Lenovo Suomi

Lenovon lahjavinkit: käsikonsoli Legion Go, digitaalinen muistilehtiö Smart Paper ja tabletti P12 ruokkivat luovuutta ja viihdenälkää joulun aikaan

Jaa

Tänä jouluna Lenovo tuo tekniikan ystäville iloa kolmella jännittävällä tuotteella, jotka kannustavat luovuuteen kukin omalla tavallaan. 

Legion Go: pelaamisen iloa takataskuun

Pelaajat riemuitkaa! Lenovo on tuonut markkinoille käsikonsoli Legion Gon. Se on täydellinen pelikaveri niille, jotka kaipaavat mutkatonta pelaamista sijainnista riippumatta. Kannettava tehopaketti sopii pelimaratoneihin lomamatkoilla tai kodikkaisiin iltoihin takan äärellä. Huippuluokan ominaisuuksilla ja tyylikkäällä muotoilulla Legion Go varmistaa, että pelaamisen ilo on aina käden ulottuvilla. Suositushinta 799 euroa. Lisätietoja tuotteesta täältä.

Smart Paper: vapauta luovuutesi

Lenovo Smart Paper auttaa tekemään ideoista ja inspiraatiosta totta. Olipa kyseessä talvimaiseman luonnostelu tai loma-ajan toivelistan kirjaaminen, Smart Paper tallentaa jokaisen viivan tarkasti. Innovatiivisen teknologiansa ansiosta laite yhdistää sujuvasti perinteisen kirjoittamisen ja digitaalisen muistiinpanojen tekemisen. Suositushinta 499 euroa. Lisätietoja laitteesta täältä.

Tab P12: ikkuna viihteen maailmaan

Valmistaudu uppoutumaan digitaaliseen ihmemaahan Lenovo Tab P12:n avulla. Tyylikäs ja tehokas tabletti on pääsylippu lomaviihteen pariin, aina suosikkielokuvien striimauksesta jouluohjelmien seuraamiseen. Tab P12:n laadukkaan näytön ja tehokkaan suorituskyvyn ansiosta se on täydellinen viihdekumppani, joka levittää joulumieltä pikseli kerrallaan. Suositushinta alkaen 449 euroa. Lisätietoja laitteesta täältä.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja Lenovosta

Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) on maailmanlaajuinen, 62 miljardin Yhdysvaltain dollarin liikevaihdon teknologiakonserni, joka on Fortune Global 500 -listan sijalla 171. Yhtiö työllistää 77 000 ihmistä eri puolilla maailmaa palvellen miljoonia asiakkaita päivittäin 180 markkina-alueella. Lenovon visiona on tarjota käyttäjille älykkäämpää teknologiaa. Yhtiö on jatkanut menestystään maailman johtavana pc-palveluntarjoajana laajentamalla kasvualoille, jotka edistävät uuden informaatioteknologian (asiakas-, edge-, pilvi-, verkko- ja älyteknologia) kehitystä, mukaan lukien palvelimet, tallennustilat, mobiililaitteet, ohjelmistot, ratkaisut ja palvelut. Tämä muutos yhdessä Lenovon innovaatioiden kanssa rakentaa osallistavampaa, luotettavampaa ja kestävämpää digitaalista yhteiskuntaa kaikille. 
Lisätietoja Lenovosta: https://www.lenovo.com/fi/fi/ 
Uutiset ja tiedotteet löydät StoryHubista.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Lenovo Suomi

Lenovo näkee elpymisen merkkejä koko teknologiasektorilla – kvartaalitason suorituskyky parani ja asema tekoälyn johdossa vahvistui16.11.2023 10:26:07 EET | Tiedote

Lenovo Group Limited (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) julkisti tänään toisen vuosineljänneksen tuloksen, jonka mukaan konsernin liikevaihto oli 14,4 miljardia Yhdysvaltain dollaria ja nettotulos 273 miljoonaa Yhdysvaltain dollaria muiden kuin Hongkongin tilinpäätösstandardien (HKFRS)[1] perusteella. Bruttokateprosentti parani edellisvuodesta 17,5 prosenttiin, joka on ennätyksellisen korkea toisella vuosineljänneksellä. Konsernin monipuolinen kasvu jatkui vahvana. Muiden kuin pc-liiketoimintojen liikevaihto oli 40 prosenttia konsernin liikevaihdosta, mikä on kolme prosenttiyksikköä enemmän kuin edellisvuonna. Lenovo näkee selviä merkkejä elpymisestä koko teknologiasektorilla ja toteaa strategiansa vahvan toteuttamisen, operatiivisen osaamisen ja jatkuvien innovaatioinvestointien olevan keskeisiä vaikuttavia tekijöitä tuloksen parantumiseen vuosineljänneksestä toiseen. Tulevaisuutta ajatellen Lenovo aikoo edelleen hyödyntää tekoälyn luomia mahdollisuuksia. Yritys näkee, että sillä on erinomaiset

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye