Helsingin seudun kauppakamari

Kirsi Parnila on nimitetty Helsingin seudun kauppakamarin johtavaksi juristiksi

Jaa
Kirsi Parnila, OTK, on nimitetty Helsingin seudun kauppakamarin johtavaksi juristiksi (General counsel). Hän vastaa työoikeudellisen neuvonnan lisäksi yhteistyöstä lakiasioissa kauppakamareiden kanssa.
Kirsi Parnila vastaa jatkossa työoikeudellisen neuvonnan lisäksi yhteistyöstä lakiasioissa kauppakamareiden kanssa.
Kirsi Parnila vastaa jatkossa työoikeudellisen neuvonnan lisäksi yhteistyöstä lakiasioissa kauppakamareiden kanssa.

“Kirsi Parnilan nimityksellä johtavaksi juristiksi haluamme vahvistaa lakineuvontaamme ja kehittää sitä edelleen”, kertoo Helsingin seudun kauppakamarin johtaja Marko Silen.

Kirsi Parnila vastaa jatkossa työoikeudellisen neuvonnan lisäksi HR-asioiden tuotteiden kehityksestä yhdessä Helsingin Kamari Oy:n kanssa ja toimii johtaja Marko Silenin varahenkilönä.

”On hienoa päästä tekemään entistä tiiviimpää yhteistyötä kauppakamareiden kanssa ja osallistua sisällön tuottamisen lisäksi tiiviimmin tuotekehitykseen. Luotan siihen, että yhteistyö tuo mukanaan hyviä asioita ja lisäarvoa kauppakamarien jäsenyrityksille”, Helsingin seudun kauppakamarin johtava juristi Kirsi Parnila sanoo.

Kirsi Parnila on työskennellyt Helsingin seudun kauppakamarissa vuodesta 2003. Hän on toiminut työoikeuden neuvonnan lisäksi työoikeuden kouluttajana ja kirjoittanut useita työsuhteisiin liittyviä tietokirjoja.

Silen kertoo, että Kauppakamarin juridiset neuvontapalvelut ovat yksi suosituimmista kauppakamarin palveluista. “Vuosittain Kauppakamarin lakineuvonnassa asioi lähes 10 000 Helsingin seudun kauppakamarin ja kymmenen muun kauppakamarin asiakasta”, Silen sanoo.

Helsingin seudun kauppakamari uudistaa lakineuvonnan tehtävänimekkeet. Jatkossa lakimies-tehtävänimikkeet muutetaan juristeiksi. Tehtävänimikkeenä juristi on laajasti vakiintunut ja sukupuolineutraali termi. ”Yhdenvertaisuuden edistäminen on yhteinen asiamme ja nimikkeiden muutos edistää monimuotoisuutta”, Silen linjaa.

Kauppakamari vauhdittaa yritysten ja Helsingin seudun menestystä. Pohjoismaiden suurimman kauppakamarin jäsenyrityksiä on jo yli 7 000. Kauppakamari toimii 21 kunnan alueella.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Marko Silen, johtaja, Helsingin seudun kauppakamari, p. 050 548 4217, marko.silen@helsinki.chamber.fi

Tiina Tikander, Helsingin seudun kauppakamari,
viestintäjohtaja, tiina.tikander@helsinki.chamber.fi, p. 046 878 754

Kuvat

Kirsi Parnila vastaa jatkossa työoikeudellisen neuvonnan lisäksi yhteistyöstä lakiasioissa kauppakamareiden kanssa.
Kirsi Parnila vastaa jatkossa työoikeudellisen neuvonnan lisäksi yhteistyöstä lakiasioissa kauppakamareiden kanssa.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin seudun kauppakamari
Helsingin seudun kauppakamari
Kalevankatu 12
00100 Helsinki

http://helsinki.chamber.fi/fi/

Helsingin seudun kauppakamari vahvistaa yritysten menestystä osallistumalla aktiivisesti Helsingin seudun kehittämiseen. Kauppakamariin kuuluu 21 kunnan alueelta yli 7 000 palveluja, kauppaa ja teollisuutta edustavaa yritystä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin seudun kauppakamari

Suhdannepulssi: Kuluttajien kohonneet asuntolainakulut heijastuvat myös yritysten liiketoimintaan30.8.2023 09:59:05 EEST | Tiedote

Helsingin seudun yritysten suhdannenäkymistä ovat heikentyneet viime keväästä: 41 prosenttia vastaajista arvioi suhdanteiden heikkenevän paljon tai jonkin verran, parempia näkymiä odottaa vain 19 prosenttia vastaajista. Kaksi viidesosaa vastaajista ilmoitti kuluttajien kohonneiden asuntolainakustannusten heikentävän oman liiketoimintansa edellytyksiä. Seudun väestönkasvu palautui pandemiaa edeltävälle tasolle vuonna 2022, jolloin asukasmäärä kasvoi 19 000 henkeä. Kuluvan vuoden alkupuolella väestönkasvu kiihtyi edelleen ennätyksellisen vilkkaan maahanmuuton ansiosta.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme