Vaasan kaupunki - Vasa stad

Arviointikertomus 2022 on julkaistu

Jaa
Tarkastuslautakunnan arviointikertomus vuodelta 2022 on julkaistu. Arviointikertomuksessa käsitellään muun muassa kaupungin vuonna 2022 hyväksytyn strategian toimeenpanoa sekä uudenlaista strategisiin ohjausryhmiin perustuvaa johtamisjärjestelmää. Lisäksi arvioidaan kaupunkikonsernin taloudellisia lähtökohtia sekä niin sanottujen kriisikuntakriteerien kehitystä.

Arviointikertomuksessa tarkastellaan kaupungin toimialoille tai tulosalueille asetettujen tavoitteiden toteutumista, tänä vuonna esimerkiksi kaavoituksen sekä Vaasan seudun jätelautakunnan osalta. Lisäksi arviointikertomuksessa käsitellään laajempien strategiassa määriteltyjen kokonaisuuksien, kuten kaupunkilaisten hyvinvoinnin tai hiilineutraaliuden edistämistä.

Arviointikertomus on laadittu saavutettavaan muotoon Vaasan kaupungin sivuille vaasa.fi. PDF-muotoinen versio on kaupunginvaltuuston 12.6.2023 kokouksen esityslistan liitteenä.

Tutustu arviointikertomukseen www-sivuilla: www.vaasa.fi/arviointikertomus-2022

Esityslistat ja pöytäkirjat: https://www.vaasa.fi/tietoa-vaasasta-ja-seudusta/vaasan-kaupungin-organisaatio-ja-paatoksenteko/paatoksenteko/esityslistat-poytakirjat-viranhaltijapaatokset-kuulutukset-ja-toimielinten-jasenet/

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tarkastuslautakunnan puheenjohtaja Heimo Hokkanen
p. 040 557 6611, heimo.hokkanen@vaasa.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa on helppo olla onnellinen.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme