Lenovo Suomi

Lenovon Digital Workplace Solutions -ratkaisut vastaavat työelämän trendeihin ja henkilöstön johtamiseen liittyviin haasteisiin

Jaa
Lenovon kokonaisvaltainen Digital Workplace Solutions -ratkaisu eli tuki, opastus ja hallinnoidut palvelut vastaavat hybridityön haasteisiin ja luovat kilpailuetua. Ratkaisu pienentää käyttökustannuksia, kasvattaa tuottavuutta ja parantaa tietoturvaa syvään teknologiaosaamiseen perustuvilla kokonaisvaltaisilla palveluilla.

Työntekijöiden suosimat hybridityöskentelytavat tuovat turvallisuushaasteita ja muita pohdittavia seikkoja, jotka vievät johtajien huomiota pois ydinliiketoiminnasta. Lisäksi yritykset kamppailevat tällä hetkellä löytääkseen räätälöityjä teknologioita vastaamaan paikoin hyvin spesifeihin liiketoimintahaasteisiin. 

Ratkaisuksi Lenovo Solutions and Services Group (SSG) lanseeraa nyt Digital Workplace Solutionsin (DWS) – uuden älykkäiden työkalujen ja järjestelmien hallittujen palveluiden portfolion. Sen tarkoitus on tuoda yrityksille turvallisuutta ja lisätä tehokkuutta sekä työntekijätyytyväisyyttä. 

Lenovon teettämän tuoreen tutkimuksen mukaan yhdeksän kymmenestä (90 %) CIO:sta sanoo, että heitä pyydetään usein tekemään päätöksiä, jotka eivät liity ainoastaan suoraan teknologian käyttöönottoon, vaan ennen kaikkea henkilöstöön. CIO:iden haasteita ovat muun muassa:

  • Henkilöstön johtaminen (59 %) 
  • Lahjakkaiden työntekijöiden rekrytointi ja sitouttaminen työhön (59 %)
  • Eri puolilla maailmaa sijaitsevien tiimien johtaminen (58 %) 
  • Monimuotoisuus, tasa-arvo ja inkluusio (55 %) 


"Organisaatiot pyrkivät sopeutumaan hybridityöhön eri näkökulmista ja Lenovo on sitoutunut tarjoamaan innovatiivisia ratkaisuja niiden yksilöllisiin haasteisiin", sanoo Lenovo Digital Workplace Solutionsin johtaja Raghav Raghunathan. "DWS ulosmittaa sisäisiä valmiuksiamme ja laajan kumppaniekosysteemin mahdollisuuksia ja tuo yrityksille kehittynyttä teknologiaa tuottavuuden optimoimiseksi, turvallisuuden parantamiseksi ja saumattoman työntekijäkokemuksen luomiseksi digitaalisessa työpaikassa." 

Lenovo DWS on organisaatioille kilpailuetu, sillä se tarjoaa räätälöitäviä työympäristöjä käyttäjälähtöisesti vastaten nimenomaan etänä työskentelevän henkilöstön johtamiseen liittyviin kysymyksiin.

Portfolio kattaa kaikki it-ympäristöt ja vastaa yritysten muutostilanteeseen joustavilla, kokonaisvaltaisilla palveluilla: 

Digitaalisen työpaikan neuvontapalvelut – Suunnittele loppukäyttäjien laitteisto- ja ohjelmistokokonaisuudet tuottavuuden ja käyttäjäkokemuksen parantamiseksi.

Henkilökohtainen konfigurointi – Räätälöityjen sovellusten ja palveluiden käyttöönotto, jotka sopivat erilaisille digitaalisille käyttäjille, heidän persoonilleen ja tarpeilleen. 

Yhteistyö ja tuottavuus – Täysin integroitujen yhteistyösovellusten valmiiksi paketoitu kokonaisuus, parhaiden ratkaisujen käyttöönotto, integroitu ja hallinnoitu back-end-todennus.

Yhdenmukainen päätelaitteiden hallinta – Koko laiteinfrastruktuurin hallinta, seuraavan sukupolven IoT-laitteet, optimoitu ja integroitu BYOD-käytäntö (Bring Your Own Device).

Seuraavan sukupolven Service desk – Service desk keskittyy työntekijäkokemukseen, integroitu tuki laitteille ja sovelluksille, ennakoiva tuki, automaatio ja itsepalvelu.

Tietoturva – Ammattimaiset ja hallinnoidut tietoturvapalvelut, laadukkaiden ratkaisujen toteutus ja jatkuva hallinta.

Tutustu DWS:ään Lenovo Tech Today -sivustolla. Virtuaalisen keskustelun Lenovo DWS:n ominaisuuksista, eduista ja monipuolisuudesta voi katsoa 18. toukokuuta alkaen.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Lenovo Suomi
Linnoitustie 6 C
02600 Espoo

https://www.lenovo.com/fi/

Lenovo Groupin (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) liikevaihto tilivuonna 21/22 oli 70 miljardia Yhdysvaltain dollaria, ja yritys on Fortune Global 500 -listan sijalla 171. Lenovo työllistää 75 000 ihmistä ympäri maailmaa ja palvelee miljoonia asiakkaita päivittäin 180 markkina-alueella. Lenovon visio on tarjota älykkäämpää teknologiaa kaikille, ja se on jatkanut menestystään maailman johtavana pc-palveluntarjoajana laajentamalla toimintojaan infrastruktuuriin, mobiililaitteisiin sekä älykkäisiin ratkaisuihin ja palveluihin. Tämä muutos yhdessä Lenovon innovaatioiden kanssa rakentaa osallistavampaa, luotettavampaa ja kestävämpää digitaalista yhteiskuntaa kaikille. Lisätietoja Lenovosta: https://www.lenovo.com/fi/fi/. Uutiset ja tiedotteet löydät StoryHubista.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Lenovo Suomi

Lenovo julkaisi jouluksi uusia innovaatioita pelaamiseen, ohjelmistoihin, visuaalisiin elementteihin ja lisävarusteisiin1.9.2023 07:06:00 EEST | Tiedote

Lenovo julkaisi tänään useita uusia tuotteita ja ratkaisuja vuosittaisessa joululanseerauksessaan. Portfolion uusiin lisäyksiin – joihin kuuluvat tekoälyn tehostamat pelialan innovaatiot, uraauurtava 3D-näyttö, ohjelmistoratkaisut, monipuoliset lisävarusteet ja paljon muuta – voi tutustua täällä. Pelaa tien päällä: Lenovo Legion™ Gaming -käsikonsoli ja lisävarusteet vapauttavat pc:n ääreltä Uusi Lenovo Legion Go on Lenovon ensimmäinen pelaamiseen tarkoitettu Windows-käsikonsoli, joka antaa pelaajille enemmän vapautta pelata missä tahansa. Lenovo Legion Go on suunniteltu pelaajille, jotka vaativat huipputason tekniikkaa ja visuaalisuutta käsikonsolissaan. Uusien micro-OLED-varusteltujen Lenovo Legion -lasien ja uusien Lenovo Legion E510 7.1 RGB -in-ear-pelikuulokkeiden ohella Lenovo Legion Go on merkittävä laajennus Legion -ekosysteemiin, joka koostuu pelilaitteista, näytöistä, lisävarusteista, ohjelmistoista ja palveluista. Uusi Lenovo Legion Go tuo Windows-tietokoneen pelitehon käsiko

Lenovo esittelee Legion 9i:n – maailman ensimmäisen tekoälyviritetyn pelikannettavan integroidulla nestejäähdytysjärjestelmällä1.9.2023 07:04:00 EEST | Tiedote

Lenovo™ julkaisi tänään Lenovo Legion™ 9i:n (16", 8), maailman ensimmäisen 16-tuumaisen pelikannettavan, jossa on integroitu nestejäähdytysjärjestelmä1. Lenovo Legion 9i täydentää Legion-mallistoa, johon kuuluvat myös Lenovo Legion Pro- ja Lenovo Legion Slim -sarjat sekä Lenovo Legion -näytöt ja oheislaitteet. Tänään julkistettiin myös Lenovo Legion 16" Gaming Backpack GB700 ja GB400: kaksi reppuvaihtoehtoa, jotka suojaavat ja helpottavat kannettavan tietokoneen mukana pitämistä. "Lenovo Legion 9i on Legion-pelikannettavien innovaatioiden uusin huippu. Lenovo Legion 9i on Legion-ekosysteemin ensimmäinen kannettava tietokone, jossa on integroitu nestejäähdytysjärjestelmä ja laitteiston tekoälypiirin viritys. Taottu hiilikuituinen A-kansi tarkoittaa kevyempää kannettavaa tietokonetta pelaajille ja luoville tekijöille, jotka vaativat vain parasta", sanoo Jun Ouyang, Lenovon varatoimitusjohtaja ja kuluttajaliiketoimintasegmentin pääjohtaja Intelligent Devices Groupissa. "Haastamme itsemme

Lenovo esittelee tulevaisuuden hybridityötä tukevia laitteita ja ohjelmistoja1.9.2023 07:02:00 EEST | Tiedote

Lenovo™ julkaisi uusia huippuluokan teknisiä työkaluja ja tarvikkeita, jotka on räätälöity vastaamaan nykypäivän etätyöntekijöiden dynaamisiin, alati muuttuviin tarpeisiin. Uusi näyttö, ohjelmisto ja lisävarusteet on suunniteltu paitsi parantamaan nykypäivän etä- ja hybridityöntekijöiden valmiuksia, myös vastaamaan niihin haasteisiin, joita yritykset kohtaavat digitalisoidessaan toimintojaan eri osastoilla. Lenovon tutkimukset osoittavat, että etätyöntekijöiden ja globaalien tiimien hallinta on edelleen yksi tietohallintojohtajien keskeisistä tehtävistä.1 Siksi uusissa laitteissa on yhdistetty vaikuttava prosessointiteho, mukaansatempaava 3D-teknologia ja edistynyt tietoturva, jotka tukevat etätyöntekijöiden tarpeita. Ammattimaisille sisällöntuottajille tarkoitettu ThinkVision™ 27 3D -näyttö tarjoaa saumattomat 3D-tehosteet ja reaaliaikaisen katseenseurannan ilman tarvetta erillisille 3D-laseille Uudet Lenovo Wired VOIP Headset ja Lenovo Wired ANC Headset Gen 2 -kuulokkeet tarjoavat ko

Lenovo esittelee uuden Legion Go -käsikonsolin ja lisävarusteet1.9.2023 07:00:00 EEST | Tiedote

Lenovo julkaisi tänään Lenovo Legion Gon, Lenovon ensimmäisen pelaamiseen tarkoitetun Windows-käsikonsolin. Lenovo Legion Go on suunniteltu pelaajille, jotka vaativat pelilaitteiltaan huipputason tekniikkaa ja visuaalisuutta. Uusien micro-OLED-varusteltujen Lenovo Legion -lasien ja uusien Lenovo Legion E510 7.1 RGB -in-ear-pelikuulokkeiden ohella Lenovo Legion Go on merkittävä laajennus Legion -ekosysteemiin, joka koostuu pelilaitteista, näytöistä, lisävarusteista, ohjelmistoista ja palveluista. Uusi Lenovo Legion Go tuo Windows-tietokoneen pelitehon käsikonsolikokoon AMD Ryzen™ Z1 -sarjan suorittimilla ja 8,8 tuuman Lenovo PureSight -pelinäytöllä Uudet Lenovo Legion -lasit hyödyntävät micro-OLED-tekniikkaa tarjoten suuren näytön katselukokemuksen taskukokoisena Mukaansatempaavan pelikokemuksen takaamiseksi uusissa Lenovo Legion E510 7.1 RGB Gaming In-Ear -kuulokkeissa on korkean resoluution 7.1-tilaääni monitoimiohjaimella. "Olemme ylpeitä siitä, että Lenovo Legionista on tullut pelaa

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme