Hedin Automotive Oy

Hedin Automotive aloittaa Citroënin ja Peugeotin edustuksen kuudella paikkakunnalla

Jaa
Hedin Automotive ja Bassadone Automotive Nordiciin kuuluva Auto-Bon tiivistävät yhteistyötään, minkä myötä Hedin Automotive aloittaa myös Citroënin ja Peugeotin jälleenmyyjänä sekä valtuutettuna huoltoliikkeenä Suomessa. Hedin Automotivella on entuudestaan edustuksessaan Auto-Boniin kuuluva Opel. Uudet automerkit tuodaan Hedin Automotiven Opel-myyntipisteisiin kuudella paikkakunnalla.

– Olemme erittäin innoissamme, että saamme edustettavaksemme myös Citroënin ja Peugeotin. Uudet automerkit tuovat asiakkaillemme lisää vaihtoehtoja ja toivottua kilpailua automarkkinalle. Lisäksi järjestely on kaikin puolin järkevä niin Auto-Bonin kuin Hedinin kannalta, sillä Citroën ja Peugeot voidaan tuoda jo olemassa oleviin Opel-myyntipisteisiimme. Suomen autokauppa konsolidoituu nopeasti ja kannattava liiketoiminta edellyttää synergiaetujen löytämistä ja hyödyntämistä – Opelin, Citroënin ja Peugeotin tuominen saman katon alle on tätä parhaimmillaan, sanoo Hedin Automotive Oy:n toimitusjohtaja Mikko Mykrä.

– Opelin, Peugeotin ja Citroënin mallistot ovat uudistuneet ja sähköistyneet vauhdikkaasti, ja vuoden 2023 näkymät lanseerauksista sekä uutuustuotteiden saatavuudesta ovat hyvät. Uskomme, että Citroënin ja Peugeotin tuominen Opelin rinnalle Hedin Automotiven jälleenmyyntiverkostossa on kaikin puolin kannattava ja hyvä ratkaisu. Laajempi yhteistyö Hedin Automotiven kanssa parantaa myös asiakkaidemme palvelua. Tavoitteenamme on, että Opelin, Peugeotin ja Citroënin markkina-asema vahvistuu selvästi uuden yhteistyön ja uudistuvan tuotevalikoiman myötä, kommentoi Auto-Bon Oy:n toimitusjohtaja Markus Vuolle.

Citroën ja Peugeot tulevat Hedin Automotiven Opel-myyntipisteisiin 1.7. alkaen kuudella paikkakunnalla.

Hedin Automotive Joensuu
Citroënin, Opelin ja Peugeotin myynti ja huolto

Hedin Automotive Kouvola
Citroënin, Opelin ja Peugeotin myynti ja huolto

Hedin Automotive Kuopio
Citroënin, Opelin ja Peugeotin myynti ja huolto

Hedin Automotive Porvoo
Citroënin, Opelin ja Peugeotin myynti ja huolto

Hedin Automotive Jyväskylä
Opelin ja Peugeotin myynti ja huolto sekä Citroën huolto

Hedin Automotive Varkaus
Opelin myynti ja huolto sekä Citroënin ja Peugeotin huolto

Huoltopalveluiden lisäksi vauriokorjaamomme palvelevat Citroën-, Opel- ja Peugeot -asiakkaita Kuopiossa, Jyväskylässä ja Porvoossa

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Mikko Mykrä
Toimitusjohtaja, Hedin Automotive Oy
Puh. 050 306 4117
mikko.mykra@hedinautomotive.fi


Markus Vuolle
Toimitusjohtaja, Auto-Bon Oy
Puh. 044 015 1100
markus.vuolle@auto-bon.fi

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Hedin Automotive Oy
Hedin Automotive Oy
Mekaanikonkatu 12
00880 Helsinki

010 214 8100http://www.hedinautomotive.fi

Hedin Automotive Oy on Hedin Mobility Groupin Suomen maayhtiö. Yhtiön autoliiketoiminnasta vastaavat Hedin Automotive Finland Oy ja Bavaria Finland Oy, jotka myyvät vuosittain yli 25 000 autoa ja suorittavat yli 200 000 huoltokäyntiä. Hedin Automotive Oy edustaa Suomessa yhdeksää automerkkiä: BMW, Ford, INEOS Grenadier, Mazda, MINI, Nissan, Opel, ŠKODA ja Subaru. www.hedinautomotive.fi

Hedin Mobility Group on yksi Euroopan suurimmista autokaupan toimijoista, jolla on yli 8 000 työntekijää ja toimintaa 13 maassa. Vuonna 2022 liikevaihto oli noin 4,8 miljardia euroa ja konserni myi yli 180 000 ajoneuvoa. Hedin Mobility Group toimii kolmella pääliiketoiminta-alueella: maahantuonnissa, jälleenmyynnissä ja liikkuvuusratkaisuiden tarjoana. Konserni toimii BYD:n, Dodgen ja RAMin, Fordin ja Ford F-150:n, Hongqin, INEOS Grenadierin, MG:n sekä Renaultin, Dacian ja Alpinen maahantuojana/jälleenmyyjänä. Yli 40 merkin tuotevalikoiman ja noin 270 oman jälleenmyyjäliikkeen eurooppalaisen jälleenmyyjäverkoston ansiosta konserni tarjoaa yksityis- ja yritysasiakkaille täyden palvelun tarjontaa uusista ja käytetyistä henkilöautoista, hyötyajoneuvoista ja kuorma-autoista. www.hedinmobilitygroup.com 

Auto-Bon Oy maahantuo, markkinoi ja myy jälleenmyyjäverkostonsa välityksellä Citroën- DS-, Opel, ja Peugeot-merkkisiä henkilö- sekä tavara-autoja, niiden varaosia, tarvikkeita ja niihin kytkeytyviä palveluja kuluttajille Suomessa sekä Baltiassa. Auto-Bon Oy kuuluu Bassadone Automotive Groupiin ja sen maahantuomien tuotteiden jälleenmyyntiverkosto kattaa koko maan.

Bassadone Automotive Nordic on osa yli 100-vuotiasta perheomisteista Bassadone Automotive Groupia. Bassadone maahantuo ja jälleenmyy useita automerkkejä eri Euroopan maissa. Vuonna 1997 perustettu Bassadone Automotive Nordic maahantuo Suomen markkinoille Citroën, Dacia, DS, Hyundai, Isuzu, Lotus, Peugeot, Opel, Renault, SsangYong ja Suzuki -merkkisiä ajoneuvoja. Baltian maihin Bassadonen maahantuomat automerkit ovat Citroën, Hyundai, Isuzu, Peugeot, Opel, SsangYong ja Suzuki. Vuonna 2021 yhtiöryhmän liikevaihto oli 635 miljoonaa euroa ja työllisti noin 440 autoalan ammattilaista.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Hedin Automotive Oy

Corvetten maahantuonti Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa Hedin Mobility Groupille4.4.2024 10:00:00 EEST | Tiedote

Hedin Mobility Group on erittäin innoissaan, että konserni on valittu ikonisen amerikkalaisen urheiluauto Corvetten viralliseksi maahantuojaksi Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Corvetten ja Hedin Mobility Groupin jännittävä yhteistyö merkitsee myös tärkeää virstanpylvästä Hedin Mobility Groupin missiossa tuoda arvostettuja ja korkean suorituskyvyn kulkuneuvoja pohjoismaiselle markkinalle.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye