Hedin Automotive Oy

Helena Sauramo on nimitetty Hedin Automotive Oy:n toimitusjohtajaksi

Jaa

Hedin Mobility Groupin hallitus on nimittänyt KTM Helena Sauramon Hedin Automotiven toimitusjohtajaksi. Sauramo on toiminut vuosina 2019–2023 Delta Auto Oy:n toimitusjohtajana sekä viimeisimpänä Koivunen Oy:n toimitusjohtajana, missä hän jatkaa elokuulle 2024 saakka. Sauramo aloittaa uudessa tehtävässään Hedin Automotivella 23. syyskuuta 2024.

KTM Helena Sauramo aloittaa Hedin Automotive Oy:n toimitusjohtajana 23. syyskuuta 2024
KTM Helena Sauramo aloittaa Hedin Automotive Oy:n toimitusjohtajana 23. syyskuuta 2024

Hedin Automotive Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi nimitetty Helena Sauramo vastaa vähittäiskaupan johtamisesta ja kehittämisestä Suomessa 23. syyskuuta alkaen, keskittyen Hedin Automotive Finland Oy:n ja Hedin Automotive Retail Oy:n liiketoiminnan johtamiseen. Osaava ja vankka johtaminen on ratkaisevassa roolissa yhtiön kunnianhimoisten kasvutavoitteiden saavuttamiseksi ja yhtiön aseman vahvistamiseksi Suomen johtavana autokauppiaana. Työssään Sauramo keskittyy myös yhtiön jo arvostetun maineen kehittämiseen.

”Autoala läpikäy merkittäviä muutoksia, ja murrostilanteessa menestyvät yritykset hyötyvät mittakaavaeduista sekä monipuolisesta liiketoimintamallista ja arvoketjusta. Suomi on yksi tärkeimmistä markkinoistamme ja olen iloinen voidessani toivottaa Helena Sauramon tervetulleeksi Suomen vähittäismyyntitoimintojen toimitusjohtajaksi. Helenalla on vahva tausta autoalalta sekä vankka kokemus toimitusjohtajan tehtävistä”, sanoo Anders Hedin, Hedin Mobility Groupin perustaja ja konsernin toimitusjohtaja.

”Olen iloinen ja innoissani liittyessäni Hediniin sekä siitä, että saan olla mukana rakentamassa Hedinin matkaa kohti Suomen johtavaa autokauppatoimijaa. Hedin on suhteellisen uusi toimija Suomessa, mutta yritysostojen kautta sen taustalla vaikuttavat tunnetut, markkinassa vakiintuneet suomalaiset, perinteiset autoalan yritykset, kuten Laakkonen ja Delta Auto. Hedinillä on loistava henkilöstö ja vahva halu saavuttaa erinomainen asiakastyytyväisyys”, kommentoi Helena Sauramo.

”Ensisijainen tavoitteeni on tarjota ensiluokkaista asiakaspalvelua ja -kokemusta asiakkaillemme. Kun varmistamme korkean laadun kaikissa toiminnoissamme, luomme arvoa myös henkilöstölle, asiakkaille ja muille sidosryhmille. Hedin Mobility Groupin kasvu on ollut ennennäkemätöntä, ja meillä on useita synergioita hyödynnettävänä sekä parhaita käytäntöjä ja ratkaisuja tuotavana Suomeen. Jatkamme Suomen toimintojen integrointia. Otan vastaan toimitusjohtajan viestikapulan kunnianhimoisilla kasvu- ja kannattavuustavoitteilla”, hän jatkaa.

Aiemmin tiedotetun mukaisesti Martti Muona on nimitetty Bavaria Finland yhtiön toimitusjohtajaksi 1.6.2024 alkaen.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Helena Sauramo
Toimitusjohtaja Hedin Automotive Oy (23.9.2024 alkaen)
Puh. 044 06 970 71

Hedin Mobility Group Press & Media
press@hedinmobilitygroup.com
+46 31 790 00 00

Kuvat

KTM Helena Sauramo aloittaa Hedin Automotive Oy:n toimitusjohtajana 23. syyskuuta 2024
KTM Helena Sauramo aloittaa Hedin Automotive Oy:n toimitusjohtajana 23. syyskuuta 2024
Lataa

Hedin Automotive Oy on Hedin Mobility Groupin Suomen maayhtiö. Yhtiön autoliiketoiminnasta vastaavat Hedin Automotive Finland Oy, Hedin Automotive Retail Oy ja Bavaria Finland Oy, jotka myyvät vuosittain yli 40 000 autoa ja suorittavat yli 300 000 huoltokäyntiä. Hedin Automotive Oy edustaa Suomessa kahdeksaatoista automerkkiä: BMW, Citroën, Fiat, Ford, Hongqi, INEOS Grenadier, Jeep, Kia, Maxus, Mazda, MINI, Mitsubishi, MG, Nissan, Opel, Peugeot, Škoda ja Subaru. www.hedinautomotive.fi

Hedin Mobility Group on yksi Euroopan suurimmista autokaupan toimijoista, jolla on yli 12 500 työntekijää ja toimintaa 14 maassa. Vuonna 2023 liikevaihto oli 7 miljardia euroa ja konserni myi yli 218 000 ajoneuvoa. Hedin Mobility Group toimii kolmella pääliiketoiminta-alueella: maahantuonnissa, vähittäiskaupassa ja liikkuvuusratkaisuiden tarjoana. Konserni toimii BYD:n, Dodgen ja RAMin, Fordin ja Ford F-150:n, Hongqin, INEOS Grenadierin, MG:n sekä Renaultin, Dacian ja Alpinen maahantuojana. Yli 40 merkin tuotevalikoiman ja noin 330 oman jälleenmyyjäliikkeen eurooppalaisen jälleenmyyjäverkoston ansiosta konserni tarjoaa yksityis- ja yritysasiakkaille täyden palvelun tarjontaa uusista ja käytetyistä henkilöautoista, hyötyajoneuvoista ja kuorma-autoista. www.hedinmobilitygroup.com

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Hedin Automotive Oy

Hedin Automotive jatkaa Suomen yhtiöiden ja toimintojen uudelleenorganisointia21.5.2024 09:34:36 EEST | Tiedote

Autoinsinööri Jussi Valkeapää (35 v.) on nimitetty Jälkimarkkinointijohtajaksi 1.6.2024 alkaen. Jussin vastuualueena on kaikkien Hedin Automotiven Suomen yhtiöiden jälkimarkkinoinnin liiketoiminta, prosessit ja kehittäminen. Uuden tehtävänsä ohella Jussi jatkaa myös vauriokorjaamotoimintojen johtajana. Jälkimarkkinointijohtajana hän raportoi Martti Muonalle ja Hedin Mobility Groupin jälkimarkkinointijohtaja Peter Jürgensenille.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye