Zalando

Zalando esittelee Designers Remixin suunnitteleman eksklusiivisen malliston

Jaa
  • Zalando lanseeraa tanskalaisen designerbrändi Designers Remixin suunnitteleman kapselimalliston
  • Myynnistä poistetuista tuotteista valmistettu mallisto koostuu 20 vaatteesta, jotka ovat yksinoikeudella myynnissä Zalandon 25 markkina-alueella
  • Zalando haluaa nostaa parrasvaloihin paikallisesti merkittäviä designerbrändejä, jotka ovat luovuuden edelläkävijöitä

BERLIINI, 8. KESÄKUU 2023 // Zalando, Euroopan johtava muodin ja lifestylen verkkoalusta, lanseeraa 15. kesäkuuta tanskalaisen Designers Remix -brändin suunnitteleman "The Art of Remade" -malliston yksinoikeudella alustallaan. Mallistoa varten Designers Remix on uusiokäyttänyt Zalandon ja brändin omalta studiolta myynnistä poistettuja tuotteita* luodakseen 20 vaatteesta koostuvan malliston, joka kattaa mekkoja, shortseja, toppeja, paitoja, bleisereitä ja hattuja. Valikoima sisältää kuusi hero piece -vaatetta, joita valmistetaan rajoitettu erä osittain käsintehdyn suunnitteluprosessin luonteen vuoksi. Mallisto on asiakkaiden saatavilla kaikilla Zalandon 25 Euroopan markkina-alueella.

Yhteistyö Designers Remixin kanssa on osa Zalandon tavoitetta vahvistaa designer-kategoriaansa. Tavoitteena on myös vakiinnuttaa Zalandon asema uskottavana, raikkaana ja inklusiivisena kumppanina luksus- ja design-brändeille sekä olla ensisijainen valinta laatutietoisille ja ajan hermolla oleville asiakkaille. Tärkeä osa tätä visiota on asiakkaiden inspiroiminen tarjoamalla heille eksklusiivisia mallistoja mielenkiintoisten brändien suunnittelemina.

Lena-Sophie Röper, ZalandonDirector Designer & Luxury, sanoo: "Olemme innoissamme saadessamme työskennellä Designers Remixin kanssa tämän erikoismalliston parissa, joka keskittyy rakastettujen vaatekappaleiden luomisen ydinajatukseen. Laatu ja kulttuurinen yhdistyminen brändiin on erittäin tärkeää designer-kategoriallemme. Designers Remix on erittäin tärkeä brändi erityisesti pohjoismaisille asiakkaillemme ja se kuuluu Zalandon myydyimpien skandinaavisten merkkien joukkoon. Brändin kanssa yhteistyönä tehty eksklusiivinen mallisto antaa meille mahdollisuuden tarjota asiakkaillemme jotain todella jännittävää ja paikallisesti relevanttia sekä kunnioittaa ja juhlistaa pohjoismaisia suunnittelijoita ja luovia tekijöitä.”

Zalandon ja Designers Remixin pitkäaikainen kumppanuus alkoi vuonna 2016, ja yhteistyön tuloksia on aiemmin nähty vuonna 2020 lanseeratuissa kahdessa kapselikokokoelmassa nimeltään ”Small Steps. Big Impact”. Uusi mallisto sisältää monipuolisen valikoiman tyylejä ja materiaaleja barokkivaikutteisista jacquard-kankaista, kauniin naisellisista satiini- ja tyllimekoista sekä -hameista maskuliinisiin housuihin ja bleisereihin. Malliston on suunnitellut brändin Kööpenhaminan studiossa luova johtaja Charlotte Eskildsen ja hänen tiiminsä, joka koostuu nuorista, lahjakkaista naissuunnittelijoista. Suunnittelijoista jokainen on allekirjoittanut nimensä vaatteisiin pienenä henkilökohtaisena eleenä käyttäjälleen. Kuusi "The Carrie-program" -nimistä hero piece -vaatetta on saanut inspiraationsa ikonisesta Sinkkuelämää-tv-ohjelmasta.

Charlotte Eskildsen, Designers Remixin luova johtaja: "Uusi mallisto on kunnianosoitus tyylikkäille naisille - naisille, joilla on halu tutkia tyylin kontrasteja ja lisätä maskuliinisia vastakohtia johonkin erittäin naiselliseen. Materiaalin kuratointiprosessi on konseptin avain. Malliston parissa työskennellessä oli kyse tasapainon löytämisestä ja kyvystä luoda yhtenäinen ilme, joka sopii brändimme DNA:han.”

Mallistoa juhlistetaan sille omistetussa The Art of Remade -kampanjassa. Kampanja, joka pyrkii yhdistämään muodin ja taiteen maailmat sekä asettamaan käsityötaidon etusijalle, kokoaa yhteen Designers Remixin ja lavastussuunnittelija Fatima Franssonin taiteellisen vision. Kampanjaa varten Fransson rakensi taideinstallaation aiempien projektien kankaista luodakseen abstraktin tekstiiliuniversumin.


*Zalandolle uusiokäyttö tarkoittaa tuotteiden käsittelyä siten, että tuloksena oleva tuote on arvokkaampi kuin alkuperäinen tuote. Zalandolta myynnistä poistetut vaatteet ovat tuotteita, jotka ovat olleet varastossa yli kaksi kautta.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Zalando
ZalandoTIETOA ZALANDOSTA

Zalando (https://corporate.zalando.com) on Euroopan johtava muodin ja lifestylen verkkoalusta. Berliinissä vuonna 2008 perustettu Zalando tarjoaa muotia päästä varpaisiin yli 51 miljoonalle aktiiviselle asiakkaalle 25 markkina-alueella. Valikoimiimme kuuluu vaatteita, kenkiä, asusteita ja kosmetiikkaa. Merkkivalikoimaamme lukeutuvat sekä kansainvälisesti tunnetut nimet että paikalliset brändit. Zalandon verkkokauppa on kohtaamispaikka inspiraatiolle, innovaatiolle ja ostoksille. Euroopan muodikkaimpana teknologiayhtiönä Zalando pyrkii kehittämään digitaalisia ratkaisuja tarjotakseen kokonaisvaltaisen muotielämyksen asiakkailleen, yhteistyökumppaneilleen sekä kaikille niille, jotka ovat muovaamassa Zalandon tarinaa. Tavoitteenamme on toimia muodin lähtöpisteenä ja kestävänä alustana, jolla on positiivinen nettovaikutus ihmisille ja maapallolle.

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Zalando

ZIGN Studio: Zalandon oman tuotemerkin uusi mallisto yhdistää korkeatasoisen muotoilun ja materiaali-innovaatiot14.9.2023 09:00:00 EEST | Tiedote

Zalando lanseeraa korkeatasoisen malliston, ZIGN Studion, jossa toteutetaan ateljeemaista lähestymistapaa ja hyödynnetään viimeisimpiä materiaali-innovaatioita. ZIGN Studio -mallisto on osa Zalandon omien merkkien (Zalando Private Labels) kunnianhimoista tavoitetta tarjota asiakkaille poikkeuksellista arvoa ja laatua sekä viedä innovaatioita eteenpäin. ZIGN Studiossa trendikäs muotoilu yhdistyy, mukavuuteen, modulaarisuuteen ja kierrätettävyyteen. BERLIINI, 14. SYYSKUU 2023 // Zalando, johtava muodin ja lifestylen verkkokauppa, lanseeraa oman tuotemerkkinsä ZIGN Studio -malliston. ZIGN Studio on hienostunut mallisto, jonka suunnittelussa hyödynnetään ateljeemaista lähestymistapaa, mikä yhtenäistää kapselimalliston luovaa näkemystä. ZIGN Studio -mallisto koostuu 41 naisten ja 39 miesten vaatekappaleesta, jalkineista ja asusteista Mallistossa keskitytään ensiluokkaiseen laatuun ja uusimpiin materiaali-innovaatioihin, mutta myös kierrätettävyyteen. Jokainen malli on harkitusti muotoiltu,

Zalando lanseeraa kokoneuvontaa asiakkaiden omien mittojen perusteella17.7.2023 11:20:08 EEST | Tiedote

Ensimmäisenä yrityksenä kokoluokassaan Zalando ottaa käyttöön vartalonmittaustoiminnon, joka auttaa asiakkaita löytämään oikean koon. Asiakkaat voivat saada kokoneuvontaa yksilöllisten mittojensa perusteella ottamalla vain kaksi kuvaa itsestään. Uusi ominaisuus voi vähentää väärään kokoon liittyviä palautuksia ja tekstiilijätettä pitkällä aikavälillä, kun tuotemerkit saavat lisää tietoa asiakkaidensa koosta. Ominaisuus on aluksi saatavilla Saksan, Itävallan ja Sveitsin asiakkaille.

ABOUT YOU, YOOX Net-a-Porter ja Zalando vahvistavat muotibrändien ymmärrystä ilmastotavoitteista13.7.2023 10:00:00 EEST | Tiedote

Kesällä 2022 kolme johtavaa verkkokauppaa käynnisti Fashion leap for climate -oppimisohjelman auttaakseen kumppanibrändejään ilmastotavoitteiden asettamisessa. Ohjelmaan osallistuneiden muotibrändien ymmärrys tieteeseen perustuvista ilmastotavoitteista on kasvanut vuodessa 85 prosenttia. Nyt ohjelmassa käynnistyy toinen vuosi, ja se laajentuu 250 kumppanibrändin käyttöön.

Maailmanlaajuinen urheiluvaatemerkki lululemon saapuu Zalandoon29.6.2023 10:48:35 EEST | Tiedote

lululemon valitsi Zalandon kumppanikseen, sillä se tavoittaa miljoonia asiakkaita Euroopassa. Kattava ja ajankohtainen valikoima lululemon-tuotteita tulee asiakkaiden saataville seuraavilla 12:lla Zalandon markkina-alueella: Alankomaat, Belgia, Espanja, Italia, Itävalta, Puola, Ranska, Ruotsi, Saksa, Suomi, Tanska ja Tsekki. Yhteistyö lululemonin kanssa parantaa Zalandon valikoimaa ja antaa asiakkaille mahdollisuuden tutustua brändin innovatiivisiin vaatteisiin ja asusteisiin. BERLIINI/VANCOUVER, 29.6.2023 // Tänään maailmanlaajuinen urheiluvaatemerkki lululemon lanseerataan Zalandolla, joka on Euroopan johtava muodin ja elämäntyylin verkkoalusta. Asiakkaat voivat nyt ostaa brändin innovatiivisia joogaan, juoksuun, treenaamiseen ja moniin muihin aktiviteetteihin tarkoitettuja vaatteita ja asusteita Zalandon muodin verkkokaupasta 12:lla markkina-alueella. Kuluttajabrändi valitsi Zalandon eurooppalaiseksi kumppanikseen tarjoamaan valikoimaansa verkossa ja välittämään visiotaan kaikille k

Zalandon kasvu ja kannattavuus kehittyivät vuoden 2023 ensimmäisellä neljänneksellä4.5.2023 08:16:59 EEST | Press release

Zalando esittelee tänään vuoden 2023 ensimmäisen neljänneksen tuloksensa. Löydät lehdistötiedotteen täältä. Yhtiö kasvoi ja paransi kannattavuuttaan ensimmäisellä vuosineljänneksellä. Siinä auttoivat kasvava kysyntä Zalandon verkko-ostosklubi Lounge by Zalandossa, sekä kumppanit, jotka myyvät enemmän muoti- ja kauneustuotteita yhtiön alustalla. Zalandon talousjohtaja Sandra Dembeck esittelee ensimmäisen vuosineljänneksen taloudelliset tulokset ja vastaa kysymyksiin englanninkielisessä lehdistötilaisuudessa, joka alkaa klo 9.00 (CET) eli klo 10.00 Suomen aikaa. Löydät tilaisuuden yksityiskohdat alta: 4.5.2023, klo 9.00 CET (klo 10.00 Suomen aikaa) Jos haluat esittää kysymyksiä, rekisteröidy alla olevilla tiedoilla. Saat vahvistussähköpostissasi tapahtuman webcast-linkin ja puhelinnumeron. Ilmoittautumislinkki: Klikkaa tästä rekisteröityäksesi puhelinkonferenssiin. Jos haluat vain kuunnella esityksen, pääset tilaisuuteen alla olevan linkin kautta: Livestream: Klikkaa tästä Jos sinulla on

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme