alan kehityksen mahdollisuuksia. Alexandran vastuullisuusosaaminen ja tietämys vihreän siirtymän edellytyksistä tuovat uutta osaamista yhdistyksen toimintaan, toteaa Suomen Bioteollisuus ry:n hallituksen puheenjohtaja Maarit Merla.

- Haluamme myös lämpimästi kiittää yhdistyksen pitkäaikaista asiamiestä Carmela Kantor-Aaltosta bioalan puolestapuhujana hänen siirtyessä siirtymäkauden jälkeen eläkkeelle, jatkaa Maarit Merla.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Kuva: Sini Pennanen, Sininen kuva
Kuva: Sini Pennanen, Sininen kuva
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Suomen Bioteollisuus ry
Eteläranta 10
00131 Helsinki

09 172 841http://www.finbio.net/fi

Suomen Bioteollisuus ry FIB on suomalaisen biotekniikkateollisuuden toimialayhteisö. Jäseniä on noin 60 kaikilta biotekniikan sovellusalueilta, niin suuria kuin pieniä yrityksiä. Vuonna 1997 perustettu FIB on Kemianteollisuus ry:n jäsen.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Suomen Bioteollisuus ry

Life Science Mentors – Mentoring Service for Finnish Life Science Actors11.4.2018 09:00:00 EEST | Press release

Finnish industry organisations in the Life Science field have collaboratively created an internet based mentoring service for start-up companies, fledgling entrepreneurs and researchers interested to commercialise their inventions. The purpose of the service is to share the knowledge of experienced people with beginners and support their business development. The service is offered free of charge.

Life Science Mentors - Mentorointipalvelu Suomen Life Science toimijoille11.4.2018 09:00:00 EEST | Tiedote

Suomalaiset Life Science -alan toimialajärjestöt ja fasilitaattorit ovat yhteistyössä rakentaneet nettipohjaisen mentorointipalvelun alan startup -yrittäjille, yrittäjäksi aikoville ja tutkimuksen kaupallistamisesta kiinnostuneille tutkijoille. Palvelun tarkoituksen on välittää alalla pitkään olleiden tietoa ja kokemusta vasta-alkajille ja liiketoiminnan kehittämisessä apua kaipaaville. Palvelu on käyttäjille maksutonta.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme