Excellence Finland

Suomen Laatuyhdistyksen puheenjohtajana jatkaa Ilkka Hämälä

Jaa

Metsä Groupin pääjohtaja, vuorineuvos Ilkka Hämälä on valittu jatkamaan Suomen Laatuyhdistys ry:n puheenjohtajana.

Vuorineuvos Ilkka Hämälä on toiminut Suomen Laatuyhdistys ry:n ja sen omistaman Laatukeskus Excellence Finland Oy:n hallituksen puheenjohtajana vuodesta 2020. Uudeksi hallituksen jäseneksi ja varapuheenjohtajaksi valittiin Fujitsu Finlandin toimitusjohtaja Hanna Kivelä.

Yhdistyksen ja osakeyhtiön tavoitteena on kehittää suomalaisten organisaatioiden toimintaa ja kilpailukykyä:

”Laadun ja organisaatioiden toiminnan jatkuva kehittäminen on kilpailukyvyn parantamisen kannalta aivan olennaista. Laadun ja toiminnan kehittäminen kuuluu organisaatioissa koko henkilöstölle ja kaikille toiminnoille. Pitkäjänteinen kehitystyö tuo mitattavia tuloksia niin yksityisellä kuin julkisellakin sektorilla”, toteaa puheenjohtaja Hämälä.

Uusiksi jäseniksi Laatuyhdistyksen hallitukseen kutsuttiin Accenturen Managing Director Tuomo Kuokkanen ja Puolustusvoimien prikaatikenraali Timo Saarinen. Hallituksen jäseninä jatkavat edelleen toimitusjohtaja, rehtori Jouni Koski, Laurea ammattikorkeakoulu; kaupunginjohtaja Jukka Mäkelä, Espoon kaupunki; toimitusjohtaja Jouko Pölönen Keskinäinen Eläkevakuutusyhtiö Ilmarinen ja toimitusjohtaja Nina Westerberg, Picadeli Finland Oy.

Hallituksen jäsenet vahvistettiin Suomen Laatuyhdistyksen vuosikokouksessa huhtikuussa ja hallitus nimitti puheenjohtajansa toukokuun lopulla.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Linkit

Tietoa julkaisijasta

Excellence Finland

Menestyvän Suomen kilpailukyky rakennetaan kestävälle pohjalle. Tämä vaatii suomalaisten organisaatioiden toiminnan ja johtamisen laadun jatkuvaa kehittämistä. Excellence Finland on verkosto, jossa kunnianhimoiset organisaatiot ja niiden ammattilaiset voivat kehittyä ja oppia toisiltaan. Me haluamme tarjota organisaatioille pysyvää parantamista, ei vain pikavoittoja. Tahdomme olla kannustava ja kirittävä kumppani yrityksille ja julkisille organisaatioille ja auttaa niitä nostamaan rimaansa myös kansainväliselle tasolle. 

Suomen Laatuyhdistys ry

Laatukeskus Excellence Finland Oy on Suomen Laatuyhdistys ry:n liiketoimintayhtiö. Suomen Laatuyhdistys ry on vuonna 1966 perustettu voittoa tavoittelematon yhdistys.Kansallinen tavoitteemme on menestyvä Suomi, joka perustuu mm. siihen, että Suomessa on jatkuvasti kasvava määrä johtamistaan ja toimintaansa pitkäjänteisesti kehittäviä organisaatioita.

Yhdistyksen jäseninä on noin 350 suomalaista yksityisen ja julkisensektorin organisaatiota ja sen toiminnassa on mukana tuhansia liiketoiminnan kehittäjiä ja vaikuttajia. Laatuyhdistys on palkinnut EFQM-kehittämismallilla arvioidut parhaat organisaatot Suomen laatupalkinnolla vuodesta 1991 lähtien. Vuonna 2021 palkittiin ensimmäistä kertaa Suomen kiertotalouspalkinnolla EFQM-mallilla arvioidut kiertotalouden parhaat organisaatiot. Laatuyhdistyksen järjestämässä Quality Innovation Award -kilpailussa palkitaan parhaat laatuinnovaatiot.

Laatukeskus Excellence Finland Oy on Suomen Laatuyhdistys ry:n liiketoimintayhtiö. Toukokuusta 2022 alkaen yhdistys ja osakeyhtiö ovat käyttäneet uutta brändinimeä Excellence Finland.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Excellence Finland

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye