Lenovo Suomi

Lenovon ThinkReality VRX pian saatavilla Suomessa

Jaa
  • Uuden tason kompakti VR-headset, jossa on sekatodellisuusominaisuudet immersiiviseen työntekoon, koulutusratkaisuihin ja 3D-suunnitteluun
  • Kokonaisvaltaista yritysratkaisua tukee pilviohjelmistot, kattavat tietoturvaominaisuudet ja -palvelut liiketoiminnan suojaamiseksi ja edistämiseksi
  • Kasvava avoin XR-sovellusten Snapdragon Spaces -ekosysteemi suosituimpiin yrityskäyttötapauksiin.
 

Yrityskäyttöön tarkoitettu ThinkReality™ VRX -headset on tulossa saataville ympäri maailmaa, myös Suomessa. Immersiivinen, mukavakäyttöinen, linjakas ja kuuden vapausasteen (6 Degrees of Freedom, 6DoF) VR-ratkaisu pyörii Snapdragon® XR2+ Gen 1 -suorittimella ja tuo täysväriset, korkearesoluutioiset pass-through-ominaisuudet sekatodellisuussovelluksiin. ThinkReality VRX:n tukena on myös kattava palvelupaketti, joka auttaa organisaatioita ottamaan teknologiasta täyden hyödyn irti.

ThinkReality VRX:n lähtöhinta on 1 299 euroa, ja sen odotetaan olevan saatavilla Suomessa kesäkuusta 2023 alkaen. Hinnoitteluun vaikuttaa käyttöönoton laajuus. Lenovo tarjoaa Device as a Service (DaaS) -rahoitus- ja palvelumalleja TruScalen kautta. Siten asiakkaat voivat ottaa XR-ratkaisut helposti käyttöön ja skaalata niitä yrityksen tavoitteiden mukaan. ThinkReality VRX on esillä Lenovon osastolla (#219) AWE USA 2023 -tapahtumassa Santa Clarassa, Yhdysvalloissa 31.5.–2.6.2023. 

Matalan kynnyksen virtuaalitodellisuutta yrityksille

Yrityskäyttöön tarkoitettu Lenovo ThinkReality VRX on suunniteltu VR-ratkaisuksi kaikenlaisiin yrityksiin ja organisaatioihin. Laajennettu todellisuus (XR) on muuttamassa työyhteisöjä välittömämmiksi, ja ajan ja tilan raja-aidat ovat kaatumassa. XR-teknologia nostaa esimerkiksi koulutus- ja yhteistyömahdollisuudet uudelle tasolle ja niistä on merkittävää hyötyä esimerkiksi suunnittelu- ja insinöörityössä. 

"Lenovon asiakkaat hakevat luotettavia, joustavia ja skaalautuvia ratkaisuja yrityskäyttöön. Niiden tulee sopia virtuaaliympäristöihin ja hybridityöskentelyn uusiin realiteetteihin", sanoo Lenovon XR- ja metaversumiyksikön johtaja Vishal Shah. "Suunnittelimme Lenovo ThinkReality VRX:n koulutuksen ja yhteistyön tehostamiseksi immersiivisessä 3D:ssä, koska se on yksi osa työn tulevaisuutta."

ThinkReality VRX on rakenteeltaan suunniteltu pitkäaikaiseen käyttöön. Innovatiivinen, kameroista tuttu ”pannukakkuoptiikka” pitää muotoilun linjakkaana. Suurikapasiteettinen akku on sijoitettu optimaalisesti painon paremman jakautumisen vuoksi, ja ThinkReality VRX -headsetissä on ainutlaatuinen tuuletusjärjestelmä, joka ohjaa näytön lämpöä pois käyttäjän kasvoilta.

ThinkReality VRX on osa Lenovon ThinkReality XR-ratkaisujen valikoimaa. Se sisältää muun muassa pilviohjelmistoalustan, joka auttaa yrityssovellusten ja -sisällön käyttöönotossa ja hallinnassa maailmanlaajuisesti. ThinkReality VRX:ää voidaan tukea myös muilla johtavilla mobiililaitteiden hallinta-alustoilla (MDM). Lenovon XR-ratkaisut sisältävät myös toimittajasta riippumattomia, kokonaisvaltaisia ThinkReality xR -palveluja.

ThinkReality VRX on kytköksissä Lenovon XR-ratkaisujen laitteistoportfolioon, johon kuuluu esimerkiksi ThinkReality A3, joka on monipuolisin lisätyn todellisuuden (AR) ratkaisu yrityksille. Olipa kyse sitten VR:n käytöstä oppimisen ja koulutuksen tehostamiseksi tai tekoälyn hyödyntämistä AR:ssä työnkulkujen muuttamiseksi, Lenovo ThinkReality tarjoaa tarvittavat ratkaisut.

XR-sovellusten avoin ekosysteemi

Metaversumin rakentaminen edellyttää yhteensopivuutta ja parhaiden laitteisto- ja ohjelmistotoimittajien yhteisiä ponnisteluja. Tätä varten Lenovo on sitoutunut tekemään yhteistyötä alan johtavien yritysten kanssa edistääkseen XR-ratkaisujen kasvua ja käyttöönottoa. Yritykset ja muut organisaatiot voivat kehittää ThinkReality VRX:ää hyödyntämällä Snapdragon Spaces™ XR Developer Platformia ja sen OpenXR-pohjaista SDK:ta. Helppokäyttöinen Snapdragon Spaces -ekosysteemi antaa kehittäjille mahdollisuuden toteuttaa innovatiivisia ideoita, jotka johtavat seuraavan sukupolven paikkatietokoneisiin.

Lenovo tekee yhteistyötä useiden XR-kehittäjien kanssa itsenäisesti ja Snapdragon Spaces -alustan kautta, jotta huippuluokan sovellukset olisivat saatavilla ThinkReality VRX:ssä. Yritysten suosituimpia VR-käyttökohteita ovat nykyään immersiivinen koulutus sekä yhteistyö 3D-ympäristöissä. 

Koulutus, kuten työkalujen käyttö ja prosessien oppiminen, on kriittistä valmistus-, auto-, terveydenhuolto- ja muilla teknisillä aloilla. Immersiivinen oppiminen on kustannustehokasta, turvallisempaa ja tehokkaampaa kuin perinteinen koulutus, jossa käytetään mahdollisesti vaarallisia laitteita ja kalliita resursseja.

Uusien laitteiden avulla voi kouluttaa myös ihmiskohtaamisiin, kuten viestintään, johtamiseen ja myyntiin. Tapaamiset ja yhteistyö virtuaalitiloissa ovat seuraava yrityskäyttötrendi, jotka todennäköisesti muuttavat yritysten arkea. Kalliin ja päästöjä aiheuttavan matkustamisen vähentäminen ja tuottavuuden parantaminen 3D-mallien tai digitaalisten kaksosten avulla tuo ihmisiä lähemmäs toisiaan digitaalisilla alustoilla syventäen yhteistyötä.

Lenovo ThinkReality julkistaa lisää yhteistöitä johtavien XR-kehittäjien kanssa lähitulevaisuudessa. Yritysten XR-ratkaisuja luovat kehittäjät voivat olla myös suoraan yhteydessä ThinkRealityyn.

ThinkReality VRX:n lähtöhinta on Suomessa 1 299,00 euroa (ilman alv.)

Kuvia median käyttöön löytyy täältä sekä tiedotteen liitteinä.

Tärkeimmät ominaisuudet:

Processor

Snapdragon XR2+ Gen 1

Operating System

Android 12

RAM

12 GB

Storage

128 GB

Optics

Pancake lenses

Resolution

2280 X 2280 per eye

Field Of Vision

95°

Refresh Rate

70/90Hz

Pass-through

Stereo full color HD passthrough cameras

Tracking

4-camera 6DoF optical tracking

Audio

Integrated speakers, dual microphone, 3.5mm jack

Controller type

6DoF controllers, hand tracking, headset buttons

Battery

6900 mAh USB-C charging, rear placement

PC

Streaming Wi-Fi/USB-C streaming

Materials

Fully wipeable surfacesAvainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Lenovo Suomi
Linnoitustie 6 C
02600 Espoo

https://www.lenovo.com/fi/

Lenovo Groupin (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) liikevaihto tilivuonna 22/23 oli 62 miljardia Yhdysvaltain dollaria, ja yritys on Fortune Global 500 -listan sijalla 171. Lenovo työllistää 75 000 ihmistä ympäri maailmaa ja palvelee miljoonia asiakkaita päivittäin 180 markkina-alueella. Lenovon visio on tarjota älykkäämpää teknologiaa kaikille, ja se on jatkanut menestystään maailman johtavana pc-palveluntarjoajana laajentamalla toimintojaan infrastruktuuriin, mobiililaitteisiin sekä älykkäisiin ratkaisuihin ja palveluihin. Tämä muutos yhdessä Lenovon innovaatioiden kanssa rakentaa osallistavampaa, luotettavampaa ja kestävämpää digitaalista yhteiskuntaa kaikille. Lisätietoja Lenovosta: https://www.lenovo.com/fi/fi/. Uutiset ja tiedotteet löydät StoryHubista.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Lenovo Suomi

Lenovo julkaisi jouluksi uusia innovaatioita pelaamiseen, ohjelmistoihin, visuaalisiin elementteihin ja lisävarusteisiin1.9.2023 07:06:00 EEST | Tiedote

Lenovo julkaisi tänään useita uusia tuotteita ja ratkaisuja vuosittaisessa joululanseerauksessaan. Portfolion uusiin lisäyksiin – joihin kuuluvat tekoälyn tehostamat pelialan innovaatiot, uraauurtava 3D-näyttö, ohjelmistoratkaisut, monipuoliset lisävarusteet ja paljon muuta – voi tutustua täällä. Pelaa tien päällä: Lenovo Legion™ Gaming -käsikonsoli ja lisävarusteet vapauttavat pc:n ääreltä Uusi Lenovo Legion Go on Lenovon ensimmäinen pelaamiseen tarkoitettu Windows-käsikonsoli, joka antaa pelaajille enemmän vapautta pelata missä tahansa. Lenovo Legion Go on suunniteltu pelaajille, jotka vaativat huipputason tekniikkaa ja visuaalisuutta käsikonsolissaan. Uusien micro-OLED-varusteltujen Lenovo Legion -lasien ja uusien Lenovo Legion E510 7.1 RGB -in-ear-pelikuulokkeiden ohella Lenovo Legion Go on merkittävä laajennus Legion -ekosysteemiin, joka koostuu pelilaitteista, näytöistä, lisävarusteista, ohjelmistoista ja palveluista. Uusi Lenovo Legion Go tuo Windows-tietokoneen pelitehon käsiko

Lenovo esittelee Legion 9i:n – maailman ensimmäisen tekoälyviritetyn pelikannettavan integroidulla nestejäähdytysjärjestelmällä1.9.2023 07:04:00 EEST | Tiedote

Lenovo™ julkaisi tänään Lenovo Legion™ 9i:n (16", 8), maailman ensimmäisen 16-tuumaisen pelikannettavan, jossa on integroitu nestejäähdytysjärjestelmä1. Lenovo Legion 9i täydentää Legion-mallistoa, johon kuuluvat myös Lenovo Legion Pro- ja Lenovo Legion Slim -sarjat sekä Lenovo Legion -näytöt ja oheislaitteet. Tänään julkistettiin myös Lenovo Legion 16" Gaming Backpack GB700 ja GB400: kaksi reppuvaihtoehtoa, jotka suojaavat ja helpottavat kannettavan tietokoneen mukana pitämistä. "Lenovo Legion 9i on Legion-pelikannettavien innovaatioiden uusin huippu. Lenovo Legion 9i on Legion-ekosysteemin ensimmäinen kannettava tietokone, jossa on integroitu nestejäähdytysjärjestelmä ja laitteiston tekoälypiirin viritys. Taottu hiilikuituinen A-kansi tarkoittaa kevyempää kannettavaa tietokonetta pelaajille ja luoville tekijöille, jotka vaativat vain parasta", sanoo Jun Ouyang, Lenovon varatoimitusjohtaja ja kuluttajaliiketoimintasegmentin pääjohtaja Intelligent Devices Groupissa. "Haastamme itsemme

Lenovo esittelee tulevaisuuden hybridityötä tukevia laitteita ja ohjelmistoja1.9.2023 07:02:00 EEST | Tiedote

Lenovo™ julkaisi uusia huippuluokan teknisiä työkaluja ja tarvikkeita, jotka on räätälöity vastaamaan nykypäivän etätyöntekijöiden dynaamisiin, alati muuttuviin tarpeisiin. Uusi näyttö, ohjelmisto ja lisävarusteet on suunniteltu paitsi parantamaan nykypäivän etä- ja hybridityöntekijöiden valmiuksia, myös vastaamaan niihin haasteisiin, joita yritykset kohtaavat digitalisoidessaan toimintojaan eri osastoilla. Lenovon tutkimukset osoittavat, että etätyöntekijöiden ja globaalien tiimien hallinta on edelleen yksi tietohallintojohtajien keskeisistä tehtävistä.1 Siksi uusissa laitteissa on yhdistetty vaikuttava prosessointiteho, mukaansatempaava 3D-teknologia ja edistynyt tietoturva, jotka tukevat etätyöntekijöiden tarpeita. Ammattimaisille sisällöntuottajille tarkoitettu ThinkVision™ 27 3D -näyttö tarjoaa saumattomat 3D-tehosteet ja reaaliaikaisen katseenseurannan ilman tarvetta erillisille 3D-laseille Uudet Lenovo Wired VOIP Headset ja Lenovo Wired ANC Headset Gen 2 -kuulokkeet tarjoavat ko

Lenovo esittelee uuden Legion Go -käsikonsolin ja lisävarusteet1.9.2023 07:00:00 EEST | Tiedote

Lenovo julkaisi tänään Lenovo Legion Gon, Lenovon ensimmäisen pelaamiseen tarkoitetun Windows-käsikonsolin. Lenovo Legion Go on suunniteltu pelaajille, jotka vaativat pelilaitteiltaan huipputason tekniikkaa ja visuaalisuutta. Uusien micro-OLED-varusteltujen Lenovo Legion -lasien ja uusien Lenovo Legion E510 7.1 RGB -in-ear-pelikuulokkeiden ohella Lenovo Legion Go on merkittävä laajennus Legion -ekosysteemiin, joka koostuu pelilaitteista, näytöistä, lisävarusteista, ohjelmistoista ja palveluista. Uusi Lenovo Legion Go tuo Windows-tietokoneen pelitehon käsikonsolikokoon AMD Ryzen™ Z1 -sarjan suorittimilla ja 8,8 tuuman Lenovo PureSight -pelinäytöllä Uudet Lenovo Legion -lasit hyödyntävät micro-OLED-tekniikkaa tarjoten suuren näytön katselukokemuksen taskukokoisena Mukaansatempaavan pelikokemuksen takaamiseksi uusissa Lenovo Legion E510 7.1 RGB Gaming In-Ear -kuulokkeissa on korkean resoluution 7.1-tilaääni monitoimiohjaimella. "Olemme ylpeitä siitä, että Lenovo Legionista on tullut pelaa

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme